ערב טוב לכולם

tutit1005

New member
וואווו

אתה מציעה לי לא לענות לשיחות שלו..או להודיע לו מראש על פסק זמן.. ווואאווו את קוטלתתתתת אני אשתדל ... ויעדכן ..תודה רבה לכולם פה....על הכל מכל כל.. כל הישועותתתת שוב תודה.

קרוואלה

New member
מה חשבת....

סתם קוראים לי פה מכשפה!
אומרים שצריך לחתוך בבשר החי .... אז אני חותכת!!

tutit1005

New member
שאוסר מה?

ברור שאוסר לאישה נשואה ליצור קשר עם גבר אחר ברור שאסור לגלוש באינטרנט

קרוואלה

New member
אסור לגלשו באינטרנט?

איפה זה כתוב? תסלחי לי תותית... אבל ידעת שקיימים חדרי צט לדתיים?

tutit1005

New member
רוב הדתיים אין להם חיבור לאינטרנט

אלה אינטרנט כשר.. רובם לא נכנסים לצאטים נכון יש המון אתרים לדתיים אבל הפיתוי הוא עז לכן רוב החרדים נגד זה אגב.. יש הרבה שאני מכירה שמחוברים דרך הפון ויש גם מתנגדים על זה.. יש קהילות שזה אוקיי ויש שמי שמחובר מוחרם.. אל תדאגי לפחות יש לי איי קיפר..

קרוואלה

New member
כמו שנאמר...

"איש באמונות יחיה" אני לא אדם דתי ממש לא.... אבל אם נודה באמת הדת עושה מה שנוח לה ואיך שנוח לה !! מצאו את השיטה של שאלת רב ועל פי זה הרבה דתיים חיים היום! אני מאמינה בשיטה של חיה ותן לחיות!! כול עוד שאת לא פוגעת באפ אחד זה אחלה !! ויודעת מה יותר מזה גם אם את פוגעת במישו על מנת למצוא את האושר שלך גם זה מותר !

tutit1005

New member
תודה ..!!!

אני חוזרת לנקיונות של פסח יום מבורך לכולם ושוב תודה.

tutit1005

New member
שרונית אני מכירה את הקישורים הללו

..אין הרבה הקלות מה שאסור אסור.!!!! תראי גם טלויזיה אסור..ויש חרדים שיש להם טלויזיה בבית וDVD יש פיקוח במה הילדים צופים כך גם לגבי אינטרנט...אבל שוב ..בשטח זה אסור..

בוקר טוב tutit

הצצתי כאן נחמד לי לפגוש בך מזה יובלות לא ראיתי אותך כותבת תעשי מה שטוב לך הרי תמיד כך עשית, תמיד היית אמיצה , הרי את אמיצה ומה שלומך בכלל?

tutit1005

New member
ליאור

זה לא עיניין של אומץ זה מקרה וסיטואציה שנקלעתי אלה במקרה כשאלה בפורום מסויים וכעזרה שהוא הגיש לי.. וזה נמשך 7 חודשים..הקשר הנ"ל.. חשבתי שאני היחידה שזה קורה לה אולם כנראה שטעיתי....זה משגע את הלב והמחשבה.... ואגב... ושלומי ב"ה טוב... ותודה .

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifתותית

קראתי את כל השירשור..
....לשאלתך , על אהבה וירטואלית!! ויש לציין שיש מלא דעות נכונות או סותרות את הרגשתך היום!!
הקשר הזה , להיום לחודשים האחרונים עושה לך טוב..
....אנימאמינה שאם לא היית מרוגשת ונהנת היית מפסיקה זאת מזמן!! יבוא יום ותתעוררי, תרצי חזק חזק להפסיק זאת ,ותעשי זאת!! כי מקשר כזה לא אמורים לצאת אל נישואים חדשים , אלא לריגושים חדשים ואחרים , שבכל זאת כן חסרים במערכת זוגית רווית שגרההההההההה...........
ורק את תדעי את הרגע הנכון מתי להפסיק!!! רק לכיוון אחד, שיהיה נכון לך!! נעים להכירך
גוז

