ערב טוב לכולם!

r e m i x

New member
ערב טוב לכולם!

מה המצב אנשים? שאלה מוסרית: האם יש מעיין הגבלה לפדופיליזם? למשל מושג עצום כמו "אהבה"? כלומר קשר רציני בין קטין לבוגר- מלבד זה שנחשב ללא חוקי- האם הוא לגיטימי? אני לא מדבר מבחינת החוק- כי הוא יבש וכתוב שחור על גבי לבן- אלא מבחינתכם... מה אתם חושבים? אוהב
אני

זה תלוי בגיל....

אם אחד מהצדדים בן 17, והשני בן 28 נגיד, זה בסדר...... אבל אם אחד מהצדדים בן 11 והשני בו 40, זה כבר ממש לא בסדר.....

DecayCell

New member
כל מה שנחשב לפדופיליה לא לגיטימי

צריך להבדיל בין פדופיליה לבעילת קטין. בעילת קטין יכול להתקיים בין בן 15 ובן 18, לדוגמא, ואז ייתכן בהחלט שזה לא מוצדק...

r e m i x

New member
מה ההבדל

בין פדופיליה לבעילת קטין? איפה הגבול מונח? הפרשים בגילאים של חמש שנים? חמש עשרה שנים? עשרים וחמש?

resputin

New member
ראה,

מישהו שנמשך לבחור בן 15,16,17 לא נחשב פדופיל. קוראים לו כך כי הוא הרבה יותר מבוגר, אבל פדופיליה מוגדרת בדר"כ לגילאים טרום-התבגרות (8..10..12..) מאשר לאנשים שבגיל ההתבגרות. בעילת קטין היא מושג אחר הנוגע לגיל ההסכמה (בארץ 16) ובמעבר עד גיל חוקיות (18) עם הפרשים של שנתיים.

resputin

New member
מממ...

חוקים נוצרו מסיבה. אני לא חושב שאדם בן שלושים וילד בן 12 יכולים להיות "מאוהבים עד כלות נשמתם" בצורה שתצריך שבירת חוק, מהסיבה הפשוטה שילד בן 12 לא בוגר מספיק פיזית או נפשית בשביל להחליט החלטה בר גורלית כמו זו, שלא נדבר על זה שהוא קל להשפעה ועיצוב דעה ע"י המבוגר. (לאו דווקא 12, גם 16 לא בהכרח יודע טוב יותר). בכלל, אם תשאל אותי, אין מה לבני זוג שהם מעל 5-6 שנים בהפרש הגילאים בניהם (וההפרש קטן ככל שמדובר בצעירים יותר), פשוט אין. לא באחריות, לא בסגנון החיים, לא במהות החיים, לא בתפיסה, לא בחברה משותפת.. כלום.

resputin

New member
כשכתבתי שפער הגילאים קטן ככל

שהגילאים צעירים יותר, מן הסתם זה פועל גם ההפך. אנשים אחרי גיל ההתבגרות שקיבעו את עצמם, הם יודעים מי הם, מה הם, לאן הם הולכים ומה הם יעשו, סיימו צבא, מצאו עבודה, עברו מהבית של ההורים החוצה זה עולם שונה לגמרי. עדיין, עשרים שנה רווח זה לא דבר שנבלע בקלות, אבל זה בהחלט אחרת מ-16 ו-36.

m Cris

New member
לא שווה לך לסכן את שמו...

אם המשטרה "תעלה" על זה, הוא יכול להיאסר ולהכתים את שמו לתמיד... אם אתה מעל גיל 18, תוכל לצאת עם מי שאתה רוצה... וזה לא ישנה, כי זה חוקי... (לדוגמא: גם עם בנאדם בן 50) סקס נעים...

א י י ד ן

New member
הבדל עצום בן המקרים...

אין גבול ברור של כמה שנים על מנת שתתקבל פדופיליה מה שברור לי שיש הבדל עצום בין המקרים. הקטע של הגילאים הוא דיי הפך למוסכמה חברתית, היום לא ניתן לראות מישהו בן 30 יוצא עם אחת בת 15, הדבר פשוט בלתי אפשרי. רוב הסיכויים שזה גם לא יקרה מכוון שאין להם נושא שיחה משותף, מטרות משותפות וכו... אבל עם הגיל הגבול הזה מטשטש וכנראה שנעלם.... היום נורמלי לראות מישהו בן 40 עם אחת בת 32... מה שבאמת יחשב לפדופיליה הוא לראות ילדה בת 10 שוכבת עם מישהו בן 30, מן הסתם שאותו בחור חולני.

resputin

New member
זה יהיה חולני באותה המידה לראות

ילדה בת 10 שוכבת עם מישהו בגיל 20, 15, 12 או 10. ילדה בת עשר, דגש על ילדה, כלל לא צריכה לשכב.

למעלה