ערב טוב לכולם

3 שרונית

New member
הלכתי הלכתי אבל שניה לפני

אם אדם חושב שטוב לו אז טוב לו.!!!!!! טוב זה ענין סובייקטיבי.........כמו שנאמר "תעביל תירבח" והעניין הוא שהרבה פעמים לא מודעים לזה שחסר משהו , עד שהמשהו הזה קורה ...בנת???

סליחה..

קצת מוכר לי הסיפור שלך.. מעצמי.. רק שאצלי זה לא היה עם בעל תומך ואוהב ונישואין מקסימים.. אין לך מה להתבלבל.. אם יש לך בית טוב אל תהרסי בגלל רגע של חוויה.. בייחוד בחברה החרדית זה יהיה אסון.. .. או שאת משאירה את הקשר ברמה הוירטואלית שלו או שמעבירה למציאות, טועמת מהפרי האסור והמתוק מאד אבל לוקחת בחשבון את התוצאות.. .. ..

tutit1005

New member
אין מצב

שאפגוש אותו למרות שהוא מאוד רוצה...אני לא יכולה זה נוגד במליוני ניגודים.. ברגע שאצור איתו קשר מיני כל שהוא אני אהיה חייבת להתגרש מבחינה הלכתית אהיה אסורה על בעלי.. אני משאירה את הקשר כפי שהוא ..פוחדת לטעום מהפרי האסור והשם ירחם עלי.. מה יוליד יום??? רק הוא יודע..

קרוואלה

New member
תגידי אחתוש......

אם היה ניתן לגלגל את הכול אחרונית... היית חוזרת על הכול ??

tutit1005

New member
את גולשת ובעצם שופטת מה אסור לי

ומה מותר.. ..יש עוד מליון דוגמאות שאני יכולה לתת לך במגזר החרדי שאסור ואנשים עושים אז??? לפחות אני לא פוגעת באנשים או מזיקה..

קרוואלה

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

חס וחלילה אני האחרונה לשפוט אותך!!! אני רק מראה לך שלא כול מה שמותר ואסור מקובל עליך! אני ערה לעובדה שהרבה אנשים דתיים חורגים ממה שמותר ואסור. ולא חשבתי שאת פוגעת או מזיקה למישו ממש לא!! סליחה אם הובנתי לא נכון

tutit1005

New member
זה בסדר קווראלה

אני מבינה אותך .. הרבה היו מגיבים כמוך זה נכון ולא מקובל..אבל קיים.

קרוואלה

New member
יודעת מה .....

סתם כי אני אדם סקרן ועקשן כמו פרד:))) נניח והייתה פונה אליך חברה טובה חברת נפש כזו ושואלת אותך אותה שאלה .. מה היית עונה לה?? ואגב ראית אולי את הסידרה בטלויזיה "מרחק נגיעה"...

קרוואלה

New member
לגבי הקשר!

ותנסי לנתק את עצמך לרגע ... ותעני לחברה הטובה כמו שהיית עונה לו לא היית נתונה בסיטואציה כזו!

tutit1005

New member
שברור שזה אסור

ולנתק מיד את הקשר..כאילו לא היה. קוואלה..קשה לי !!! תביני אנו בקשר יום יומי בערך 7 חודשים .. קשה לי להתנתק מזה.

קרוואלה

New member
אם תבטיחי לא להיפגע...

ותביני שאני בכנות עונה לך מבלי מטרה לפגוע אני אומר לך את דעתי הכנה בנושא !!

tutit1005

New member
קרוואלה אני לא נפגעת מהאמת

אקבל בשמחה כל תשובה שהיא .. לדעתי זה יכול רק לעזור..בשמחה ותרגישי חופשי.

קרוואלה

New member
שלא תעיזו להגיד שאני מכשפה../images/Emo3.gif

תחתכי את זה עכשו ומיד!!!! חוצ משברון לב ומפח נפש לא יצא לך מזה כלום!!! אומנם זה יכאב ויהיה קשה בהתחלה אבל קל יותר זה לא יהיה בהמשך!! אין מצב שתוכלי להמשיך לקיים איתו קשר בריא וממושך בצורה כזו! באיזה שהוא שלב הוא או את תרצו להכיר מעבר לזה! קחי בחשבון את מה שיש לך להפסיד במקרה ואכן זה יגרר מעבר לסתם שיחות באינטרנט!! יוד'עת מה ? קחי פסק זמן של שבוע מהשיחות איתו פשוט שבוע של שקט עם עצמך זמן לחשוב על זה בבשקט אולי אחר כך יהיה לך קל יותר להבין למה את מכניסה את עצמך!! ושוב בלי כול רצון לשפוט או לפגוע תעשי בדק בית אצלך... בהצלחה עם כול מה שתבחרי לעשות

קרוואלה

New member
תותית.......

תציצי למעלה תראי את השאלה שלי לאחתוש היא הייתה שם ומוכנה לחזור על זה שוב ..... קטונתי מלהחליט בשביל מישו או מישי פה!!!

tutit1005

New member
כן קראתי..את דיי אמיתית ומציאותית..

אי אפשר לברוח מהמציאות ..קלה כקשה ..

למעלה