tvrui10

New member
טוב,אחרי שהיתברברתם מבלי לפסוק הלכה

תשמעו מה שאני חושב ! א. כניסה לאינטרנט,כמו צפיה בטלויזיה,כמו כל פעילות אחרת לא בהכרח נובעת מקשיים בנשואין, היא בעיקר נובעת מעודף זמן וסקרנות. ב. לאישה חרדית,שחייה באושר ורוצה לשמור על הזוגיות שלה,אסור בתכלית האיסור אפילו להגיב או להיתכתב עם גברים . יש לכך לפחות 3 סיבות עיקריות : 1.טבעם של איסורים שנעברים שהם מפסיקים להיות איסורים ! כלומר אם את מרשה לעצמך לעבור על האיסור של התכתבות ושיחות טלפון,את תתרגלי לכך,ולא תראי בכך עבירה חמורה (עובדה,אלוהים לא העניש אותך !), 2. טבעם של דברים שהם מתגלגלים ומתפתחים,הרי שלא דיברתם בטלפון בשלב הראשון, ולכן,על אף שאת אומרת לעצמך שלא תיפגשו,מאחר וכבר עברת על איסור אחד,את עלולה לעבור על איסור שני ושלישי,ולפגוש אותו ואח"כ השמיים הם הגבול. לכשתיפגשי איתו,אם זה ייגמר,יהיה לך קל לפגוש ולהכיר גם אחרים. לכשנפרצה "הגדר",הגבולות כבר פרוצים. 3. מעבר לאיסור שבהלכה,כאישה נושואה מהמגזר הדתי /חרדי ,יש לכך השלכות חברתיות עצומות עלייך אם הדבר ייתגלה,ואפילו רק ההתכתבות (מה שאין כך לאישה חילונית),מעבר לחלק המשפחתי,יש חשש לחרם ונידוי של הסביבה. קיצורו של דבר. חכמים קבעו סייגים לתורה,כלומר גם כשאין ממש איסור (על אחת כמה וכמה שיש), אבל מעשה מסויים עשוי להוביל אותנו לאיסור חמור..אנו מחוייבים להימנע מכך ! ולכן עם כל הצער והכאב ,האםשרות הכי טובה בשבילך,היא לנתק כל קשר עם אותו בחור ולא להיכנס שוב לקשרים מסוג זה. הדברים נאמרים מתוך הנחה בסיסית שאת רוצה לשמור על מסגרת המשפחתית שלך ועל אורך החיים הדתי שלך אחרת,אין לכך כל משמעות. נ.ב. שימי לב שלא אמרתי דבר על ייסורי המצפון,על תחושות החטא וכ"ו שלך,אני מדבר רק מבחינה הפרקטית ,מעשית.

קרוואלה

New member
מי אנחנו שנפסוק לגבי ההלכה ?

והצדק איתך עם רוב מה שכתבת !!לדעתי !! רק תרשה לי לחלוק על משו אחד... אל תשווה בין אינטרנט לטלויזיה או לכול פעילות אחרת.. והסיבה לכך פשוטה ..טלויזיה או כול פעילות כשרה אחרת נעשת בידיעה של הסובבים אותך הרי לא הגיוני שתשב לראות טלויזיה ותסתיר את זה מהאישה נכון?? רוב ואני מודעת לזה שיש יוצאים מהכלל אבל רוב הגולשים מסתירים את עובדת הגלישה מבן בת הזוג שלהם!! אולי מי שכותב רק בפורום לא כול כך מודע למה שקורה בקופסא הזו אבל שאלוהים ישמור אותנו מהדבר המחורבן הזה!! ואני לא מאמינה שהרבה בני זוג היו מוכנים לישון בשקט בלילה בידיעה שבן הזוג שלהם מנהל שיחות תמימות ליכאורה באינטרנט... ואגב הערב תשודר תוכנית על מכת האינטרנט ומה שהיא מעוללת לנו.... תצפו בזה !!

tutit1005

New member
כל מילה שכתבת היא נכונה

אין לי ספק ..שכל הצדק איתך אני יכולה רק להגיד שהשם ירחםם עלי ויפנה אותי לדרך הנכונה.. לקום ולהתנתק זה קשה..אבל ניתן לעשות את הזאת כמו שכולם פה אומרים צריך בינה ודעת... השם יעזור לי....

טאKילה

New member
לציין שאני פה ושם מציצה לכן...

הדיון שלכן כייפי, אז מכפתלי להנות מקריאה פסיבית.
תמשיכו תמשכו חכמי קסם.

tvrui10

New member
אל תמתיני שהשם יעזור או ירחם.

הוא (אם הוא קיים) ,יעזור בדברים שלא תלויים בך, בכל מה שתלוי בנו,אנו צריכים להחליט ולפעול !!!

jozefin3

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gifטרובי , אני רוצה לומר לך

שכל מה שאמרת נכון , אמיתי הגיוני...
אך מה לעשות לפעמים שהלב אומר אחרת
וההחלטה הסופית כולההההה שלה!!
ומה לעשות שאתה תמיד צודק.....וכיף לקרוא אותך

למעלה