ערב טוב.. שאלה לגבי

החדשה

New member
ערב טוב.. שאלה לגבי

ראשית אם השאלה לא מתאימה אשמח שתכוונו אותי איפה לשאול. תודה.
הטלפון שלי מגובה עם סנכרון של התמונות לחשבון הגימייל/גוגל שלי. השאלה החשובה היא. אם אני מוחקת תמונות מהפלאפון (מורידה למחשב) . האם גם מהתמונות של גוגל הן נמחקות?...

תודההההה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לא הם בגיבוי גם בענן בכל מקרה

&nbsp
גם אם תקני טלפון חדש ותתחברי לחשבון שלך הן תהיינה שם...אם תרצי אותן גם בטלפון או במחשב תוכלי להוריד שוב. התמונות שלך נשמרות למעשה על שרתים של גוגל ..בלי קשר אם הן על המחשב שלך בפון שלך או בטאבלט..מה שעשית זה בעצם העברה למחשב..
אם תכנסי לאפליקציה תמונות (לא גלריה! ) עם חיבור רשת כמובן התמונות תוצגנה לך.
&nbsp
:)

החדשה

New member
רבה.. נרגעתי.. ועוד

שאלה באותו נושא של גוגל/תמונות...
בפעם הראשונה שמישהו כיוון לי שהתמונות יגבו בגוגל.. נראה לי שהוא כיוון שלא יהיו בגודל מקור. גם ראיתי עם במצלמה התמונה 4 מגה.. בגוגל תמונות הן בערך 2 מגה.
איך ניתן לסדר שהתמונות יגובו בגודל הנכון?
תודה רבה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
באפליקציה "תמונות" בהגדרות

תחת גיבוי וסינכרון יש לך אפשרות לגודל מקורי . שימי לב שזה על חשבון מקום האיחסון האישי.שהוא מוגבל. אם שומרים איכות גבוהה זה לא מוגבל..
השאלה לא הגודל..אלא האם האיכות של התמונות בגוגל מספיק טובה לך....
&nbsp
המקור אצלך אם את מעבירה למחשב ממילא התמונות עוברות במלוא הגודל ..ישירות מהפון או כרטיס הזיכרון. במילים אחרות מה שבגלריה בפון זה מקורי גודל מלא..אם העברת למחשב גודל מלא
בתמונות גוגל אפשר לבחור איכות גבוההללא מגבלת נפח או מלאה על חשבון נפח החשבון
אני אישית שומר באיכות גבוהה זה מספיק ביותר לראות בפון היטב את התמונות גם בפייסבוק וכו'...אלא אם כן את חובבת צילום או צלמת מקצועית ..שחשובה לה איכות התמונה במלואה, וכאמור האיכות המקורית היא בפון כאשר אני רוצה לערוך תמונה אני משתמש בתמונות המקוריות .
:)

למעלה