ערב טוב לכולם.......

ערב טוב לכולם.......

בפרינציפ... רציתי להיות הראשונה (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) לא הלך לי בבוקר.... מה תעשו לי??????????????????????

ערב טוב גמלך!

את חכי חכי...
געגעתי לך...

יש לי .....

נסיבות מקילות.... (ככה כותבים? חחחחחחחחחחחח) נשבעת לך... זה הוא ... לא אני! (הפטיש הזה מלחיץ אותי....)

רק לא מקלות....(חחחחחחחחחחח)

חוץ מזה... אני אפצה אותך... תרגעי!!!!!!!!!!!!!! אין פופקורן באופק... (מכירה אותך חחחחחחחחחחחחחחח)

שום פופקורן...

אני ופחמימות התגרשנו לפני חודש כמעט...
את לא מאמינה...אני יושבת ליד המחשב בחדר שינה... פתאום אני משתגעת מריח של לחמניות טריות... אומרת לעצמי בראש...מאיפה ראבק...מרוב חוסר בפחמימות אני כבר מדמיינת... מה מתברר...במטבח שקית פתוחה עם לחמניות על השולחן... הלכתי סגרתי את השקית...ולקחתי פלפל ירוק מהמקרר... איך אני? פרס מגיע לי ...לא ככה?

איש אחד הלך ביער עם מקל על הכתף

פגש אותו שומר היער ושאל אותו למה הוא סוחב את המקל על הקו הוא ענה לו -זה מקל עלי !

../images/Emo6.gif

מכירה
איש זקן אחד עמד באוטובוס עם מקל ולידו ישב ילד על הכיסא... האיש התנדנד מצד לצד מאבד את שיווי משקלו... אז הילד אמר לו :"אדוני, אם תשים גומי בקצה , אז לא תתנדנד ככה" אז הזקן החזיר: "ואם אבא שלך היה שם גומי בקצה, אז עכשיו היה לי מקום לשבת"

../images/Emo6.gif

מצוייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יש לי מלא חידודים כאלה...אבל הם בטטה קרה שלי עכשיו ואני לא מצליחה להביאם למודע....

../images/Emo123.gif../images/Emo150.gif../images/Emo196.gifמה נעשה לך את שואלת

ענקי אתן לך.. כי איזה כייף לראות אותך....

ערב טוב גם ממני../images/Emo24.gif

נוזל לי האף אני מקוררת נושמת וחורקת אבל מחייכת ליאור

dardara

New member
ערב טוב לכום ../images/Emo24.gif

בריאות טובה ליאורי החיוך והצחוק הופך מהר את החולים לבריאים
טוב לחימום ולמצב רוח טוב

תודה dardara ../images/Emo24.gif

נכון את צודקת רק חיוך וצחוק וגם פינוק וזה עוזר מאד יומיומיים דקסמול צינון וזה יעבור ליאור

ליאורית...

שימי לך כזה שמן שפותח ת'אף ועוזר לנשימה.. ותרגישי טוב ממי... תיכף פסי תעשה לך תה... חחחחח היא מומחית לתה ירוק והעיקר זה החיוך

נכון תה ירוק עוזר מאד אחתוש

הכנתי לי תה צמחים טעים מחר אני אתפנק לי בבית לקחתי חופש מהעבודה יומיים ואיפה התה שך פcי? תודה אחתוש ליאור

למעלה