ערב טוב

ערב טוב

היום יצא לי לטייל עם אחי בגשם , לנסוע לקניות של ירקות , האמת המחירים בשמים עיקר התזונה שלי הם ירקות אחרת אני אשמין, גם ככה סוחבת עלי עודף שרצוי בשביל הלב שלי להוריד אותו בחורף הכי אוהבת את מרק ירקות חם , רק ירקות, לאחרונה הכנסתי פנימה עוף, יוצא עוף מכובס היום ראיתי את המחירים של הירקות נדהמתי , אתחיל לאכול פחות בגלל העלות קשואים 19 שח לק"ג איך אפשר מרק ירקות ללא קישואים , אנסה לתמרן עם הגזר להבצל אנסה למצוא ירקות מיובשים או קפואים אולי העלות שלהם נמוכה יותר אולי למישהו יש רעיון למרק ירקות ללא הירקות היקרים מאד , איזה ירקות ניתן לשדך זה לזה שיצא מרק טעים אבל ללא קטניות

צלליתה

New member
אני לא משתמשת בקישואים

ולא אשתמש, עד שירדו המחירים. זה לא הירק החשוב ביותר בתפריט, הוא בסך הכל די אנמי מבחינת ערך תזונתי. בכל מקרה מומלץ להשתמש בזוקיני, הכהים, ואותם אני כבר בכלל לא רואה בחנויות. תעשי לך מרק מירקות עונתיים במחירים שפויים. למשל, מרק כתום אני מכינה עם בצל, גזר, דלעת, בטטה ומוסיפה גם חופן של עדשים כתומות. את יכולה לשחק עם הכמויות והמרכיבים על פי טעמך ועל פי המצוי במזווה. נאמר, אפשר לוותר בקלות על הגזר. או הדלעת. או להוסיף עשבי תיבול כרצונך. וכו. שבוע שעבר מצאתי תרד טרי במחיר סביר ביותר, הכנתי מרק מהתרד, בצל ירוק ועשבי תיבול שונים. ריסקתי הכל בבלנדר מוט. יצא יופי. תראי מה יש אצל הירקן במחיר שפוי. אחרכך חפשי מתכון. זה הסוד לחיים מאושרים: להסתכל על מה שיש, לא מה שאין. בתאבון

אבקות מרק של קנור...

כאילו מרק ירקות...יש בכתום [כאילו בטטה] יש בצהוב [כאילו מרק תירס] יש באדום [כאילו מרק עגבניות יש בירוק [כאילו מרק אפונה] אז תקחי קצת מכל סוג והרי לך כאילו מרק ירקות עשיר....

תגידי

אולי את מגישה את עצמך לנהל את הפורום ? בטוחה שהבנות ימליצו עליך, אני מאד רוצה שתקחי את ההנהלה לידך

בדיוק מה שרציתי למסור לכן...

מקווה שיקבלו את מועמדותי....וזאת על מנת שנמשיך לכתוב, להחזיר את הפורום לימיו התוססים, והמענינים קוראת מכאן לנבצרים ,לפורשים,לאורחים, למציצים...בואו...תכתבו.תביעו דעה,בכל נושא ,..מי שמעוניין להכיר בן /בת זוג מוזמן להציג את עצמו..והכי חשוב..נא לשמור על לשון נקייה,וכבוד הדדי....ואני חוזרת....מקווה שבן אחרי שינוח ישוב לנהל את הפורום . חג אהבה נעים, שמח , ומענג....לכל מי שחוגג..

למעלה