ערב טוב

שירקאן12

New member
ערב טוב

אני שם לב לאחרונה שהפורום הופך לעיתו לערוץ הכחול שלנו... יותר מידי גברים נכנסים וכדרך אגב שירשור כותבים דברי זימה כלפי מי כלפי נשות הפורום
לא לגברים. זה ניראה לי תלוש מהמציאות לחלוטין. אבל מה שמפליא אותי יותר אלה התגובות לאותם משרשרי זימה וגועל. שעונים להם חזרה. לו לא היו עונים זה היה נפסק. זה רק מראה על החומר האנושי שקיים בעולמנו רק חושביים סקס. אפילו דרך שירשור. בעיניי גבר שמציע בילויי סוער ראו שירשור... זו עזות מצח ובכלל מה זה בילויי סוער מה שטים ביאכטה כשהים רוגש וסוער ואוכלים ארוחת ערב לאור נרות שיר יפה

ערב טוב שירקאן ושבת שלום

בפורום יש תנודות , מבינה את הנושא שהעלת אני ויתרת על מפגשים וקשרים כי לאחרונה שמתי לב שזה מה שקורה שמתפתחת היכרות ואני רציתי קשר ידידות אפלטוני , זה משהו שלא קיים כיום חוויתי את זה בעבר , והיה לי טוב עם זה , אבל העולם השתנה

שירקאנוש..הנה אני מגיבה גם "לדיברי הזימה"שלך

"אכול ושגול פן מחר תנבול".....תגיד..אלו לו דיברי זימה?????לדעתי לא......אלו דיברי "כלב נובח לא נושך"...הלוואי והייתי פחות שמרנית/צדקנית/...הייתי מתה להעמיד....במבחן המציאות את כל אותם "דיברי זימה".....רק שנסיון החיים בשנים האחרונות לימד אותי את המציאות והיא מאוד מאוד רחוקה אצל רוב הגברים...אז איך אמר אחאב מלך ישראל למלך ארם?"אל יתהלל חוגר כמפתח" אבל שירקאנוש...אתה נשמה לא בקטגוריה הזו...למרות הכל אני אוהבת אותך...

שירקאן12

New member
ערד במקום לתקוף אותי

היית צריכה לומר לי תודה חייב תשובה ממך לאיזה קטגוריה אני שייך.

שירקאן12

New member
ערד אכזבת אותי קשות.

שירקאנוש..הנה אני מגיבה גם "לדיברי הזימה"שלך "אכול ושגול פן מחר תנבול".....תגיד..אלו לו דיברי זימה????? מי חושב שהחתימה שלי אלו דברי זימה ? אבל מה שכתה המעסה אלו דברי ברכה . מאוזב ממך ערד. וזה מפי אדם שחונך לומר אמת.

גם כאן אתה טועה...../images/Emo4.gif

תקרא שוב ... "אכול ושגול פן מחר תנבול".....תגיד..אלו לו דיברי זימה????? לדעתי לא......אלו דיברי "כלב נובח לא נושך"... הלוואי והייתי פחות שמרנית/צדקנית/... הייתי מתה להעמיד....במבחן המציאות את כל אותם "דיברי זימה"..... רק שנסיון החיים בשנים האחרונות לימד אותי את המציאות והיא מאוד מאוד רחוקה אצל רוב הגברים... אז איך אמר אחאב מלך ישראל למלך ארם?"אל יתהלל חוגר כמפתח" אבל שירקאנוש...אתה נשמה לא בקטגוריה הזו...למרות הכל אני אוהבת אותך... זו ההודעה של ערדי ולא מנסה להגן על איש/ה רק לקרוא נכון ודאי ערדי תגיב כשתוכל. שבת שלום

אין על מה../images/Emo142.gif

מקבלת הכל ברוח טובה, למרות שזו לא הייתה כוונתי, להגן/לסנגר, כולנו מלאי אמוציות ולעיתים to easy לשחרר אותם לחופשי, חוצמזה שכבר נכתב כאילו סינגרתי אז מ'כפת לי
לכולכם

שירקאני...סיפורו של המעסה סיפור ארוטי

בלבד, וכפי שכבר הוזכר מקומו לא כאן בפורום הנכבד שלנו...אני יוצאת מתוך הנחה שחתימתו של אדם היא "האני מאמין שלו" מה גם שאתה צרבה לשתף אותנו במקלחות הקרות...וזה יופי ונהדר לי אין שום בעייה עם זה..."דיברי זימה" אם לא שמת לב נכתבו בגרשיים...אז... אל תעצב/תעלב/תתאכזב.
..

