ערב טוב

היי כולם

ראשית תודה רבה לכולם על התגובות החמות והמעודדות.... אני צריכה להאמין שהשינוי יבוא ממני.. ואך ורק ממני... אני מאוד רוצה לדעת לאהוב את עצמי... אני רוצה להתחיל לעשות דיאטה ולהשיל את חמשת הקילוגרמים שאני כל כך רוצה... .. אני רוצה כל בוקר ללכת ששה קילומטרים... אני רוצה לדעת לשחק עם הילדים שלי... אני רוצה לדעת לצחוק עם הילדים שלי... עכשיו שמשהו יאמר לי .. היכן להתחיל ואיך?? יש דרך מעשית להתחיל ???. ואגב מה זה מדיטציה טרנסנדנטלית??? שבת שלום לכולם ושוב תודה דניאלה

amicar

New member
קצת קשה לענות אבל אנסה

הנה כמה שאלות ,תחשבי ותעני עליהן: מה הדבר החשוב לך שאינך מוכנה לוותר עליו?יכול להיות מקום,תכונה ,פעילות... מה מעורר בך שמחה.? אם ניתנה לך שרך לשינוי בחייך,מה היית משנה? מה שלושת ההשגים הגדולים בחייך עד היום? אני יודע שזה קצת חושפני אבל זה חלק מהדרך. כמובן,אל תצפי לפתרון אינסטנט,זה לא קיים.

מדיטציה טרנסנדנטלית זה

תרגול מחשבתי קל מאד, הנעשה בישיבה בכסא פשוט ונוח, עם משענת, בערך 20 דקות פעמיים ביום, נותן מנוחה עמוקה מאד, שהתוצאה המידית שלה היא הרגשה טובה והתעוררות של הטוב שבתוכנו. לצחוק עם הילדים יהיה טבעי מאד לאחר המדיטציה. בעצם זה הבסיס לקראת כל השינויים שאת רוצה לפתח מתוך עצמך, בעזרת הפורום הזה, או יעוץ בכל נושא בנפרד. איפה לומדים? ראי בקישור בחתימה שלי.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מהו הצעד הראשון

יש הרבה רוצה וצריכה. מהו הצעד הראשון האפשרי לגבייך? מהו הצעד הקטן שאת יכולה לעשות ראשון? האם יש משהו שתוכלי להתחיל איתו? אם אין משהו כזה, אולי הצעד הראשון הוא להכיר בכך שדרושה עזרה ולחפש את התמיכה הדרושה. פורום לא יכול לספק תמיכה מלאה לתהליך.

CIsaac

New member
מי יודע יותר טוב ממך?

הדבר הראשון שכתבת ברשימה שלך הוא: אני צריכה להאמין שהשינוי יבוא ממני.. ואך ורק ממני... ואת יודעת, התיאור של הצורך הוא דבר נפלא. כמעט שאין יותר טוב ממנו. אני צריך - תדעו לכם. זה בכלל לא מחייב אותי. אם תרצו לעזור לי לספק את הצורך שלי זה יהיה נפלא. ובכן, זה כנראה קצת חריף - אבל תסכימי עם העיקרון (אחרי שנעשה עידון משמעותי לניסוח
) איך זה יישמע יותר מחייב? יותר החלטי? יותר כמו הצהרת כוונות מאשר תיאור של . . .? נכון שהתאמת הניסוח כאן משפיעה על כל שאר הסעיפים? תרצי לנסות? לנסח אחרת? שבת שלום איציק

נעמי67

New member
דניאלה יקירה,

כל מטרה ניתן להגשים אם תחלקי אותה למטרות משנה קטנות דיין. נראה שאת רוצה וצריכה הרבה דברים ביחד וכדי להתחיל את צריכה לבחור מה בסדר עדיפות עליון כרגע שיכול להשפיע על כל שאר המטרות שאת מציבה לעצמך. לדוגמא: אם את רוצה להשיל 5 ק"ג ממשקלך, אני בטוחה שהמחשבה הראשונה שתוקפת אותך היא איך אני בדיוק יעשה זאת? אך אם תתחילי בזה שתחליטי להשיל בשבוע ה-1 0.5 ק"ג האם זה ישמע לך סביר? האם תוכלי לעמוד במשימה? נראה לי שמשימה זו תשפיע על הרצון שלך לאהוב את עצמך > שתשפיע על השמחה שלך והצחוק שלך עם הילדים > וכך מתוך הצחוק יגיע גם המשחק איתם. אני בטוחה כי יש בך את כל המשאבים להם את זקוקה על מנת להשיג את מטרותייך. אני מזמינה אותך לבחון את כוח הרצון שהיה לך כשהבאת את ילדייך לעולם > בתהליך הגידול שלהם > בלדאוג לכל דבר שיגרום להם אושר ושמחה ואני בטוחה שיש עוד הרבה מקומות נוספים אליהם את יכולה לחזור בחיים שלך ולהיזכר בך כשהיית ברמת תפקוד מצויינת והשגת מטרות. בהצלחה יקירה,

