מ ו צ מ ו ל ה
New member
ערב טוב../images/Emo13.gif
קצת ארוך, אני רוצה לשאול אתכן משהו גם את אלה שבדרך וגם את אלה שכבר ילדו (אני מפורום נשואים טריים ושאלתי גם שם אבל זאת מחשבה שבראשי כבר הרבה זמן ואני רוצה לשמוע עוד דעות :אני מקווה שאסביר את עצמי טוב: אני נשואה לאיש קבע קרבי שבעוד שנה אמור לצאת(
)לשנתיים לימודים, אני מרגישה שאני כן רוצה כבר להיות בהיריון אשאני מוכנה להיות אמא(בהרגשה) אבל :אני אתחיל ללמוד תואר ראשון יחד עם בעלי( למדתי משהו והפסקתי כי לא ראיתי עצמי מתעסקת בזה כל חיי ואני מתכננת ללמוד משהו שאני באמת אוהבת רק שאת השנה הזאת פספסתי) ככה שכדי שאני אהיה בהיריון עם בעלי שהוא יהיה בביית (לימודים) ולא בצבא ושהוא יזכה לראות בערך את הילד בשנה הראשונה לחייו זה יצא לי בשנת הלימודים הראשונה וזה מפחיד אותי, גם להיות בהיריון בתק' לימודים קשה וגם ילד בתק' לימודים. אם אני אחכה אחרי הלימודים זה יהיה מבחינתי לחכות המון זמן (כי אני כבר רוצה) וגם בעלי לא יהיה בבית לעזור לי בתקופת ההיריון והילד. סיבכתי אתכן? מה אתן חושבות? יש פה כאלה שהיו בהיריון בתקופת לימודים לחוצה? וגידלו את הילד בתקופת לימודים?כאלה שמתכננות והן סטודנטיות? מצטערת על האורך, מקווה תהיה לי פה עזרה חוץ מזה בהצלחה לכולן
קצת ארוך, אני רוצה לשאול אתכן משהו גם את אלה שבדרך וגם את אלה שכבר ילדו (אני מפורום נשואים טריים ושאלתי גם שם אבל זאת מחשבה שבראשי כבר הרבה זמן ואני רוצה לשמוע עוד דעות :אני מקווה שאסביר את עצמי טוב: אני נשואה לאיש קבע קרבי שבעוד שנה אמור לצאת(