ערב טוב לכולם

tutit1005

New member
ערב טוב לכולם

אני צופה בפורום דיי זמן כדי להגיד לכם שהוא נפלא.. ורומה לשאול שאלה קטנה...גדולה.. האם חוויתם אהבה וירטואלית ? מה עושים שמתאהבים? כוונתי היא מסרים במשך היום...שיחות טלפון מידי פעם..

ערב טוב תותית...

קודם כל ברוכה הבאה
יש לך כינויי שיעורר תאבון אצל מספר משתתפות... :) לגבי השאלה שלך.. חוויתי אהבה וירטואלית.. במהלך היום זה היה SMS שיחות צאטים וכדומה מה עושים כשמתאהבים? נורא פשוט... אוהבים............

../images/Emo124.gifערב ערב ערב ערב ערב טובבבבבב

לאן נעלמו כולם? מלכת היופי כבר נבחרה אתמול,לא? לא אוהבת לבד בחושך....
יאללה מי מצטרף לאיזה
חם?

ערב חם אחתוש ../images/Emo24.gif

חחח למה לצעוק אחתוש? שלא תעירי ת'ילדים...
איך שמתאים לי קפה לוהט, לחמם קצת את העצמות הולכת להכין

12אניהיא

New member
בוקר טוב תותית

קחי את החיים ואת הוירטואליה ביתר קלות אבל תהני מהאהבה שלך...

ברוכה הבאה תותית ../images/Emo210.gif

אהבה וירטואלית היא אהבה, לדעתי... אבל, נראה לי שאצלך היא כבר לא ממש וירטואלית, השיחות בטלפון הו אמיתיות... לא? זו אהבה שאולי התחילה בוירטואליה ועברה ל"מציאות". בכל מקרה, השאלה היא מה הגבול שלך?

חיוש ממוש..

שיחות טלפון זה כבר לא וירטואלי? בעיני כל עוד לא נפגשים זה וירטואלי.. .. .. אגב גבול זאת מילה `מעניינת` להגיד ללב.. :)

אחתוש...

שיחה בטלפון {לדעתי} היא כבר שלב אחד מעל לוירטואליה... את כבר שומעת את הקול של האחר... והגבול שהתכוונתי אליו לא מיועד ללב כמובן, הלב יש לו חיים משלו :)) הכוונה הייתה ל... עד כמה את מוכנה ללכת עם הקשר הזה. האם מגבילים אותו לוירטואליה בלבד או שלא... לילה טוב מתוקה

טאKילה

New member
ברוכה הבאה לקסם הוירטואליה../images/Emo140.gif

יש אהבה וירטואלית, ההמשך עיניין של בחירה. או שאהבה כזו זורמת לתוך מציאות או בגבול הוירטואליה כלום לא מוסכם מראש. ערב טוב

tutit1005

New member
בוקר טוב

ותודה על התגובות.. אנימ חייבת להפרט כדי שתבינו את התמונה.. באחד הביקורים שלי בפורום מסויים נוצר ביני לבין בחור קשר של עזרה דווקא ממנו אלי הוא התחיל לשלוח לי מסרים ובאמת עזר לי בתחום בו פניתי לפורום.. נוצר מין קליק מסויים..אני חייבת לציין אני נשואה ובאה מהחברה החרדית..הבחור איתו אני בקשר הוא בחור דתי..{רווק} אני יודעת שיקומו כמה מתנגדים פה ויגידו שזו פריצות או תועבה.. זה באיזה שהוא מקום נכון לחלוטין.. אבל מעבר למה שאסור.. יש את הלב.. תבינו מעולם לא נפגשנו .... נכון אנו מדברים בטלפון מידי פעם..הוא מקסים והוא כחבר טוב .. הפחד שלי זה שיש רגש של אהבה ביננו.. אני לא רוצה לנתק קשר..בסך הכל הוא לא מזיק לי.. אבל מה עושים אם יום אחד הוא ירצה להפסיק זאת? הרי זה ברור שהוא יכיר משהי וירצה להקים משפחה.. מה אני עושה? איך מתמודדים?

קרוואלה

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב גמלך

תרגעי אפ אחד לא יגיד שזו פריצות או תועבה!!! פה לא שופטים אפ אחד !! אנחנו פה לייעצ להביע דעה וסתם לפטפט אפ אחד לא נמצא פה כדי לשפוט את האחר!! אם הוא לא מזיק לך למה לנתק את הקשר? תראי יש 2 אופציות ברורות פה !! 1.. לזרום אם זה ולראות לאן זה מוביל עם כול ההשלכות לטוב או לרע .. 2... לנתק את זה פה עכשו ומיד!! אין באמצע זה או לפה או לשם.. אם תחתכי את זה עכשו תחסכי לעצמך אולי הרבה כאב לב בהמשך.. לעומת זו אם תחתכי את זה עכשו אולי תפסידי את הריגוש של לאהוב ולהיות נאהבת.. את הכייף של לדבר עם מישו שגורם לך לפרפרים בבטן.. אם תצליחי להפנים שזה וירטואלי ותו לא אחלה אבל רק את יכולה לדעת מה עושים עם זה !! אני אישית לא הייתי בונה כלום על קשר וירטואלי!!!! ותאמיני לי שאין חכם כבעל ניסיון!!

