ערב טוב

magy

New member
היי בטי

בתגובה לאחרים, אני מבקשת להשתרשר אל ההודעות הקיימות סתם למען הסדר הטוב... הודעה חדשה בדרך כלל, נפתחת בנושא חדש .. ושוב היי

magy

New member
קשה לי לכתוב בנייד

וגם קשה לי לשרשר כרגע וכל רגע נפתחת הודעה חדשה כיתבי בבקש ה הסבר...כל הודעותינו נ דחקו אחורה תודה

כיצד משרשרים הודעות

* כאשר רוצים לפתוח הודעה בנושא חדש אז פותחים הודעה חדשה בצד ימין מעל לדפי הפורום . * כאשר רוצים להוסיף להודעה קיימת או להגיב למשהו שמישהו אמר 1 פותחים את ההודעה ע"י קליק על הנושא בתחתית ההודעה יש 2 לחצנים == + הוספת תגובה ולחצן נוסף = הוספת תגובה מהירה 2 צריך ללחוץ דבל קליק על המסך ונפתח חלון תגובה למעלה ההודעה המקורית שלה את מגיבה (אם זה חלק משרשרת,או הוספה להודעה הראשית פותחת את השרשרת ) למטה יותר התגובה שלך אז את רושמת את הנושא שלך , ניתן לצרף איקונים , בגוף את רושמת את ההודעה שלך ,ניתן לצרף ציור או קישור למקום אחר 3 ולוחצת על שלח הערה : בעיקרון שיש הרבה תגובות זה מתכווץ לשורה קטנה דבל קליק עליו אז זה נפתח רצוי לכתוב בשרשראות ע"מ שהנושאים האחרים ללא ידחקו לדף השני ככה הכל נשאר בדף הראשון בהצלחה לכולנו

magy

New member
תודהההההה

יוחזר המחשב שלי - ומיד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגידי איך קוראים לטכנאי

ואנחנו נאיים עליו שאם הוא לא יחזיר את המחשב מהר אז... וכדאי מאד שהמחשב יוחזר מהר לגברת מגי הקוסמת שתוכל לעשות בו מעשים

magy

New member
הבן שלי

מטפל במחשב שלי לא יודעת לעשות קסמים/כשפים חחחח

נשלח לו עצומה חתומה מייד

בן יקר ,אנא תקן לאמא את המחשב , אנחנו צריכים אותה כותבת על המסך ואת פלאי הטכניקה שתסדר לנו את הפורום אז אנא בן יקר טפל במהרה במחשב של אמא מגי מבקשת ממך הנסיכה ומשוכנעת שכולם יצטרפו במקהלה הבן של מגי היקר , אנא הזדרז והחש מחשב לאמא המתוקה

magy

New member
נסיכהההההההההההההה

פעם, באמת כתבתי שיר על כשפים מצאתי אותו בחיפוש... בתפוז.. זכרתי שהדבקתי אותו באיזה פורום מזמןןןןןןןןןן כי במחשב הזה אין לי את ספריית השירים שלי והנה הוא מועתק לכאן את יודעת לעשות כשפים את יודעת כל כך הרבה דברים ובלי בּוּשה - מנחֶשֶת מה יקרֶה בנוסף גם אלופת הלהטים מפזֶרֶת את קסמייך - במקרֶה את יודעת לעשות קסמים לפני שנאמרה מילה - את כבר עונָה חודרת ל"מוחַם" - גם בלי מילים יש לך תַ´תשובה - לפני השאלָה את יודעת לעשות כשפים אך אי אפשר לקרא לך - מכשפה את יודעת מה כּואֵב לאנשים ונדמה לך - שזו לא חֹכמה גדולה מעופפת בזהירות של עטלפים ממהרת לעזור - אם מתבקֵש אז איך קורה שרֹב האנשים לא מבחינים שגם בּך לוחֵכֶת אֶש שאולי גם את במצוקָה שבּתוכֵך נכבשת צעקָה ושגם את זקוקָה לקצת כשפים של אחרים…

כשפיים של אהבה

אהבתי את מה שכתבת ואענה לך בשיר משלי הנכתב ישר מהלב אליך : קסם לי היא עשתה מעשים של אהבה כשפיים טובים של אמא אוהבת מקשיבה לי באוזניה ובלבה היא יודעת את המילה הנכונה כי אותי היא ילדה אמא קשובה היא לילדיה לכן קסמים היא עשתה בחן בחסד אותנו עטפה כי את מכשפה טובה אמרת את המילה הנכונה שאת הלב שמר באהבה אמא אותך תמיד אוהב את הפייה הקסומה שלי

ערב נהדר בטי

בואי שבי ואגיש לך
ועוגיות מתוקות וגם המון סימפטיה כי המקום נחמד מאד

ben3211

Member
שלום גם לך בטי..ברוך בואך ../images/Emo140.gif

התמונה באדיבותו של חברי הטוב אליאס

magy

New member
ולמה אתה לא מביא לכאן גם את אליאס?

סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ben3211