אומר. אני האחרון ,שעושה רק מה שצריך ,מה שנכון ומה שחוקי. אבל,וזה אבל גדול ,אני מודע לתוצאות המעשים שלי ומוכן לשאת בנזקים שייגרמו אם זה ייתגלה . ויהיו נזקים ..
קטלתם אותי...הדופק שלי מואץ בגללכם רחמנות .... וברצינותת הקשבתי ולמדתי משהו היום לקבל זאת זאת החלטתי האישית אני שוקלת לאמץ את הרעיון שלכם אם היום ?! אינני יודעת אבל ההחלטה תעשה שוב תודה על כל התשובות מודה לכם בכל ליבי. אשרייכם ישראלללל
הכול נעשה ונאמר עם אהבה ורצון לעזור. אני מרשה לעצמי בשם כולם לומר לך שאנחנו שמחים שאת פה מזמן לא היה לנו דיון כזה ארוך ומעמיק) שהכול יפתר על הצד הטוב ביותר אמן!! ולאן שזה לא ילך את מוזמנת להישאר איתנו פה
ואני יכולה להגיד לך תותית יקרה מנסיון.. ברגע שטועמים מהפרי האסור קשה לחזור אחורה תראי אותי... הייתי שם מסיבות שונות וזהות הפכתי קשר של שנה וירטואלית למציאת של כמעט 4 שנים שאלה אותי המכשושה אם הייתי חוזרת על זה שוב אז אני אומרת כן!!!!! אבל מסייגת שזה כן רק עם אותו אחד! כי אני מצאתי אהבה אני גיליתי מזה לאהוב ולהיות נאהבת ואני מאמינה שאהבה אמיתית יש רק אחת בחיים.. תשאלי עצמך למה את רוצה יותר מקשר וירטואלי תשאלי עצמך האם את מוכנה לאבד הכל בגלל הקשר הזה ותשאלי עצמך האם הבחור מוכן שבגללו תאבדי הכל והכי חשוב האם הוא מוכן לקחת אותך עם כל התוצאות... אחרי שתעני לעצמך על כל אלו ואחרי שתבדקי איך הגעת לכך שאת בקשר כזה עמוק עם מישהו אחר מלבד בעלך תדעי בדיוק מה לעשות איך לעשות ואת מה לשנות............ בהצלחה יקירה...לכי אחרי הלב אבל חשבי עם הראש...
שלא תביני לא נכון אני לא מעוניינת לפרק את הנישואים שלי אני חוזרת ואומרת בבית החם שלי טוב לי.. והבחור איתו אני בקשר נראה לך שיהיה מוכן לקבל אותי עם 2 ילדים בגיל ההתבגרות...גם אם הוא יהיה הכי מאוהב .. זה לא הגיוני וברור שלא מציאותי.. הרי להקים יום אחד משפחה הוא יהיה חייו..אבל איתי.... לעולם לא..!!! זה ללכת נגד הכל.. פשוט לזרוק הכל ולברוח לעולם אחר..ואין בזה היגיון.. ולתת לך תשובה מדוייקת איך הגעתי לקשר כזה..אינני יודעת להצביע על נקודה מסויימת זה פשוט קרה מסר ועוד מסר ועוד אחד ועוד המון אח"כ מידי פעם שיחות טלפון.. למה??? אין לי מושג למה.. ולגבי מה לשנות ברור שאני יודעת אני רק צריכה לקבל את ההחלטה ולהגיד זהו..!!! למדתי היום ממכם המון..למרות שידעתי והיה לי קל לברוח מהאמת ולתת לדמיון הפרוע שלי להמשיך ונווט לי את הדרך.. לי ידוע שזה צריך להגמר..וכמה שיותר מהר כך יותר טוב.. מקווה שהתגבר על התחושות שמכוננות בי כעת.......זה לא קל...מקווה להצליח.
ברוכה הבאה,נשמח מאד לראותך בקרבינו. אני יכול להעיד שזו בעיה קשה כי אני כבר מאוהב בכמה נשים בפורום והקשר רק מתהדק. מדברים ומתקשרים ,אבל גם שומרים את זה בסוד. בסוף מגיעים ה