ערב טוב

ערב טוב

הכל מגעיל אצלי.. שום דבר לא הולך לי.. אפילו כאמא אני נכשלתי. נתחיל בזה שאני לא אוהבת איך שאני נראת ונמשיך בזה שאני מתוסכלת רע לי ואין לי שום כוח .. כל הכוח נגמר לי... עברה עלי שנה נוראית.. אין דברים כאלה.. לפני שנה בדיוק.. הכל התחיל, ומאז שום טוב לא קורה לי. מהי הכתובת של החנות בה קונים כוח להמשיך.. דניאלה אני מיואשת לגמרי

amicar

New member
מה קרה?למה הדכאון??

מה את לא אוהבת ב"איך שאת נראית"? מה לא הולך? האם ניתן לשנות? קשה קצת לענות לך על הדברים הכלליים שכתבת. אם את מוכנה לספר יותר תוכלי לקבל את הכתובת איפה נמצא הכוח. אני יכול רק בקצרה לאמר שהחנות זו את. אם תפרטי מה חסר נוכל להפנותך למדף הנכון. בינתיים,תסתכלי קדימה בצורה חיובית,תחשבי חיובי ותראי את האור.(הרי חנוכה עכשיו).

נכון דניאלה יש גם ימים כאלו. ../images/Emo23.gif

אבל אפשר להופכם לנחלת העבר. אפשר לגייס את המשאבים והכוחות הטמונים בתוכך להקיץ אותם ולהפיח בהם חיים. תחושת הכישלון שלך היא מנקודת ראות אישית ולא תמיד מתאימה גם לסובביך. חשבת לרגע שאולי את שופטת עצמך בחומרה? חשבת שמידה של חמלה תסייע לך להתבונן מהצד ולראות שלא הכל כישלון? בואי ננסה. שבי מול המחשב וערכי רשימות של כל מה שמחזק אותך מול כל מה שמחליש אותך האם תצליחי לראות את חצי הכוס המלאה? בהצלחה..

dnxtep

New member
חנות לקבלה

דניאלה, אלו החיים, לפעמים הם גם מאתגרים ולפעמים עד לדרגה שאנחנו חשים שאין יותר כח. אלא שאז פתאום אנחנו מגלים שיש לנו עוד ועוד כח ובעצם אנחנו הרבה יותר חזקים ממה שחשבנו. אם תסתכלי על מה שאת מספרת לנו כאן, כל הדברים האלו כבר קרו - בעבר. האם את מצליחה לזהות גם דברים טובים שקרו, קטנים, אולי בינוניים,ואולי אפילו אחד או שניים גדולים? האם גילית כמה כוחות יש בך? האם למדת דברים חדשים עליך? אני מזמין אותך לקבל את עצמך - כמו שאת, הרי זה מה שיש. ולגבי מה שקרה בשנה שחלפה את יכולה לשאול אותך כמה שאלות: מה היה בארוע? לא מה את חושבת שהיה בארוע אלא מה היו העובדות. אולי לזהות את ההבדל בין העובדות לבין מה שאת חושבת על האמת יאפשר לך לראות את הדברים מנקודת מבט אחרת. ולגבי הכח האמיתי - כמה את אוהבת? לא אחרים, אלא את האדם החשוב ביותר, אותך? המון אהבה,

orenapl

New member
לקראת 2009

שלום דניאלה, נשמע שאת ברגע קשה. וכי את סוגרת שנה לא מוצלחת. אם ניתלה לרגע בלוח הלקנדרי - כניסתה של 2009 הקרובה יכולה להיות מועד מצויין להחליף את הדיסק. אני מזמין אותך להשאיר את 2008 וקשיי העבר מאחור ולשאול את עצמך מה היית רוצה להשיג ב-2009? לחדד את שריר הפוקוס ולזהות מהן המטרות החשובת שהיית רוצה להשיג לעצמך ב-2009 ולהפוך אותה לשנה טובה ומלאת סיפוק עוברך. לכולנו יש יכולת להשיג יותר - לעצב את דמות האמא שאת רוצה, לאהוב את עצמך, לזהות את מקורות הכוח שלך ולנוע קדימה. זה מאוד לא פשוט להתחיל לנוע במקום של כאב וייאוש - אבל זן הדרך היחידה לחזור למסלול הנכון. מושיט לך יד לתנועה קדימה. זה אפשרי. בהצלחה!

