ערב טוב

שיהיה לילה טוב!

מחר אחר הצהריים מתחיל עוד חופש! קטן אבל שווה. חג לבן טעים אביבי ושמח!

לירושלמים שבינינו: חזרתי עכשיו

ממופע בתיאטרון ירושלים במסגרת פסטיבל ישראל. מאוד נחמד ברחבת התיאטרון. יש מופעים חינם כל ערב, דוכנים מעניינים, ובית-קפה בחוץ שאפשר להזמין בו גם אוכל וגם מופעים כמו: ריקוד הודי, מוסיקה צוענית וכו' שאפשר להזמין (ב-25 ש"ח) והמבצעים מופיעים בפני כל הקהל. אוירה נחמדה מאוד. מומלץ.

oshiko

New member
מוכר וחביב מאד

בהיותנו חובבי ג'אז אנחנו בוחרים כל שנה מספר הופעות. אני חושב שנלך בשבוע הבא לדני גוטפריד. גם אורניקי אוהבת ללכת לשם. אולי נעשה מפגש פורום קטן?

oshiko

New member
יש במוצ"ש שישיית בוריס גאמר

וביום שלישי דני גוטפריד. תבואי, תשתדלי בכניסה לא להגיד "מאתים" שלא ירגישו שאת לא מכאן.

במוצ"ש יש בתיאטרון גם מופע של

מוסיקה צוענית ובלקנית בניהולו של אמיל אייבינדר, נגן אקורדיון ירושלמי, מוכשר בצורה יוצאת מן הכלל. כדאי מאוד לראות. יש לנו מחויבויות קודמות גם במוצ"ש וגם ביום ג' ולכן תרשמו לנו הפעם העדרות.אם נוכל להתפרפר ונגיע לתיאטרון - אשלח מסר. אגב, כל הכבוד לאורניקי שבנוסף לכל עיסוקיה, כולל התינוק הקט, מוצאת זמן ליהנות גם ממופעים.יישר כוח.

אנדי 43

New member
ולפני שאני הולך לראות ...

את המשחק הרביעי בסדרה בכדורסל בין פיניקס סאנס - לדאלאס מאבריקס שידור ישיר בספורט 5 ..שולח לכולם
ושאתם מתעוררים תנו חיוך ו...
ו..
עלי . (לא לשכוח לשים את הפרחים באגרטל )

אימשל2

New member
רגע, פסטיבל ישראל לא כשמו כן הוא?

פסטיבל של כ-ל ישראל? מה הבעלות הזו שתפסת על הפסטיבל?! רגע שאני אבין עד הסוף, מאתים זו הביקורת לא צריך להציג בכניסה דרכון עם ויזה בתוקף כדי להכנס?

אורניקי

New member
חלילה וחס! כולם מוזמנים

רק אנחנו נהנים מזה שאפשר לצעוד רגלית לתיאטרון וחזרה. (לפחות אני) בלי לחפש חניה וכו'. נראה למה אצליח ללכת,

למעלה