ערב טוב

שילה1

New member
תודה חונוש....../images/Emo24.gif

וכמובן..בשמחה!! ואל תשכחו..יש גם חוף ים מקסים!!! שבת שלום לכולם..ומזל"ט לאדמו"רנו....

שכחתם שיש לי שני ילדים קטנים בחופש?

בקייטנות? לא אהיה בחיפה לפני ה- 26 לחודש זה בטוח

טרה10

New member
ב-23 ביולי מחדשים את הפסטיבל..

ההוא שהילדים דחפו..שלשה מהם אל מתחת לרגלי ההמון שנדחף לאתר שבו הצטופפו יותר מדי בגלל שמכרו כרטיסים מעל לקיבולת..! הפעם במתכונת שירי ארץ ישראל..! היום ראיתי בעיתון המקומי שגם שלומית אהרון ויבגני שפובלוב..מופיעים וגם..תנחשו מי..! נכון- מתי בספי ושלמה גרוניך..אבל לא רק הם.!

מזל טוף אדמורי ../images/Emo48.gif

מאחלת שתהיה תמיד צעיר בלב, מאושר ואוהב חיים. מאחלת שהשנה הבאה תהיה טובה מקודמתה, ופחות טובה מזו שאחריה... וחוזר חלילה.. חיבוק ענק +

שקדי

New member
אדמורי.......שפע ברכות ואיחולים

עד מאה כמו עשרים שחק אותה בגדול.........

שקדי

New member
אני רואה אדמורי..........

שאתה בכלל פלשתיני.......... עם או בלי זכות שיבה.............
ולי יש בדיוק תעודה כזאתי חשבתי שרק לי....

אורניהו

New member
החלק השני..אני פלשתינאי?לא

בית החולים ´אמהות´ בכרמל.איפה זה היה?

טרה10

New member
היתה לי תעודה כזו..במכתביה..

עם הכתובה ועם תעודת הנשואים..לא יודע מתי חושב שמישהו הרים את זה דרך המרפסת..שפעם היתה בשכונת המגורים המוגנת מרוחות אבל לא ממצוקה. אותה שכונה שהפסיפלורה מטפסת על קיר אחד והעוני מטפס על היתר. בכלל אדריכלי הארץ הזו..בנו כאן בתים מכוערים..כאלה. וכיעור ומכוערים מזכיר לי את הריב המכוער שבין שר האוצר לנגיד..או שהם עושים ערפל כזה שבחסותו הם מתכננים את הירידה לכיסנו..או שהם סתם לא יודעים. בקיצור אנחנו עוד נתגעגע לימי מפא"י כי את האינפלציה של 400 אחוז מימי שלטון הליכוד בשנות ה-80 זכרנו גם זכרנו.

טרה10

New member
ובית חולים ´אמהות´ שהיה בשדרות

הנשיא, לידו היתה לסבא שלי דירה קטנה שקנה לעת זקנה. 15 אלף לירות נתן לבעלת הדירה, ועוד שבע הפקיד אצל העורך דין. נכנס לדירה...ונפטר. ואז העו"ד התכחש לכך שהסבא הפקיד אצלו 7 אלפים לירות. בגלל בעיות ירושה לקחנו חזרה את ה-15 אלף והחזרנו את הדירה. בגלל העו"ד הנבלה הזה נדפקה לנו הבעלות על הדירה ששוויה היום כ-200 אלף דולרים. הדודה שלי אמרה אז שהוא גנב..ואנחנו חשבנו שהיא סתם מתרגשת בגלל שנפלה עליה ירושה. תמיד היתה דלפונית..לא יודע למה.! הירושה בסוף היתה קטנה יחסית לכל אחד כי חולקה לחמשה.! והמסקנה: אל תאמינו לאף אחד אף פעם.! [אגב חיים רמון הוא עו"ד.]

אורניהו

New member
והדודה איידל הזאת..

הזקנה,שהיתה לנו וגרה בתל אביב שנים רבות,יום אחד הלכה לעולמה..ואמא שלנו קיבלה איזו הזמנה פתאום להגיע אליו לתל אביב למשרד.נסעה בבוקר,וחזרה בערב,וסיפרה...לדודה היו שני מגרשים בגבול חולון בת ים,עוד מהשנים שהגיעו מפולניה..אבל מגרש אחד הורישה לאיזו ישיבה[היא נהייתה דתייה לעת זקנתה]והמגרש השני שנמצא באזור התעשייה חולון כיום,לא שולמו עליו מיסים ארבעים שנה,ועורך הדין אמר שמישהו צריך לשלם את זה,הקיצור עשה חשבון ואמר;שהמיסים יאכלו את הירושה הקיימת...אמא התייאשה מהעניין ולקחה רק את תמונת השעם המפורסמת שכתבתי כאן השבוע,ולקחה מהדירה גם שעון אנגלי ישן שנמצא אצלי בבית.זהו,וככה חסל סדר ירושה..תנוח אותה סבתא זקנה על משכבה!

תחת (ה)מחאה, אדמור ../images/Emo68.gif../images/Emo151.gif

קניתי לך עוגת יום הולדת. לשלוח לך במסר. או תאכל אותה, כאן ?

magy

New member
ביס מהעוגגגגגגגגגגגגגגגגגגה

יש עליה ממתקים

למעלה