ערב טוב

ערב טוב../images/Emo24.gif

זהו.נרגענו. חזרנו. מילא אני בעבודה כעת (התחילו המועצות המפרכות). איפה אתם? גם אתם ניפקדים?

פ'סדר אילתית. כתבתי עדכון קרוב

אלייך, שורה למעלה, שורה למטה, בכיוון הזה. תודה לאל מרגיש יותר טוב. ישן המון, התחזק, אין כאבי בטן, לאט לאט ישתפר עוד יותר. עכשיו הוא מת משעמום.

פולניקה...

תגידי...מה העניין הזה עם הוזלין? יש משו שאנחנו כניראה לא יודעים. תבררי עוד פרטים לטובת האנושות. והחלמה מושלמת לילד.

מעוזינקה, תמיד טוב להחכים או שלא

אין לי מושג מה תפקידו של הוזילין בכוח. עוזר או לא עוזר, זה לפחות מצחיק.

ערב טוב . יש חדשות. דיברתי עם

הבן מקודם, הוא מרגיש יותר טוב, מבחינת הבטן והחולשה, האדמומיות ביד ירדה טיפטיפונת. נשמע טוב, אבל מבואס, משעממממממם לו, סיים בימים האחרונים 2 ספרים. נגמרו לו הספרים. אמרתי לו שאם הוא מרגיש מספיק טוב ומשעמם לו שיבקש לחזור לשיגרה. הכל תלוי בו. שולחת לכולכם
ורציתי להגיד לכם תודה על העיצות, תודה על התמיכה, תודה על הדאגה וההתעניינות. אין כמוכם.

סמדר בנ

New member
אני בבית ../images/Emo13.gif

לבד... שתי הבנות בצבא, האב והבן (בלי רוח הקודש..) עושים קניות בסופר. אני שומעת מוסיקה ברקע - מה רע?

רע, סמדר? להיפך. זה מעולה. השקט

הזה, אני כל כך אוהבת אותו לפעמים. אתמול למשל, שלחתי את הבעל בשעה 6 בערב לקניות, הבן הגדול לא היה בבית. הייתי לבד בסטלבט כזה לכמה שעות, כי כשבעלי הולך לקניות הוא לוקח את הזמן שלו. חזרו מקניות ב-10 בלילה.

סמדר בנ

New member
יש לימ מטלה

להכין פשטידות לערב שבועות....אני עכשיו נהנית מהחופש שלי (המוגבל).

עציון

New member
מה פירוש: איפה אנחנו?

מתכוננים לחג. שני ימים רצופים לא ענין של מה בכך. מתכננים לקשט את הבית בענפים ירוקים. מתכננים את הקניות של מחר. משפצים את הפרצוף של מקל הספונזה. מתכוננים לקבל את הבן. וואלה. יש הרבה מה לעשות. (שמתם לב שאבני שינה ניק לטובת עצמו שם במשוב?)

למעלה