ערב טוב

ערב טוב../images/Emo66.gif

החגים ועוד אירועים מרחיקים אותי קצת מכאן. אז הנה הצלחתי להגיע היום ורוצה לשאול שאלה שהתכוונתי לשאול כבר מזמן: מה האיחולים שלכם לעצמכם כמספרי סיפורים לשנה החדשה? בכל שנה אני מנסה להציב לעצמי איחול או שניים ושואפת להגשימם. זה עוזר לי להתכוונן. אז מה האיחולים שלכם? בברכה,

נמצק

New member
ז אני אגיד לך

מה שאני מאחל לעצמי זה להתפתח לרוחב ולעומק. ואני אסביר:"לעומק" לרדת לשרשם של ספורים. להבין אותם ואת המסר שלהם. להכיר ולדעת רת הרמזים הדקים שבהם , והעיקר - לדעת להעביר אותם בצורה הטובה ביותר. "לרוחב" לפרוץ לשוק. ליצור תנופה של הופעות. ליצור קהל - מוסדות ופרטיים - בפניו אוכל להופיע. סך הכל הלא אני נהנה מזה. כמו כולם. לא?

הומינר

New member
כשגגה היוצאת מפי השליט

שים לב לכותרת של הודעת לגבירה, אם לא היה הנקודה השחורה, כך זה היה נראה

נמצק-היית גדול עצבה.../images/Emo140.gif

היי נמצק. יופי של משאלות ונדמה לי שאתה צועד בדרך המבוקשת שלך וזאת לאחר שראיתי אותך במועדון מספרים של יהודה עצבה. כל הכבוד! שיתמלאו משאלותיך. חן חן פרי גן העדן

איחולים? אני? הייתי רוצה..

לספר סיפורי עם, קבל עם ועידה, שיתקשרו ויזמינו ויעמדו בתור. .. מקוה שיהי השנה יותר מבשנים קודמות. מאחלת לך הגבירה ולכום להגשים החלומות

שחרזדה-אלופה בסיפורי עם.../images/Emo47.gif

הי שחרזדה. חייבת להחמיא לך.את אלופת מספרי סיפורי העם. את כל כך שופעת סיפורי עם שמרנינים את הלב .זו וודאי עבודת איסוף של שנים רבות ולזכור את הכל.מורידה בפנייך את הכובע! מאחלת שיעמדו בתור לשמוע אותך כבקשתך. חן חן פרי גן העדן

תודה לך פרי גן עדן על המחמאה

גם לך לא חסר כשרון לסיפורים. יודעת אני שאת מספרת בחסד עליון.

הומינר

New member
נמצק היקר

אינני מבקר אותך, על כתיבתך, פשוט הכנס לשרשור הנדון, וראה את הנושא: והוא עצמו צרם לי, זו פשוט שגיאה דפוס, אבל אני עם הראש המלוכלך שלי ראיתי דברים אחרים, וסלח לי על כך, כתיבתך מהנ אותי בכל פעם שאני קורא

נמצק

New member
תארתי לעצמי

שקראת את הכותרת שלי וחשבת מחשבות מלוכלכות. מה שרציתי לומר זה "אז אני אגיד לך" . המחשב צנזר ואתה............. הפלגת במשאלות הלב. אז שני דברים : א. מודה ועוזב - ירוחם. ב. הלא מספר הספורים גורם , באיזה שהוא מקום, לשומעים להפליג על כנפי דמיונם ומחשבותיהם, איש איש למחוזות לבו.והנה כאן לפנינו דוגמא לכך שמישהו הפליג למחוזות לבו בגלל דברים שלא נאמרו. הא? חג שמח והזהר לא למעוד .

למעלה