יסמין69

New member
גם אני הרגשתי כך לאחרונה...

וחשבתי חיובי ועשיתי אמבטיה זה לאעבר לגמרי אבל לאט לאט דיברתי עם אנשים שאני אוהבת ועשיתי דברים כיפיים וזה עובר! איפה בעלך בכל הסיפור??????

spi7fire

New member
יש המון סיבות להרגיש ככה.....

אבל תזכרי משהו חשוב - שאת לא לבד, בכל רגע יש המון שאת מכירה ושמכירים אותך, ויותר מזאת - שאת לא לבד גם בהרגשה. את לא יודעת כמה אנשים לא כותבים כאן ומרגישים כמוך או יותר גרוע.. קוראים לזה צרת רבים נחמת טיפשים, אבל לפעמים טוב להיות הטיפש שמתנחם בזה. ומהנקודה שאת נמצאת, אפשר רק לטפס למעלה. יבואו עוד ימי טוב ואושר כמו שהיו לך לפני. זה אולי תחילת החורף, נסי להתחמם מאוירת החג והאורים סביבך.. שיהיה חג שמח ותרגישי טוב!

bridges

New member
אימון או טיפול

היי דניאלה, כפי שכתבו לך החנות שבה קונים את הכוח להמשיך זאת את. מאוד קשה להבין מה בדיוק עובר עלייך משום שהדברים שכתבת כוללים הרבה אמירות כלליות וסיסמאות. רק לדוגמא: מי החליט שנכשלט כאמא? לפי איזה פרמטרים בדקת את זה? אני פשוט לא בטוח שבשלב זה תוכלי להיעזר באימון על מנת לקדם את עצמך. מנסיוני ההצלחה של אימון מאוד מוגבלת במצב שאת מתארת. אני מזמין אותך, בשלב הזה, להתייעץ עם גורם טיפולי. רונן

ערב טוב דניאלה

אני מכיר חנות כזו. ממש מעבר לפינה. את הולכת ישר ואחר כך ימינה ועוד פעם ימינה וימינה עד הפינה וימינה ואת שם, חנות מקסימה, את נכנסת ויש שם עולם מלא דברים טובים. תוכלי למצאו שם גם את עצמך, עצמך היפה והרעננה עם כל העוצמות שיש לך שאף פעם לא ראית אותן, ושם במקומות האלו תוכלי לקנות הרבה כוח להמשך. בהצלחה

CIsaac

New member
אל יאוש../images/Emo24.gif

היי דניאלה, חייכי, יש לך עתיד (גם כשאת לא רואה אותו - הוא שם, ממתין לך שתגיעי). את יודעת, יש מילה נרדפת ל"לקנות" והיא "לרכוש". המשמעות קצת שונה ואזמין אותך לחפש את הדרך לרכוש לעצמך כוח להמשיך. כשאני מתייחס למה שרשמת, אני רוצה להזמין אותך לרשום לעצמך על עמוד נייר (בשום פנים לא יותר מחצי עוד סה"כ). איך את נראית כשאת אוהבת איך שאת נראית? איך את מרגישה כשאת מלאת אנרגיה? מה קרה שאת כל כך מאושרת? רשמי את מחצית העמוד הזו - בלשון הווה (אני מרגישה, אני לבושה וכד'). את הרשימה הזו קראי מדי ערב פעם אחת בלבד, ומדי בוקר פעם אחת בלבד. אשמח אם תבחרי לשתף בתחושותייך אחרי שבוע. מאחל לך עוצמה אישית איציק

Noam S

New member
אני לא חושב

שפורום אימון אישי יעזור לך. אז אל תבני על "אימון". אולי זה לא המקום לומר זאת אבל לטעמי אימון מתאים לאנשים שלא מודעים לעצמם. בנאדם נורמלי... אימון לא יעזור לו. אבל כן יעזור ל"מאמן" מבחינה פיננסית.

amicar

New member
וואוו איזה הצהרה בומבסטית.

