ערב טוב לכולם.

רונן יש לך קליטה של=>../images/Emo56.gif

אמרתי שבעוד שבועיים אני מסיימת ללמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואו,רונן בחייאת כמה פעמים אמרתי את זה בכל ההודעות שלי? אני עברתי רק יום חיול. אז יש לי עוד טירונות לעבור. המדים הירוקים מחכים לי בבית,הדיסקית,יש תעודת חוגר ולא חוגר בדחיית שירות שמחכה לי שם בצבא..... אך עדיין לא קיבלתי תאריך גיוס,אני צריכה לקבל צו בימים הקרובים. לאן אני אשובץ בצבא? אין לי אפילו את השמץ של המושג כדי לענות לך על כך. LOVE ענת.
 

ronen1981

New member
אוקי שיהיה...

אולי זה יפתיע אותך אבל אני לא קורא את כל ההודעות שנכתבו פה אי פעם בפורם....... אני מכל מקרה את הטירונות שלי עשיתי מזמן.
 

tankgirl21

New member
גם אני ....

וני בכלל לא מצטערת. חוצמזה שאני פה להעניק תמיכה לילדה שלי.
 

ronen1981

New member
את אחרי שירות צבאי?

במה שירתת? את עכשיו לקראת לימודים באוני או טכניון? או ?
 

tankgirl21

New member
אני כמעט שנה אחרי...

ולא אני לא רוצה ללמוד עכשיו עשיתי נסיון והבנתי שאני עדיין לא מוכנה לזה נפשית.
 

ronen1981

New member
אז מה את עושה כיום בחייך?

עובדת מבלה? חוסכת לנסיעה אחרי הצבא? מה התחלת ללמוד? אולי התחום הספציפי לא מתאים לך......
 
חחחחחחח......./images/Emo6.gif

פתחנו קבוצת תמיכה בפורום אה??????? יאללה ronen ו...tankgirl אני מוכנה להיות הראשונה....(להתנדבות בניסוי) היי אני ענת ואני מכורה לפורום!
עוברים עלי כרגע חיים לא קלים במיוחד,כשיש לי מבחנים על הראש ופרויקט,ובקרוב יש לי גיוס.....ואז אני אאלץ להפרד מכל חברי הפורום היקרים כיוון שהאינטרנט הולך כשאני מתגייסת (משיקולים כלכליים) מה לעשות שאני היחידה בבית שיושבת על האינטרנט?????
עכשיו כולם ביחד...."אנחנו אוהבים אותך ענת"
LOVE ענת.
 
מצטערת.....

לא היתה בהודעתי כל כוונה לפגוע בך או לדבר בצורה לא מכובדת. הכל ברוח טובה. פשוט לפעמים אני קצת מתעצבנת שלאחר שאתה מסביר פה 700000 פעמים דברים,אנשים עדיין לא מבינים. אז עימך הסליחה! LOVE ענת.
 

tankgirl21

New member
טוב אנשים שלי!!!!!../images/Emo24.gif

אני זזה... יכול להיות שאני אקפוץ אחורי זה בכל אופן....
אוהבת אותכם המון
 
אחותיייייייייייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

תעשי חיים.......ונשתמע......... אוהבים אותך גם!!!!!
LOVE ענת.
 

tankgirl21

New member
אחותיייייייייייייייייי../images/Emo99.gif

קודם כלדברי בשם עצמך ואת עוד פה?
 
../images/Emo9.gif כן פה.....

אוקיי אני אדבר בשם עצמי למרות שנראה לי שאין צורך בכך כי יש עוד הרבה פה שאוהבים אותך!!!!
אז מה קורה? מה התחדש מהפעם האחרונה? LOVE ענת.
 
למעלה