ערב טוב
אני כאן

חשוב מאד..../images/Emo3.gif

מזל שהגיעו אחרי שאשרו את תקציב 2008 |
בטח אם היו מגיעים לפני היינו בגרעון תקציבי אדיר
וזה פוגם במאזן התשלומים
רק חבל שלא הודיעו
היינו מחכים להם בשדה התעופה
ומקבלים את פניהם בתופים
ובמחולות
חוצמזה הכל בסדר
הבאנו שלום עליכם..

קרה דבר רציני

פינו אנשים כפר שלם , הרסו בתים חורף והוציאו אנשים לרחוב , משפחות וילדים כדי שלעשירים יהיו בתים יפים יותר לגור בהם ברור שאילו שגרו בכפר שלם אין להם כסף לקנות בתית אחר להתגורר בו והם יושבים שם משנת 49 , למה לא פינו אותם למקום מגורים בדיור הציבורי ורק אז להרס את הבתים העוול צועק לשמים

ben 911

New member
על איזה עוול את מדברת? נסיכה?../images/Emo4.gif

אלה אנשים שפלשו לאדמה לא להם.. לפני המון שנים היה טרנד חדש. לפלוש לאדמות, לתפוס חזקות בכפר שלם. אחרי כמה שנים הם "קצרו" יבול לא רע..כל משפחה קיבלה (כדי לפנות את החזקה השדודה) שטח אדמה חוקי כשיר לבניה פלוס 35 אלף דולר כדי לבנות בית חדש. אם לאותה משפחה היה בן או בת נשואים אז גם הם קיבלו "נתח" דומה. לי אישית היו שכנים כאלה שהיו מסודרים מבחינת דירה בשכירות מוגנת של חלמיש...ולימים הם עזבו את הדירה לטובת שטח אדמה שנשדד על ידי אחיהם עוד קודם והנה אחרי כ- 15 שנה כשהחליטו לבנות על אותו שטח שדוד..כדי לפנותם.. כוללללללללללללם קיבלו ים כסף + אדמות לבניה. והכל מתוקף חוק הגנת הדייר. החוק הכי מטופש ששמעתי עליו. אני במקום המדינה, הייתי דורש מכל שודד אדמות כזה שיבוא ויוכיח לי שהאדמה שלו אם על ידי מסמכים או רישום בטאבו. ולא, אדרוש ממנו תשלום עבור שכ"ד של כל 15 השנים שגר שם על חשבון המדינה. אני מבטיח לך שהם היו בורחים משם כמו עכברים. שאר התושבים ראו כי טוב...וגם הם החלו לפלוש לכל פיסה פנויה עד שנשבר הזין לרשויות והחלו להכנס באבי אביהם כחוק ו-ב-צ-ד-ק. אז כל ה"דמעות" שראית בטלויזיה נסיכה, אינן אלא דמעות תנין.

בחורף ביום גשום

לאין הם ילכו עם הילדים שלהם ? הוציאו הכל החוצה , כך שכל הציוד שלהם בגשם בני למה בתקשורת לא אמרו את מה שאתה אמרת

ben 911

New member
כי בתקשורת נשים בוכיות מצטלמות יותר טוב

מאשר פקידי ממשל צודקים.
תהי בטוחה שכולם מסודרים בדירות משניות שהלוואי עלי ועלייך דירות כאלה.

למעלה