הכוח מאין

הייתי יכולה לכתוב לך כל מיני קלישאות כמו תראי כל יום את המהדורה של שעה 8 בערב ותתנחמי או שהייתי יכולה להמליץ לך לעשות סיבוב בבתי החולים במיוחד במחלקת ילדים ואז להכניס דברים לפרופורציה או שהייתי יכולה להמליץ לך ללכת לבתי האבות ולראות את כל אותם אנשים זקנים באים בימים ששמחת החיים היא מהם והלאה ושהאור בעיינהם כבה ומחכים הם ליומם האחרון ( כי הם גידלו 4 או 5 ילדים והיום הם מבקרים בתורנות פעם בשבוע ) וכן הלאה וכן הלאה אבל אני מאמינה שאת יודעת את כל הדברים הללו ועוד דברים רבים אחרים. את הכוח להמשיך אנו בוחרים לקחת או לא ואז לשקוע ברחמים עצמיים וגם זה מותר לעשות לא כל הזמן אנכנו צריכים להיות חזקים וניפלאים יש את המחזור יש את האשמה שאנכנו לוקחים על עצמנו בחינוך הילדים יש את הזוגיות העבודה ומה לא אבל מה שחשוב זה לא לשקוע ולתת לזה להשיתלט עלינו ולשבש את התיפקוד שלנו בחיי היום יום ואם כל זה עדיין לא עוזר אולי כדאי בכל זאת לחזור לקלישאות?

דניאלה היקרה

כן, יש גם ימים כאלו. הרשימה של מה שלא הספקת לעשות הולכת וגדלה, שום דבר לא מתחבר לשום דבר הכל מתערם והיאוש מאיים לחסל כל חלקה טובה... אני לא יודעת מה את יכולה לעשות, אני יכולה לספר לך מה אני עשיתי לאחרונה. "השקעתי" בעצמי חבילת נייר דביק צבעוני (פוסט איט). מהסוג הזוהר והקטן ביותר שאפשר למצוא. בתחילת יום, או בערבו של יום קודם, כשאני מתכננת מה יש לי לעשות, אני כותבת על כל פתקית כזו רק משימה אחת, ומדביקה אותה במקום בולט - על המקרר או על דלת של ארון המטבח (שניהם לבנים והם משמשים ניגוד טוב לצבעוניות של הפתקיות). אני מדביקה אותם כענן, בלי סדר משמעותי. בכוונה. ואז... אני עושה מה שבא לי קודם. כשסיימתי, אני מורידה את הפתקית הרלוונטית. נכון שבערב תמיד נשארות עוד פתקיות גם ליום המחר, אבל בגדול, יש סיפוק גדול מאוד שנשארות רק שתיים שלוש, ככה אני יכולה לאמוד באמת מה עשיתי היום, ולא רק לחיות עם ההרגשה של "לא הספקתי". לי זה עזר.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מקסים

ומתאים נדמה לי בעיקר למשימות קטנות וביצועיות. מותר לאמץ? עבור דניאלה אומר - האם יש אחת המשימות הגדולות שלך, שאת יכולה לפרק להרבה משימות קטנות כאלו?

דניאלה יקרה

זה לא לקנות כח, זה איך ליצור אותו כל פעם מחדש בלי קשר למה שקורה בסביבה, זה להחזיר את האהבה שלך לעצמך, וזה לדעת כמה את מדהימה, כמה דניאלה היא אדם טוב לא משנה מה החיים מביאים, סדנת ואפשר ללמוד איך לראות את הדברים בצורה הזאת, ממליצה בחום.

הומניקיישן

לא הבנתי על איזו סדנא את ממליצה... אשמח לשמוע ערב טוב דניאלה

למעלה