ערב טוב

or198300

New member
ערב טוב

אני חשבתי אתמול בלילה על כל הנושא של העובדת סוציאלית ומה שהיא הציעה לי ואני החלטתי להסכים ולהגיש תלונה מה אתם חושבים על זה ? משהו יודע איך זה הולך ? בבקשה אני עזרה שתכונו אותי

אור ערב מבורך

דעי לך אני גאה בך יקירה על ההחלטה הזו חגבי איך זה מתנהל מציעה בקשי מהעו"ס שתסביר לך את ההליכים להגשת תלונה וגם את יכולה לפנות למרכז לאלימות במשפחה עם תרצי אמצא לך הקישור או פשוט כנסי לגוגל שם תמצי הנדרש וחוץ מזה שולחת לך המון

שירשולי

New member
מצטרפת למלכה...

זה מאוד אמיץ מצידך, כול הכבוד קבלי חיזוק בהצלחה.

שיר ועוד דבר

זה פ]ורום נגד אלימות במשפחה מנהלת הפורום אישה יקרה שם תוכלי לקבל הסבר לשאלות

המנהלת שם מאד ידועה בפעילות שלה

היא היתה היוזמת והפעילה בהקמת הבית המוגן לנשים מוכות בעבר ומאד ידועה בפעילות החברתית שלה בהגנה על נשים הקישור שהבאת הןוא מעולה והעזרה שהיא תקבל שם היא מאד טובה

נכון היא אישה משכמה ומעלה

תודה נסיכה יקרה על הפירגון אני פשוט גם שם מדי פעם כותבת והניק שלי דומה מאוד לשלך

אהלן אור

קודם כל, כל הכבוד! החלטה מצוינת וחזקה מאוד. לי אישית אין מושג איך זה הולך אבל כמו שכתבתי לך בהודעה הקודמת, אני מציעה שתכתבי לך על דף את כל השאלות והתהיות והחששות והדברים שחשובים לך לדעת לגבי התהליך הזה של הגשת התלונה, ועל הדף הזה תשבי עם העובדת הסוציאלית, עד שתקבלי את כל התשובות ותרגישי בטוחה ושלמה עם עצמך לעשות את זה. ואת זוכרת שאנחנו פה בשבילך, נכון?

כל הכבוד לך, רואים שאת אדם חזק ואמיץ ../images/Emo24.gif

אני לא כל כך מבינה בזה, אבל בטוחה שהעובדת הסוציאלית תנחה אותך, ותעזור לך בתהליך.

למעלה