ערב טוב ערב טוב

ערב טוב ערב טוב

אז אחרי פעמים רבות בהם דשדשתי בפורום, נכנסתי יצאתי נכנסתי ושוב יצאתי, אנ חוזרת מקווה להישאר הפעם קבע למרות הכל! אז ככה למי שלא זוכר אני נטע כהנא למי שעולה לו בראש המחשבה בסגנון 'הי היא אחות של....' אז זהוא שאני לא.... ואל תשאלו חח... אז ככה אני מדמ"ית במועצת על דרום שרון בישוב קטן ולא מוכר בשם חגור לומדת בכיתה יא (7)... וזהו בינתיים.. לכל מי שיש שאלות תלונות מענות מוזמן לבוא אלי ואורוש אני מתה עלייך!!!
מדמ"ים 2004 סמינר אילת שולט!!!

s h e e p i t

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

את הופעת בטקס... נדמה לי... לא ? וסמינר אילת שולט בהחלט

s h e e p i t

New member
מה כיף פה כל כך ?

שאנשים מפרסמים תמונות שלך בגלריה ואתה צריך לעשות משימה בלשית כדי לגלות מי זה ? ואפחד משום מה לא מודה

כי ראיתי את התמונות ואני מכירה אותם

אביב מהמושב שלי... ותאיר הכרתי איזה חודש לפני המדמים כשהייתי בגולן...

טעית בשירשור...

אבל זה לא מה שרציתי להגיד.. לשאול, יותר נכון... תגידי, איזה קבוצה היית במדמים? היית במקרה עם אחת מעמק יזרעאל שקוראים לה רעות?

S a l i t

New member
הלו, פתרתי לך את התעלומה כבר

את סו אאוט כאילו זה יער!

s h e e p i t

New member
יער מת ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מגניב
בטח דיברתי עם הרוח שלו בטלפון... ידעתי שיש חיים אחרי המוות

s h e e p i t

New member
אולי פשוט תתקשרי אליו...?

אבל זהירות לא רוצה להלשין אבל הם עושים האזנות... זזתי לישון ללה טוב
נתראה ביום חמישי (אני מקווה) כי אנחנו חוזרים ב-10 בלילה לפי מה שהרכזת טענה... ויום למחרת ב-6 בבוקר יוצאים לימי הערכות...
תהנו ביי

S a l i t

New member
סתם לא

זאת בכלל האחות החורגת של סבתא שלו שבגדה בכוסשלהאימאשלי אגב מה קורה נגה? נעלמת פה בין דפי הפורום מים מים מים מים או מים בסבון היי

WillbiTe

New member
ברוכה הבאה נטע...

למרות שראיתי אותך נכנסת לפה המון פעמים גם כשהתלבטת אם לצאת למדמים או לא...זה אבירן דרך אגב...אז ברוכה הבאה : )

Hilaloosh

New member
אורררר נכון היא אחות של מאיה?!

היא אמרה לא לשאול אותה... אבל אני בטוחה! נראה לי........

למעלה