ערב טוב לכם....מה קרה???

בוני101

New member
טוסקה´לה

אני יודע שהכינו לכם תחליף במצפה-רמון . אני שומר לך פינה מיוחדת איתי בחולון . עם מוזיקה ואופרות ומה שביניהם .אז אל תחפזי .

טוסקה

New member
הממממ. חולון......הממממממ

טוף, נו, העיקר שיש מוזיקה ואופרות...ומה שביניהם

בוני101

New member
מי אמר שאין אלוהים ?

אתלבש יפה יפה אסתרק יפה יפה תודיעי קודם בבקשה .

maxima

New member
סודית אל תתלונני הנה מילים

יושב בחדר סגור מלא עשן לוקח עוד סיגריה להעביר את הזמן את המכתב שהשארת קורא שוב ושוב מילות פרידה אחרונות אני בודד ועצוב כן זה נכון הכל היה במכוון לא היה איכפת לי שתלכי מכאן ועכשיו שהלכת אני יושב וחושב כמה את חסרה לי וכמה זה כואב אינך יודעת כמה רע לי בלב לא הרגשתי כמה אני אותך אוהב לא ידעתי להיות נחמד ורגיש כשהלכת לא חשבתי שכך ארגיש הרעד אוחז בכל גופי לאחר שעזבת הבנתי שזה סופי לא ידעתי עד כמה שזה כואב לא הרגשתי עד כמה אני אותך אוהב יושב בחדר סגור מלא עשן לוקח עוד סיגריה להעביר את הזמן עצוב לי להיות כך בודד ועזוב את המכתב שהשארת קורא שוב ושוב

Sודית

New member
יופי מקסימה.....

וזה כתבת בין רעם לברק (ושרון)? אהבתי מאד.... אני עדיין המומה מהעוצמות האלה... זה היה באמת משהו אלוהי... מדהים ומפחיד כאחד. סודית מתרגעת...לאט לאט.

Sודית

New member
../images/Emo6.gif רוזנת...שובבה....

הקלטת אותי...הא??? ת´אמת? אחרי כזה דבר... לא מספיקה סיגריה אחת... יאללה, אני מכינה גם קפה...את באה??? סודית בלגימות אחרונות לפני השינה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מה קרע לך את ?

כל כך מוקדם ? בשעות כאלה (שכתבת את ההודעה) עדיין מפתים קטינות בצ´טים. עכשיו מתחילים לעבור על הפורום. זה סימנים של גיל ? ואללה לא דייע.

שיח´ עוד אתה עם ער בשעות כאלה?

כאן ירד מבול בחצי השעה האחרונה, עכשיו פסק. יום נעים לכולם.

Sודית

New member
הבנתי....

בשעות כאלה אתה בקטע של פיתויים?? שמעתי ש....קטינות זה עד גיל 55 זה נכון??? עד איזה גיל אתה מפתה??? ומה אחרי??? אפשר לפתות אותך??? אני פה בשבילך...ואתה שם עם קטינה??....לא יפה. סודית גודלת מיום ליום...

דניאלה1311

Active member
מנהל
Sסודית, חה חה חה - גם 58 נכלל?? ו-60???? מתי אני מפסיקה להיות קטינה???? אני מפחדת להפסיד פיתויים...אוי שמישהו יעצור את הזמן.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בעקרון עד גיל 18 ויומיים

ברם אולם ברור שיש הנחה ליפיפיות הפורום. אגב 55 זה כבר ממש לא קטינה אבל עדיין נופל בקטגוריה של פספוסה. לשאלתך השניה התשובה שלילית, קשה מאד לפתות אותי, אני לא מתמסר לכולן, רק לאלו שמסכימות.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מבקש לפרשן אותי על תקן למה התכוון..

המשורר רק לאחר מותי(החל מספט´ 2102). והזכרת לי בדיחה , מאד מתאימה, אבל בשניה האחרונה נזכרתי שאני מה זה מנומס ולא מספר בדיחות כאלה.

למעלה