ערב טוב

האדמור

New member
ערב טוב

מחר ה 5-7-02 אני חוגג יום הולדת. ברכות אפשר כאן. מתנות רק במסר אישי.

magy

New member
ממממוששששששששששששש ../images/Emo65.gif

סוף סוף דיברת................ יום אחרי אמריקה??????????? מכובד מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אדמורוש........ תן לי לחפש איזה משהו מיוחד עבורך........ בלילה...........אחגוג לך............... יש לי איזה עניין לסדר קודם........... טקס חלוקת תעודת מצטיין........לאיזה מישהו שאני מכירה ...... שהוא במקרה הבן שלי......... כשאחזור..........אהיה רק שלך................... בינתיים.............קח כמה ..........
כאפריטיף מזל טוב מר שתקני............

eve10

New member
מזל טוב גם ממני

מזל טוב אדמור אתמול מיטל חגגה 26 ,מיטל הבת שלי אז מזל טוב מכופל !!! ומה שמזכיר לי -שהיא נולדה במבצע אנטבה ,זוכרים את המבצע עם יוני נתניהו ז´´ל באותו יום היא נולדה! הבנים בבית החולים קיבלו את השם יוני תבדקו תראו כמה יוני בני 26 יש במדינה בטח המון!

אורניהו

New member
|ואהיה ראשון המברכים.. ורק שתשמע ..

כל הזמן.....ציוץ של ציפורים.ובריאות,ושקט,ותעשה חיים בהמשך..

טל-יה

New member
אדונינו מורינו רבינו

כשתקום מחר בבוקר
תגלה כי הגעת עד הלום ונוספה לך שנה במספר השנים ואני מאחלת לך בריאות ואושר לעולמים..

שקדי

New member
טליושה.....שאלה לי........./images/Emo132.gif

פעם אחרונה שראיתי לך.....כלומר אותך היית אכן נאוה....אבל לא ממש שחרחורת קרה משהו בינתיים שאני לא יודע??.........

טל-יה

New member
שקדיון...

גם שחורות לפעמים באה להם ההשראה להפוך ל........ "שחורדיניות"
אז השחרחורת החאלבית הזאת גם צ´ומעת ומשלבת בין צלילי העוד והבזוקי וג´ו עמר ולהקת שפתיים ואום כול תום שומעת גם את הגבעטרון מכיר ??? אני כן.. ועם תעבור סביב תראה שהיום הקדישו לי כמה משירי הגבעטרון כי יודעים שאני אוהבת אותם.. היאח הידד. והפסוק שהבאתי משיר השירים בחתימה שלי מאוד מתאים לי. אז צ´מתי אותו.....
ופעם האחרונה שראית אותי נפלתי .................... איי איי אייי כאבבבבבבבבבבבבב....

שקדי

New member
ואני לתומי חשבתי (חששתי)

שכתוצאה מהצניחה ההיא הכתמים השחורים......עקודים נקודים וטלואים

טל-יה

New member
כמה כמה שאתה

מצחיק ושנון... אולי תשיר לי שיר?????? מה דעתך?? אני מוכנה אם שילה תסכים
לותר על שבוע הבא כדי שאתה וחונה גם תקחו חלק איתנו.. הולך??? על מה דיברת על כבשים על האש???????????? אני מעדיפה להישאר שלימה... אז שילה מוותרים שבוע הבא?? או ששואלים את החביירים.. טל-יה שמוותרת על חמישי הבא בשביל שקדי וחונה.

שילה1

New member
איך לא?../images/Emo3.gif

ויודעת שאולי עוד חביירים יגיעו... אז קבענו חמישי עוד שבועיים? ואולי..עד אז יגדלו קצת הדגים שלנו,שבבריכה של טיפה...

תודה שילונת על ההתחשבות../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

ולפנטזיה...אולי אקח יום חופש, תבואו מהבוקר, נחרוש עת העיר... ולעת ערב ניסע ביחד צפונה? פנטוש את לא מתארת לעצמך איזה נוף ואויר יש אצל שילה... שווה! שווה! שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טל-יה

New member
צודקת חונה

באמת אולי תצטרפי פנטוש לאויר ולאוירה ותכנסי למכונית החונה של חונה רק לרגע... בחניה של שילה??? ובוקר טוב

מגוש..

איך אני? ממד לא יודעת. משהו אפרורי כזה, אולי צריך להזיז את התחת ולצאת החוצה.. יאללה הולכת לקניות.. ואת מה? עדיין עם שמש בראש ובלב???? יאללה אני כבר לה פה! נציקות קטנות לכולםםםםםםםםםםם

למעלה