טוב שהתחלת ב"אני לא חושב" למרות שהתכוונת "אני חושב שלא".(ותחשוב על ההבדל בין המשפטים) מה הידע שלך באימון? האם עברת אימון?-אני מניח שלא לפי ההצהרה. נהפוך הוא. אדם שמודע לעצמו יוכל בעזרת אימון לחזק את החוזקות שלו,שהוא בטח מכיר, יוכל להתוות תכניות לעתיד ובסיוע המאמן ימצא הדרך לממש אותן. מתשובתך השוללת אימון מה כן יעזור לה? ללשבת בבית ולבכות על מר גורלה? לפנות לטיפול?

Noam S

New member
אני לא מעונין לפתח דיון

הגעתי לכאן מהפרסום בעמוד הפורומים הכללי וזו דעתי. אגב, כבר בתשובה שלך שמים לב לפלפולים הכ"כ לא חשובים. אני לא חושב או אני חושב שלא. בהקשר להמשך המשפט - אני אשאר עם מה שכתבתי. אבל יפה לך לקחת רק חלק ממנו. ראיתי מה זה אימון. עם איך קוראים לו הקירח. לא זוכר את שמו. צפיתי בסרט הסוד. ועוד כל מיני שטויות במיץ קוקוס. זה עוזר למי שלא מודע לעצמו. זה עוזר לתמהונים שצריך לומר להם איך לנשום. זו דעתי. ושוב - אני לא מעונין לפתח דיון אז אין צורך להגיב. מן הסתם כולם כאן "מאמינים בני מאמינים". זכותכם. תהנו
אל תתנו לאנרגיות השליליות שלי להפריע למרקם החיוביות המתפרץ.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
הקירח ומיץ קוקוס

לא בהכרח מייצגים את תחום האימון. זו הבחירה שלך לבחור אותם כמייצגים ולומר שזו דעתך על אימון. זה כמו לומר שבובליל מייצג את כל המזרחים או את כל האשקלונים. זכותך להישאר בדעתך, לא נפריע לך.

Noam S

New member
זה לא

כי "מזרחים" זה נושא פתוח לצורך העניין. כל איש ודיעותיו שלו. כל אחד עולם ומלואו. אבל אימון אישי זה אימון אישי. זה כבר תַחום מראש. זה לא עוסק במד"ב, לא במחשבים לא במוזיקה. זה עוסק באימון. זה כמו שתנסה להסביר למי ששולח ספאם שהוא מפריע ולא עוזר, מן הסתם הוא יצדיק את עצמו... אז אני לא מצפה שלא תצדיקי את עצמך
זה בסדר. ערב טוב בהצלחה לכולם. ומי שזה לא עוזר לו שלא יתפלא.

CIsaac

New member
נועם, אתה גדול

ובודאי שאתה יודע מה מתאים לך. יפה גם שיש לך דעה מגובשת מה יכול לעזור לדניאלה ומה לא. אני אוהב את ההתבטאות הישירה והחותכת שלך. וההודעה שלך מאוד מחברת אותי לחתימה שלך . . . . סליחה. שבת שלום איציק

bridges

New member
ואם האימון היה עובד...

מה היית אתה רוצה להשיג באמצעותו? אני לא סתם שואל את זה. חלק מהעבודה באימון היא בדיוק על האמירות האלה: "אימון מתאים לאנשים שלא מודעים לעצמם", "בעידן הווב 2.0 קשה למצוא אהבה" (כן עיינתי קצת בבלוג שלך והוא מעניין). בשפת האימון זה נקרא פרדיגמות. חלק מהפרדיגמות עוצרות אותנו מלהגשים את מטרותינו וחלומותינו. האם אתה חושב שהאמירות האלה עוצרות אותך או מקדמות אותך? בהצלחה, רונן

Noam S

New member
אני לא חושב שהאמירות הללו

עושות כלום חוץ מלהביע את מה שאני הסקתי בעצמי ממעשים ועובדות. בהצלחה לכולם.

למעלה