ערב טוב לכם....מה קרה???

Sודית

New member
ערב טוב לכם....מה קרה???

איפה כל האנשים??? עייפים??? זה סימנים של גיל החמישים??? נגמרו לכם המילים??? סודית מתלוננת...

דניאלה1311

Active member
מנהל
נגמרו המילים, הגיל גם מתאים אז להיום אני בין המסיימים אבל אחזור שוב מחר ולא מאוחר ועד אז תחלמו רק על דברים נעימים.

בוני101

New member
דניאלהההההההה !!!!!

תחלמי עלי . אחלום עלייך. מחר נחליף פוזיציות . חחחחחחחח לילה טוב

בוני101

New member
סודית קוראת ההגדה של פסח ?

את נותנת בנו סימנים .חחחחחחחחח את מבית שמאי או בית הילל ? יש כאלה שממלאים חובות ... כמו לרדת עם הכלב ..... שאשתי לא תגיד שאני לא עושה כלום חוץ מלדבר ולדבר ולדבר

Sודית

New member
תגיד...אתה רואה לי???

מי אמר לך שאני על המדרגות??? נשמה, אם הייתי יכולה... הייתי מזמן כבר מודיעה... אמרו שרק אלה שמגיעים....מודיעים. סודית לא וגם לא.

Sודית

New member
קורעת אגדות....

וסליחה על השגיעות.... מה אגיד לך...כרגע, אני סתם מהבית (שלי) נותנת בכם אותות...ומופתים.... וברגע זה....גם הוא מלמעלה... נתן סימנים של חיים, קרע את השמיים והרעיש בקול רם... נבהלתי לרגע....חשבתי זה ד"ש מסדאם. כל האנשים מסביב, יצאו למרפסות... ככה בבת אחת הוא בא ונתן את אותותיו. כל אחד וחובותיו... סודית לא חייבת כלום.

בוני101

New member
סודית , זה בגלל RAKFI

משאלים הוא מבקש ,לא על אהבת תורה אלא על דברי תועבה . סדום ועמורה ישמור השם , איזה חוטאים בפורום הזה . אין פלא , המטר מאמש ! אות משמים חוטאים !! היטהרו , למקווה כולם , לא במעורב חלילה ! אני מזמין תור יחד איתך .

טוסקה

New member
איזה גשם יורד כאן !!!!!!!!!!!!!

כאן - ברמת גן... אצל מי עוד יורד היורה?

magy

New member
היורה?

עבר לוושינגטון........כך כתוב .....בעיתונים...... יורה וצולף..... בצפון.......אין סימן אפילו לא לטיפה......

maxima

New member
היורהההההההה

אצלינו יורדים אבנים מהשמיים לא יאומן ברד בגודל של כדור פינג פונג

Sודית

New member
יורה????

אני בשוק אמיתי.... איזה פיצוציפ יש בחוץ....לא יאומן. יורד ברד בצורה מדהימה.... שנים לא ראיתי דבר כזה. כל המכוניות למטה מצפצפות... יש כזה רעש נוראי...ממש מפחיד. וקודם באמצע ההודעה נותק לי המחשב. איזו סימפוניה אלוהית. ואיזה רעש מהמכוניות בחוץ.... סודית ממש בשוק אמיתי.

tidhar

New member
סוף טוב הכל טוב התפילה../images/Emo50.gif

התקבלה ,כן יירבו גשמים בישראל . הכנרת שהתגלתה במערומיה תתביש
ותכס , כדי להכין עצמה לאוהביה . המעינות שלא הניבו, יזכו להגיר מתוכם את שלא נחוץ ולהרוות צמאונו של הטבע . להנעים זמנם של קרואים ,בהם יזינו עינם בםיםיהם המפכפכים ובשלל גווניהם הניתזים.
בשעה טובה

טוסקה

New member
העיתונים לא יודעים הכול

וכאן - רעמים, ברקים וברד... אבל מה זה ברד...ממש מפחיד.

magy

New member
תשלחו לפה איזה טיפה

שתיים דלי..... צינור.......משהו................ יבש ........

אצלנו יבש ............יוק ........

רק שומעים שבמקום אחר יש גשם.. שוב צריך להשקות את הגינה מחר.

למעלה