ערב טוב לכם

ערב טוב לכם ../images/Emo20.gif

תגידו......קורה לכם שאין לכם חשק "להזיז" את עצמכם מהבית לפעילות ,תחביב אהוב לכם? זה מה שקורה לי עכשיו.בכל זאת אחרי חצי שעה של התלבטות......כן.לא.. כן..לא.... החלטתי להכריח את עצמי ולהתארגן ליציאה. ערב נעים לכם.

magy

New member
בחום והלחות הזו

אני בקושי מזיזה אצבע.......

מבינה מבינה. הלחות הזו מיבשת כל

תא במוח. היום מרחתי את היום בבית בלי להרגיש אשמה

כל הכבוד, מרי

פעמים אני אומרת לעצמי: קומי, תעשי משהו, צאי מהבית. אבל עצמי מנצח ואני נכנעת לו

יצאתי לשתות אספרסו...ברחתי הביתה

כל הכבוד מרי, מאיפה את מביאה את הכוחות הללו בימים לחים ודביקים כאלו? אני בחום הזה

היה שווה כל רגע ורגע ../images/Emo9.gif

נסעתי באפיסת כוחות על "ארבע" וחזרתי על הרגליים.פשוט כיף לא נורמלי לגוף ובעיקר לנשמה.לשיר לרקוד ולרחף.....הזכרון של התחושות הנהדרות האלה גורם לי לנצח את העצלות והעצבות שנוחתות עלי מידי פעם.

אחלה ../images/Emo45.gif

עצלנות מותר וזה גם נחמד לפעמים
עצבות בשום אופן לא, בשביל זה אנחנו כאן בין השאר

ערב נהדר לכולם

לאחרונה יש לי בעיות תקשורת עם המודם של הכבלים באמצע הגלישה הקו מת , אני מתקשרת , מתאמים טכנאי , הוא מגיע אלי כמה דקות לפני זה המודם חוזר לעבוד אז קבלתי אלי טכנאי בכיר ועוקבים אחר המודם במרכז המחשבים שלהם והערב כל הערב לא היה לי קשר לאינטרנט , נתק בכבל הכבלים כותבת אליכם ומתפללת שההודעה הזו תעבור בשלום אז לא נעלמתי אבל יש לי בעיות תקשורת שמטופלות כיום ע"י טכנאים בכירים הגרוע שאותו הכבל מעביר TV ושהוא לא תקין אז גם התמונה בTV מלאה בשלג מה שנקרא לסבול פעמים , לא מחשב ולא TV לא נעלמתי לכם פשוט מנותקת מקשר רוב שעות היום מקווה לפתרון הבעיה בקרוב

תודה לאקס האדום

אבל בלי לקרוא אתכם משעמם לי בערב מזלי שיש לי קצת עבודות תפירה שמתקדמות מאד בלילה לא ניתן לעשות רעד אז עובדת בעיקר עם סיכות ומספריים ובביום תופרת את מה שגזרתי וחיברתי בלילה

למעלה