ערב טוב

ערב טוב

להלך עמך על החוף ומולנו השקיעה היפה הגלים מתנפצים על רגלינו שוטפים אותנו בקצף המלוח והעיניים שלנו מבריקות והחיוכים על הפנים מעידים כמה טוב לטייל עמך בחוף בעת שהחשיכה יורדת על העולם

maxima

New member
נסיכה...איזה יופי של רומנטיקה על החוף

ניצבת מול הים שעת דימדומים היום דועך שוקטים הגלים, הרהורים אותי שוטפים. לשנת לילה נאספים השחפים. פוסעת חרש על החול הרטוב סנוניות מתקבצות מקרוב ומרחוק מעופפות במעגלים מעלה מטה כגלגלי החיים. האופק מאדים גלגל השמש אט אט נעלם שלוחה תקוותי על פני המים מול הים. מרסימה

רומנטיקה על החוף

הנה ערכתץי שוב הזמנתי את המאהב הדמיוני אלי וראי מה יצא מהשיר המקורי להלך עמך על החוף הבודד זה רק אני ואתה והגלים מולנו השקיעה היפה הגלים מתנפצים על רגלינו שוטפים אותנו בקצף המלוח והעיניים שלנו מבריקות החיוכים על הפנים שלנו מעידים כמה טוב לנו יחד חובקת אותך ואליך נצמדת כך לטייל עמך בחוף הים הבודד בעת שהחשיכה יורדת על העולם אתה אותי עוטף בזוג ידיים חזקות ונושק למצחי ברכות ובאהבה לוחש לי אוהב אותך אהובה לוחשת לך אוהב אותך לעדי עד

../images/Emo24.gif

את
מתוקה אמתית

תמיד חוף הים היה מועדף עלי

את הטיולים הכי רונטיים היו על חוף הים אפילו בחורף העדפתי טיול ליד הגלים ביום ההולדת במקום במסעדה ותביני אני נולדתי 27/3 ממש חורף ודיי קר בלילה על החוף

למעלה