ערב טוב לכולם.

ronen1981

New member
ערב טוב לכולם.

איך עבר עליכים עד כה היום עשיתם משהו מענין? אני כפי שהתחיבתי למדתי (היתי לומד יותר אבל כמה חברים וידידה תפסו אותי אחד אחרי השני לשיחות והרגו לי כמה שעות טובות...זה החיסרון בריבוי חברים ידידים ידידות ...מילא
) אתמול ברוקדים בראש צלול היה ממש כייף מאוד נהנתי המוזיקה שהם שמו היא ממש בטעם שלי חבל רק שאין רחבה שאפשר לרקוד לה סתם כך בלי חוקיות כמו במועדון.....או שמועדון עם המוזיקה שלהם.... למדתי בין היתר שתי השכבות חדשות (שם של אלמנט בריקוד לבעלי הראש הכחול שביננו) והלך לי ממש טוב.... מקווה שהיה לך יום טוב ושיהיה לכם ערב טוב יותר.... ענתי אני בטוח שהצלחת במבחן ואת סתם דואגת לחינם ומכל מקרה שיהיה לך בהצלחה במבחן השני.

רונן מה המצב?../images/Emo151.gif

איזה יום מ ש ע מ ם !!! התחלתי לעבוד זמנית (לשבועיים) והיה ממש משעמם, אבל לא חשוב, כסף זה כסף! איפה היית אתמול? ידידים..... לפעמים, כמה לא בא לך עליהם, ולפעמים כמה צריכים אותם... וזהו.... מה עושים היום??? ביי שמופי....

ronen1981

New member
קצת עייף...

הגעתי הביתה מבטכניון טילתי עם הכלבים ואכלתי ארוחת צהריים מאוחרת +ערב (קורה שכחתי לאכול צהרים :)) אני עייף קצת מהאוכל והלימודים.... אתמול היתי בריקודים שבטכניון אני אוהב ללכת לשם זה ממש כייף ברור הפעמים שאני הולך. היום במקור התוכנית היתה להמשיך ללמוד אבל אני עייף מידי אז אני לא יודע די פתוח להצעות מפתות (כל החברים וידידות שלי או בצבא או חורשים למבחנים) אז מה אומרת יש הצעות מפתות?

חחח הצעות מפתות...

תראה באיזה שעה הספקתי להתחבר שוב... זהו, מחר הגשת פרוייקט, ואז אני פנויה לשישה חודשים!!!!!!!!!!!!!!!

ronen1981

New member
בוקר טוב לך ,ולכולם/ן ../images/Emo176.gif../images/Emo135.gif

אני משער שאתם רובכם יושנים עדיין ממממממ לי אין את הלוקסס הזה כרגע צריך לנצל את שעות הפעילות של הספריה האורקולית ולהשלים הרצאות בקורס אחד שיש לי בו מבחן בקרוב. חוץ מזה אתמול ידידה שלי צלצלה אלי ודיברה איתי תוך שהיא מתקינה את המחשב ויורה ללא רחמנות שאלות בהקשר אליו (כאילו למה?! מה עשיתי לה רע??) לך תסביר שמערכות הפעלה ובכלל "סופטוור" זה לא מענין אותי ולא תחום ההבנה שלי או ההתמחות שלי. הכי הורג אותי השאלה של מה בעצם למדת בינתיים שנתיים וחצי בטכניון ואני עונה כמו תמיד הרבה מתימטיקה ופיזיקה בינתיים (וקצת חשמל אלקטרוניקה )
מכל מקרה על מה הפרוייקט שלך? בעוד שישה חודשים מתגיסת לאן יודעת? מכל מקרה בוקר טוב שמח ומלא אור שיהיה לך. (ולכולם גם כמובן). רונן. שצריך לפתוח

