אננסמתגאה על העץ התחתית שלי וגם אמנה עוד אחד מוכן לאכילה חחחח צפה בקובץ המצורף 62081
ערב טובמתגאה על העץ התחתית שלי וגם אמנה עוד אחד מוכן לאכילה חחחח צפה בקובץ המצורף 62081
שבוע טובמתגאה על העץ התחתית שלי וגם אמנה עוד אחד מוכן לאכילה חחחח צפה בקובץ המצורף 62081
כל הכבוד לאננס תקווהל'ה.מתגאה על העץ התחתית שלי וגם אמנה עוד אחד מוכן לאכילה חחחח צפה בקובץ המצורף 62081
חחחחח יש לך טעות אל תתחמק מתשלום קפה ועוגה אבל כפול כי חורזת גם מגיעה חחחתכל הכבוד לאננס תקווהל'ה.
זה באמת נראה תותי טרופי.
אני מקווה שאת לא שוכחת שאת חייבת לי קפה, נכון?.![]()
חחחחחח תקווהל'ה, חשבתי שלא תשימי לב וכך לא רק שאחסוך אלא גם תזמינו אותי.חחחחח יש לך טעות אל תתחמק מתשלום קפה ועוגה אבל כפול כי חורזת גם מגיעה חחחת
מזה מזה מפגש ללא פנינה? נעלבתיחחחחחח תקווהל'ה, חשבתי שלא תשימי לב וכך לא רק שאחסוך אלא גם תזמינו אותי.
טוב, נו... יאללה הקפה והמאפה עלי.![]()
אוייש אלף סליחות פנינה.מזה מזה מפגש ללא פנינה? נעלבתי
סבא נחכה ונראה מי משלם.חחחח אל תהיה מראש בטוח. חחחחחחאוייש אלף סליחות פנינה.
אבל זה לא תלוי בי..
זאת תקווה, היא זאת שמשלמת.![]()
אל תעלבי זה התערבות בני לבן סבא.רק שאני הזמנתי את חורזת.אם סבא ירצה יזמין אותך חחחחחחמזה מזה מפגש ללא פנינה? נעלבתי
כל הכבוד לך.חחחחחח תקווהל'ה, חשבתי שלא תשימי לב וכך לא רק שאחסוך אלא גם תזמינו אותי.
טוב, נו... יאללה הקפה והמאפה עלי.![]()
שבוע טובמתגאה על העץ התחתית שלי וגם אמנה עוד אחד מוכן לאכילה חחחח צפה בקובץ המצורף 62081
בבקשה מכל הלב רק תגיעישבוע טוב
תכבדי אותנו![]()
ערב טוב שבוע טוב.מתגאה על העץ התחתית שלי וגם אמנה עוד אחד מוכן לאכילה חחחח צפה בקובץ המצורף 62081
תודה זה במרפסת שלימהמם תקווה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.