ערב טוב

MENTER

New member
ערב טוב../images/Emo29.gif

חשבתי ללכת לפגישה באימאג', הבנתי כי פגישה עם בטי רוקאווי עולה 250 ש"ח, הרבה אמרו לי שיש לי מראה יפה מיוחד ואת כל הנתונים(מלבד גובה) הגובה שלי 160 האם יש לי סיכוי כלשהו בסוכנות אימאג' למרות הגובה שלי או שיפסלו אותי מראש וחבל על הכסף שלי?? אשמח לתשובה כנה המשך ערב נעים

topagency2

New member
אני באופן אישי

נגד כל תשלום שהוא בעבור ראיון, הדבר נראה לי מוגזם ולא מתאים בכלל. סוכנות שדורשת תשלום עבור פגישה בלבד לא מומלצת בעייני כי זהו מעיין ניסיון לרווח על חשבון נערות ונערים תמימים. נשמח לראות את תמונתך ועוד נתונים על מנת להגיב בהתאם. בכל אופן ישנן סוכנויות רבות וטובות שאינן דורשות תשלום עבור ראיון.

MENTER

New member
בנו תודה רבה על תשובה מקצועית ועניי

ועניינית,אתה עושה עבודה מצויינת בפורום, מקווה להעלות תמונה בימים הקרובים המשך ערב נעים ושקט במידת האפשר

Gal Nissan

New member
אל תלכי!

סוכנות אימאג' כבר מזמן לא סוכנות, תשמעי לי אם את חושבת שיש לך פוטנציאל, לכי לאודישן בכל סוכנות חוץ מאימאג', ועוד לשלם כסף??? פחח... אני יודעת מניסיון אישי , חברה של אחותי מהממת ,היא הלכה , שילמה , ואפילו לא טרחו להודיע לה גם אם היא לא התקבלה.. בקיצור אימאג' כבר מזמן לא סוכנות, המלצה שלי תמחקי את אימאג' מהרשימת אפשרויות, יש עוד כ"כ הרבה סוכנויות פי 4 יותר טובות , תפני אליהם, בהצלחה!

Guyolito

New member
מותק

את לא הבנת נכון.. באימאג' יש לך אפשרות לקבוע פגישת ייעוץ עם הבהמה בטי רוקוואי ב250 שקל.. או ללכת ישירות לסוכנות בין שעות הקבלה שלהם ולנסות את מזלך! אין חובה לקבוע פגישת ייעוץ כדי לנסות להציע את עצמך.. אז פשוט אל תלכי לייעוץ ישר תלכי למשרדים בין שעות הקבלה ותקווי לטוב =]

Gal Nissan

New member
זה נכון אבל....

כשהיא תגיע למשרדים בין שעות הקבלה היא תיבחן יגידו "חמודה, יש פוטנציאל, רוצה לממש אותו תקבעי פגישה עם מנהלת הסוכנות" ואז היא תקבע פגישה ב 250 כמו שעושות כל הבנות..ככה זה אני יודעת בברור...

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gifאת לא מתארת לעצמך

כמה שצדקת. לפני חצי שנה בערך, חברה שלי (אחת שהשנה סיימה י"ב), אחת מהממת ויפהפיה אבל עם בטחון עצמי בקרשים, וחוץ מהיופי היא גם 1.75 ככה אז שזה טוב, הלכה לאימאג' למשדי הסוכנות, היא דיברה שם עם מישהי איזה חצי שעה ואז היא אמרה לה ש"אני רואה בך את הפוטנציאל, אני מעבירה אותך למנהלת הסוכנות בתקווה שגם היא תראה בך". כמובן שהיא לא אמרה לה כלום ובסופו של דבר הסתבר לה אחרי הפגישה עם "הגב'" בטי רוקוואי שעליה לשלם 200 ומשהו ש"ח. והתקשרו אליה אחרי שבועיים, אבל זה כל כך עיצבן אותה הקטע והיא ניתקה להם בפרצוף. דרוש! שכל לסוכנות אימאג', שיבינו שעל פגישת יעוץ לא גובים כסף :\

SuperStar666

New member
גל צודקת.

סוכנות יולי כבר הרבה מאוד זמן בסימן ירידה רציני, ולגבות כסף על פגישה זה משהו שלא יעלה על הדעת, אין כזה דבר בשום סוכנות. למרות שאני מטורפת על בטי, היא אשה שאני מאוד מעריכה, היא עברה כל גבול אחרי הפרסום - הרי בסופו של דבר הדוגמנית עושה לה כסף, הדוגמנית זו שעובדת ובטי זו שמקבלת אחוזים, אז גם לקחת כסף על פגישה.... לא יאומן.

yuli17

New member
מהה?!?! פעם ראשונה

שאני שומעת שגובים כסף על פגישה.... אני בשוק!!

למעלה