ערב טוב לכולם!

אללי, חוששתני שלא אהיה אונליין

אנא הואילי לנתב אליו את השאלה: שלושת הרומנים שלך (ובמיוחד "חבלים") הם בעלי גוון אוטוביוגרפי. האם יש בכוונתך לכתוב רומן, שהוא בדיוני לגמרי? לא ירושלמי, לא מפד"לניקי, משהו שונה לגמרי ? בתודה, שוש.

ערב טוב לכולם!

אנו גאים לארח את הסופר חיים באר, אנו מבקשים מקהל הגולשים לשמור על הנימוס ועל כללי תקנון הפורומים. שיהיה לכולנו ערב נחמד.

ציפי ג

New member
שאלה ששאל הגולש שושן הפרא

שלושת הרומנים שלך (ובמיוחד "חבלים") הם בעלי גוון אוטוביוגרפי. האם יש בכוונתך לכתוב רומן, שהוא בדיוני לגמרי? לא ירושלמי, לא מפד"לניקי, משהו שונה לגמרי ? בתודה, שוש.

שוש שלום!

אני משוכנע שהגיעה השעה להיפרד מן האוטוביוגרפיה ונספחיה ולקפוץ למים הקרים של הרומן הבדוי. אני מקווה שהמשימה הזו תעלה בידי בעתיד הנראה לעין
תודה ששאלת.

ציפי ג

New member
עכשיו שאלה שלי

שבוע הספר העברי, חרוט בזכרוני כמקום גדוש הנאה. מהם הזכרונות הראשונים שלך משבוע זה?

הפעם הראשונה שלי...

מחמת גילי המופלג כבר אינני זוכר את קו ההתחלה, על כל פנים שבוע הספר העברי זכור לי בזכות כאבי הכתפיים כי הייתי נוהג להניף את ילדי גבוה מעל ההמון הסואן כדי שיראו יותר טוב את הספרים המוצעים למכירה, עכשיו, אחרי שנים אחדות של מנוחה שוב חזרו כתפי לכאוב בגלל נכדותי הקטנות. על כל פנים חג הספר העברי הוא רגע המאחד דורות של קוראים יש לציין שתמיד קניתי בשבוע הספר דברים שלא תכננתי לקנות ושבדרך כלל לא הצטערתי שקניתי
להתראות בדוכנים.

רציתי לשאול...

האם היית מרוצה מההמחזה של הספר "נוצות" שהועלתה בקאמרי לפני מספר שנים, ואם כן מדוע אינך כותב מחזות?

כמובן שהייתי מרוצה

מהמחזה של שמוליק הספרי אם כי אני מתאר לעצמי שאם הייתי מחזאי הייתי עושה את זה קצת אחרת. אינני כותב מחזות כי אני עוד לא כל כך בטוח בכישורי כסופר. תודה על נתינת האמון

ציפי ג

New member
סופר בעל שם שלא בטוח בכישוריו

לעומת כ"כ הרבה סופרים, שאינם בעלי שם, שבטוחים בכישוריהם.

תודה על המחמאה

אמא שלי, כפי שכתבתי בחבלים, היתה נוהגת לאמר לי, תמיד תציג את עצמך ככותב, סופר - שיגידו אחרים

מה לדעתך

ההבדל בין ירושלים המתוארת בספריך לבין ירושלים של היום, באיזה מידה היא מייצגת מיקרוקוסמוס של חברה בשינויים?

למעלה