ערב טוב לכולם.......

ליאורית...

בעבודה שלי תמיד מזהירים מפני התה שלי... מי דלוחין קוראים לזה.... (חחחחחחחחחחחחחחחחח) סתם ... סתם.... אל תאמיני לאף מילה... אני אוהבת תה רגיל ... פשוט... מלאן סוכר... תמיד עושה טוב לנשמה! מכינה לך אחד כזה...

תודה פcי../images/Emo24.gif

בשבילי עם לימון תה פולני שני סוכרזית תודה פCי
מחר בבוקר אני אהיה פנתרה אלך לייבש את האף בשמש ליאור

טאKילה

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo72.gif../images/Emo210.gif

חכי אני מדביקה אותך לשיעור זיוף אורגזמה

תזהרי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רגע יש בעיה... לא מבינה בזה ..... (חחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אלמרה

New member
לילה טוב בלילה שעבר היו לי סיוטים.

מחר יום חדש... לא! כי כל הלילה ניסיתי לישון אבל לא נרדמתי כי חלמתי כל הזמן על צפרדעים...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מקוה שהלילה תישן טוב ותחלום רק על דברים נעימים

אלמרה

New member
../images/Emo93.gif חבל שלא הספקתי לראות ....

את זה לפני השינה... האמת? פייר? אני לא מת על צפרדעים... אבל תודה שטרחת.

אלמרה

New member
WALLA נתת לי רעיון נפלא!!

אני אסתדר עם צפרדעים... את תטפלי לי בקרפדות!! הגעילות ההן... הירוקות (מקנאה ללא ספק) אלו הדוחות בגלל ריח העובש ממלזיה או סינגפור... עשינו עסק? אה, כן את חלקי ב DEAL כמובן אמלא עד תום. אבשל לך ואאפה לך סקונס, או בריוש, מאפינס שוקולד או אפילו קוסקוס... רק מעכי את הקרפדות עד שתצא להן נשמתן הירוקה והן תפסקנה לקרקר....

לא יכולת לישון ?אלמרה

למה לא ספרת כבשים? היית מבקש הייתי שרה לך שיר ערש מרדים.. אהבתי את הצפרדעים יש לי כאלו מלאנתלפים ואני חשבתי שזה אתה פה בתמונה אנשק אותך ותהפוך לנסיך ליאור

אלמרה

New member
איי איזה פספוס ליאור...

אפשר במקום לספור כבשים לספור קרפדות ירוקות מעוכות (בעעעעעע) אחרי שיצאה להן נשמתן מקנאה? כשתנשקי אותי כפרה, טעם גן עדן יאחד אותנו (נשבע לך שזו לא המצאה שלי אלא אישה חביבה ויקרה מאוד פעם החמיאה לי אודות הנשיקות שלי)... אז סיכמנו!
|קרפדה מעוכה|
וחוזר חלילה ואת יכולה לעשות שת"פ עם המפוזרת המתוקה מכפר אזר - היא משו משו והבטיחה לעזור לי והרעיון בכלל שלה... אז הנה
גם למפוזרת מכפר אזר. בקשה פרטית: רק לא שיר ערש מרדים כפרה, כי כשנלך לישון ארצה להיות עירני ביותר...

אלמרה

New member
בעצם... את צודקת!

נמעך צפרדע-צפרדע... לחוד... לא צריך שת"פ קפל"ד או בלת"צ...

למעלה