ערב טוב רוננוש!!!!!!!../images/Emo13.gif

ידידים או לא.....לפחות קצת נהנת וזה מה שחשוב!!!
בכל מקרה בקשר להתיחסות שלך למבחן שלי,אז תודה על הדאגה וההתחשבות אך אני די מאוכזבת.
אני לא יודעת מה קרה לי בזמן האחרון,אבל פשוט לא הולך. המבחן היה ממש קשה!!!!! אני חושבת שכל הכיתה שלי תעשה גיבוש שנה הבאה לחוזר! זה פשוט אסון טבע!!!!!!!! אוף!!!!!!! ואיזה מגן על הפנים,בכלל כל המגנים שהגישו אותנו עליהם היו נמוכים מהרגיל. וחכה חכה,אני כל כך מחכה ל-11/7 אז אני אזרוק את כל החרא שיש לי על ה"מחנך" שלי....שהספיק כבר להשעות אותי השנה מלימודים ועושה לי טובה שמביא לי ציונים לאחר שהרבצתי לו ציונים במשך כל השנה,אבל לאאאאאאאא עושה דוקא!!!!!!!! אני לא מסוגלת לשתוק,אני חייבת להגיב,בכלל כל השנה הזאת התחילה לי ברגל שמאל שזה לא יאומן!!! אני די מצטערת שנשארתי בי"ג במקום להתגייס לעשות את השירות שלי ואחרי זה יהיה מה שיהיה. אבל זהו נותרו להם עוד כשבועיים לסוף,מאוחר מדי להתבכיין
אז שיהיה לך שבוע טוב ולכולם!!!!
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
ילדה שלי....

את עוד פה? בכל אופן בסוף אני יבין את הרמז..... שאני לא צריכה להחזיק לך אצבעות כי זה רק הורס לך...

אחותי........./images/Emo24.gif

איזה רמז ואיזה נעליים??????? את תמשיכי להחזיק לי אצבעות...................
מה המצב איתך? הכל טוב? איך עבר עליך היום המתיש הזה??? LOVE ענת.

tankgirl21

New member
ארוך מדי

אפילו שקמתי רק ב-3 אחרי הצהריים מתיש מאוד .... אבל לפחות סיימתי את הספר. כמה זמן עבר מאז שקיבלתי אותו?

tankgirl21

New member
נראה לי שלא....

אבל גם נראה לי שעברו שנים עד שסיימתי כאילו בזמן שקראתי הזמן נעצר.

ככה זה...

כשנכנסים לזה בזמן קריאת הספר...זה רק את והספר! אני תמיד נכנסת לדמויות,ולא שמה לב בכלל מה קורה סביבי,ואם תשאלי אותי מה אני מעדיפה,מה הנאה גדולה יותר לראות סרט או לקרוא ספר אז אני חושבת שעדיפות ראשונה היא ספר. את מדמיינת את הדמויות כפי שאת רוצה שהן יהיו,את מדמיינת את עצמך בתור "הדמות הראשית",את יכולה לדמיין לבד את הסביבה,זה מרתק יותר. מבלי שבסרט הם בחורים את השחקנים,את המקום ההתרחשות,התפאורה זה קצת הורס אלמנטים. בכל מקרה יאללה עוברים לספר הבא?
LOVE ענת.

ronen1981

New member
יהיה בסדר ענתי...

מועד ב זה לא נורא אני מומחה להם :). את עושה גם י"ד נכון?

י"ג+י"ד בשנה אחת..

מה אתה רוצה להרוג אותי???????? מה אני מנסה להסביר במשך חודשים שלמים פה בפורום????? שנותרו לי כולה עוד שבועיים ואז אני מתגייסת!!! אם זאת היתה עוד שנה כבר הייתי תולה את עצמי
והשאיפה שלי בחיים היא לא להיות לקחת גימלים מהצבא כדי להלים את המבחנים שלי. תמיד טוב לסיים את זה בפעם הראשונה. לעשות את הדברים הנכונים נכון ובפעם הראשונה
LOVE ענת.

ronen1981

New member
אני ?! חס וחלילה.

איזה מגניב גיוס בעוד שבועיים אני מת להגיע ליום שבו יהיה לי גיוס בעוד שבועיים (כרגע יש לי עוד שנתיים :)) ברור שעדיף להיפתר כמו שצריך ממועד ראשון אבל אם לא זה לא נורא. מכל מקרה את יודעת כבר לאן תשובצי בצבא? עשית כבר טירונות?

למעלה