ערב טוב

or198300

New member
ערב טוב

לא יודעת מאיפה להתחיל צריכה עזרה בלהתחיל לספר קשה לי

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ראשית בעם תרשי לתת לך
ספרי בשלבים ומה שמתאים לך לשתף לאט לאט בקצף שלך יקירה

or198300

New member
היי

קודם תודה שהגבת לי שנית, אני כבר כמה ימים שוקלת להשים קץ לחיים שלי פשוט רע ואני מרגישה שאני חיה בשקר אני עברתי המון בחיים שלי והייתי מטופלת על ידי כדורים ולא יודעת למה מאבחנים שיש לי הפרעת אישיות גבולית אני אחרי ניסיונות אובדנים ממש לא קלים כי יש דברים שעברתי בחיים שלי שנורא קשה לי להוציא אני בכלל לא יודעת איך להתחיל אפילו ההורים שלי לא יודעים נורא קשה לי בקשה תעזרו לי אני צריכה משהו שידבר איתי

אור היקרה

ראשית אני מאוד מבינה לליבך גם אני לוקחת כדורים וגם אני סובלת מאישיות גבולית ולשים קץ זה לא הפיתרון לבעיה אני כאן ועם תרצי גם במסרים אל לך לחשוב אחרת יקרה לכן דברי עימי כאן או במסרים

אור, אנחנו פה בשבילך ../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif

את מוזמנת לספר מה מפריע לך בחייך, ונחשוב ביחד איך אפשר לשפר אותך ולגרום לך לחייך. את לא לבד, אנחנו פה בשבילך..

or198300

New member
בוקר טוב

אף פעם לא הרגשתי שמשהו מנסה להבין אותי או להקשיב לי אני מרגישה נורא לבד . לפני כמה שנים עברתי התעללות די קשה שעד היום היא מלווה אותי אני עדין לא שיתפתי אף אחד במה שעברתי כי קשה לי להוציא את זה אני מתבישת בעצמי , מאז מה שקרה אני מאד כועסת על עצמי הבטחון שלי ירד לגמרי אפילו חברות אין לי אני מוצאת את עצמי פשוט מתמודדת עם דברים שממש גדולים עלי

אור בוקר אור

אתמול שלא המשכך לכתוב דאגתי לך מאוד רואה שאת כתבת שמחה אני בכך תראי גם אני במשך 35 שנה שמרתי בסוד על תקיפה מינית שחוויתי גם כיום איש אינו יודע על שתי התקיפות שחוויתי שמרתי בסוד אבל אני כיום מטופלת יש לי מטפלת מדהימה אני עוברת טיפול משולב באומנות וזה דבר נפלא תפני למרכז לתקיפה באזורך ותנסי לראות אולי יוכלו לסייע לך לקבל טיפול או פני בעת מצוקה גם לע"רן תמיד יש מי שיאזין לך שם יש להם גם אתר ובאתר יש צ'ט הוא פתוח משעה 18:00 בערב עד 00:00 אני ממליצה בפנייך בחום לפנות להם גם אני בעת מצוקה פונה אליהם ותמיד את יכולה גם להתכתב כאן ואשמח להקשיב גם במסרים

or198300

New member
היי

מה שאני עברתי זה לא בדיוק תקיפה מינית אני יכולה להגיד לך שאני ילדה מוכה שהתחילו לתת לי את הכדורים אני אמרתי פשוט שאני לא אוהבת לחיות ואני רוצה להשים קץ למזלי לא אישפזו אותי והתחילו לתת לי כדורים הבעיה שאני הייתי שותה את כולם

היי

לכן חשוב שתבקשי עזרה מקצועית כדורים זה לא הפתרון היחידי יקירה את יכולה לפנות לסה"ר תמיכה והם יקשיבו לך בכל בעיה שמציקה לך

למעלה