אבירי מצידך...../images/Emo140.gif

להגן על נשות הפורום, אגב שרשורים כאלה קיימים גם בפורומים אחרים ואכן התגובות שונות ומגוונות. חושבים סקס - כך כתבת, רובם, זה נכון, משום שזה הכי נגיש, פזור, קל, זול, לא מחייב, בום טראח וזהו... שכחו חברות מהי, איזו השקעה עצומה יש בה, הכמיהה והנתינה מעומק הנשמה, החבור בלב, הרצון להיות שם עבור מישהו, האפשרות לדעת לקבל אדם אחר כמות שהוא, מבלי לשפוט, בעיני אחר זה כבד מדי, ומי ירצה משא כבד על כתפיו? הרי פשוט יותר לא להתחבט עם הרגש, להתעלם מסערות הנפש, לחפש מוצא קליל, לשרוף זמן בתדירות, אין ערך לאיכות, אין גם כלים לבחון אותה, אז יש מי שתשמח על בילוי סוער עם גבר, ויש שלא... הכל ענין של בחירה
אגב, שיר נפלא..

שירקאן12

New member
כניראה

שבפורום . התחילו לדבר עברית ושטויות. ואני יאמץ אתהביטוי : אם אין אני לי מי לי..... ואגב ערד התגובה שלך לא במקום הנכון . אני לא מביא לפורום זימה תודה לך..".שמח על התגובה שלך." והחתימה שלי זה ביטוי ולא כפי שכתבו אחרים כלומר המעסה שזה גועל. צפיתי שנשים לא יגיבו למעשה.. אבל לא נורא סך הכל על פי כתיבה ,או שירשור אפשר לדעת או לתהות על קנקנו של המשרשר. נסיכה מה הקשר בין מה שאני כתבתי לבין מה שענית?
. ולא תקפתי אף אחת מנשות הפורום==אותה אחרת ?

שירקאן12

New member
תקראו טוב מה שאני

שרשרתי בפתיחהראשון לא תקפתי אף אחת מהפורום כפי שאותה אחרת חושבת. מגנה על נשות הפורום. העניקה פרחים לערד
וערד לאיזה קטגוריה אני שייך? בואי אלחש לך שלא ישמעו שייך לסוג הגברים ההגונים.... זה אמור להספיק.... חושב שאת מזלי לא אמצא כאן. לצערי.

שירקאן...

אתה טועה וחבל שאתה מגיב כך... תגובתי הראשונה הייתה לך ולא לערדי, באמת אני חושבת שבפתיח הראשון שלך, תגובתך היתה אצילית ואבירית, משום מה הבנת את תגובתי בצורה שונה, לא ציינתי שחלילה תקפת מישהי כאן, איך הגעת לזה?

אז בוא תמשיך בנימה הומוריסטית

ומספיק עם הסקת מסקנות נמהרות...בשורה תחתונה כולנו כאן חברים ...גם אם לא יוצאת זוגיות מכאן..או כפי שאמרת "מזלי לא כאן.|"..בסך הכל לרוב נחמד לנו נכון שירקאנוש???אז לא לכעוס יקירי...למדתי עליך בשורות אלו שבכל זאת יש צדיק בסדום..סליחה..בחיפה??שינוי מרענן...

לא זה לא הומור

אני לא אוהבת את המילים בהם השתמשת , יש בהם קונוטציה מינית זולה יש עוד משפטים המביעים את הרעיון אבל לא בצורה כל כך בוטה

איפה זה כתוב...

היכן צויינה המילה תקיפה? להיפך, כתבתי שאבירי מצידך להגן ולא הייתי צינית כלל, קראתי מספר פעמים את מה שכתבתי וחושבת שהבנת לא נכון, מגיעה לי התנצלות.

למעלה