ערב טוב לכולם

אריה בינתיים אני רואה שאתה מחמיא לו

כל הזמן, במקום להפחיד אותו ואני מציעה לך, אל תנסה להפחיד אותו, פחדן הוא לא, אל תשכח, הוא כורדי והיה שוטר תנסה אולי דרכים אחרות, תחשוב לבד, אני לא אגיד לך מה

ARIE56

New member
אילתוך ניסיון מין חבקה !חחחחחחחחח

איתלוך תופעות לוואי סי לדר" בתיה ,גיבת טיפול !חחחחחחח דקו לא יתוות אוזת מהירות ,בתיה אודת תה עוזי טיפול אשרה אלפי גו מוסך ! איתלה רובה בעיות !אנא גייוינך פריי תרי קילו אודת שולה טבה !חחחחחחחחח

uzis1

New member
אריה ! אילי רבה נסיון מן נשי דכוואסוך !

כיאת כמה מן כוראוואסוך דרילי גו חבס ? כפצ'ה מינו משודרי לספיטר אברבנאל, גהה, גבעת שאול - רחקה מינוך.

ARIE56

New member
איית דר" דיד מוכה ספיסה ?שם שדי

לא גבן מחכן מינוך ! חחחחחחחחחחחח

עזיז, עג'וזה../images/Emo228.gif סלה מטפלה אבוך, לגבת??

מה כשוות סרכתן כנופיה ואכנן שתכ'ך? מני לו כנופייה? תמה התכה בסרכתן, לווך כורווסוך?

uzis1

New member
הא סלך לה נוכלאך כפצ'ה וכסרכת?

אהה מיילא אכה ? לווא כנופייה ? ארבה כמשה נשי גוזי גלאג'וסה ,במסערי וככלי - כולו כורדינייה כזדאי יאלי גו פורום ככשווי כולו נשי אכה בסרכי אילו. כנופייה באבת באבל כנופייה !!

../images/Emo171.gif עזיז, ירכי כייוך, מה ברילה אלוך אידיו

מני גמסער אכה חוץ מנוך? מני גכל איכלה אכה חוץ מנוך? בס אהת גוזת אכה גלאג'וסה, וכשווי מה נחמד איוות, מה חכם איוות, אבל לווה התכה, תמה לה כולו כיאה מני לה עזיז. אהית מין אידיו ראש הכנופייה, כולו גזי בסרוך, בזי בסרוך עד הסוף.

אל דיה גימרי: אין למסת אילו, סי מנו

או שכ'ולו מנוך ודרי גואיזו כה מינדי, הווה תלו כדאי אזי מנוך גיבת פישן סגנית? כמה פרה ביוותי אל סגנות דידי? אנה לה גפלכן בחינם חוץ מזה, אנה לה כיאן מתו אילה פלכה מנוך, אנה פלכן מין אריה גומיפעל דיד ספדייסה, אווה אילה נחמד לה גמזדאלו נשה מה כווסוך

למעלה