tutit1005

New member
קרוואלה תביני

אין לי מה לבנות..אני נשואה.. הנישואים שלי מקסימים יש לי בעל אוהב ותומך ו2 ילדים מקסימים אבל הוירטואלי פשוט עושה לי את זה..ובגדול לפגוש אותו זה לא בא בחשבון .. כי ברגע שניפגש אני נכנס לחטא גדול ואני אהיה אסורה על בעלי. אין לי את האומץ לנתק את הקשר.. אבל כמו שציינת אני חושבת שהזמן הוא התשובה.. שיהיה יום מקסים לכולם פה..

קרוואלה

New member
סיפרו לך כבר...

שאני המכשפה של החדר?? תשמעי חמודה שלי ... אני די הרבה שנים נמצאת בפורומים וצטים... ועם השנים למדתי שמי שנמצא פה לא נמצא פה סתם!!! אדם שהחיים שלו מלאים כול טוב לא נמצא פה !!! ובטח לא מכניס את עצמו לסיטואציות כמו שאת נמצאת בהם כרגע!! ואל תביני לא נכון אני לא שופטת אותך !! אני רק מנסה להראות לך זויות אחרת ממה שאת רואה !! כשטוב ומלא לך בבית עם הבעל והילדים אין מצב שתכניסי את עצמך להתרגשות מדבר שאת לא מכירה!! מה שאומר שאם מישו גרם לך לפרפרים ולמחשבות כגון אלו..מוכיח שחסר לך משו!! תפשפשי היטב בתוך עצמך ותבררי מזה!! אחלה יום שיהיה לך

tutit1005

New member
חחחח את מפחידה אותי..

אני מסודרת יחסית מבחינה כלכלית...חיי המין עם בעלי דיי טובים הילדים שלי קצת מופרעים אבל לא שונים מילדים אחרים.. אני עובדת{משמרות} וגם בעלי. אני לא יכולה להצביע על נקודה בחיי שיש לי בה חוסר אבל יכול להיות...באמת הכל יכול להיות.. אני קצת לא מסכימה עם "אדם שיש לו כל טוב לא נמצא פה".. זה לא מדוייק.. אני מכירה המון אנשים שגולשים באינטרנט וטוב להם..זה נושא מורכב ובאמת אי אפשר לדעת אגב לפשפש בתוך עצמי ובמעשיי....זה משפט של רבי נחמן מברסלב....{אשרייך קרוואלה}

האמת..

המכשושה צודקת.. .. חולה על הבטן שלה.. .. סתם אדם שיש לו תוכן וחום בחיים, בייחוד בחברה החרדית, לא ייכנס לאינטרנט.. שלא לדבר על זה שזה אסור.. .. אני לא שופטת כי אין לי זכות אבל אני אומרת תבדקי ותחליטי מה את רוצה מעצמך מחיי הזוגיות שלך ובעיקר תשאלי עצמך מה בחור חרדי צעיר מחפש עם אישה נשואה שהכל בסדר לה בחיים... .. ..

tutit1005

New member
את שואלת אותי שאלה קשה

מבחינה מינית אין לו מה לחפש אצלי..זה ברור לו שאין סיכוי שנפגש..אני חוזרת ואומרת.. אולי זה נעים לו כמו שזה לי.. את מקשה עליי....!!!

3 שרונית

New member
סורי סיס, חולקת עלייך

גם האדם שחושב שהכי טוב לו בעולם, מצוי בשיגרה, והשיגרה הזו, מאושרת ככל שתהיה, מביאה אנשים לחפש ריגושים חדשים. אחרי הרבה שנות זוגיות, בייחוד בחברה החרדית , אבל גם אצל כל אחת ואחד מאיתנו , נפגע משהו, יש איזשהו צורך להוכיח, לזכור להזכיר שאנחנו מושכים, מסוגלים לפרפרים האלה, מסוגלים לרגש מסוגלים לחוות..... הדרך הכי בטוחה ,ככה לפחות נדמה להרבה, היא במקור הכי פשוט, נוח וזמין, הנט.... זהו הלכתי לפני שיחטפו עלי קריזה חחחחח)

קרוואלה

New member
תלכי תלכי לפני אני מעיפה עליך משו )

"גם האדם שחושב שהכי טוב לו בעולם" שימי לב למה שכתבת " חושב" מה שאומר שלא טוב לו הכי בעולם הוא רק חשוב שהכי טוב לו!! וברור שכולנו מחפשים ריגושים מחיי השיגרה .. אז אם כבר מחפשים למה לא לחדש בבית לגוון את השיגרה? למה לחפש בחוצ ? אם טוב לך בבית ואת מודעת לזה שמה שחסר לך זה מעט ריגושים למה לא לחדש ולגוון בבית? למה לחפש ריגושים בחוצ? החוכמה זה לדעת לשמר את מה שיש בבית !!! אם מתחילים לרעות בשדות זרים משו לא טוב בבית!!!!

למעלה