ערב טוב לכולם

Sigali

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo9.gif

שבוע הבא אחי מתחתן ואני צריכה לבוש דוס יעני דתי יש למישהו רעיון למקום שאני יכולה לקנות בגדים צנועים ולא יקרים? לא אוהבת שמלות וחצאיות ככה שזה יהיה לבוש חד פעמי תודה מראש וד"ש ללילך

DREAM111

New member
היי סיגלי אז קודם כל ../images/Emo49.gif

תגידי את מחשפת חצאית משהו אלגנטי או שזה לא משנה לך

Sigali

New member
בוקר טוב לילך

אני מחפשת או חליפת חצאית או שמלה אבל שיהיה צנוע ביותר<בעעעעעעעע> כי לא כל יום אחי מתחתן.. תודה על הברכה:)

DREAM111

New member
בשמחה אמשיך לברך ורק בשמחות

אז באמת את יכולה לקנות חצאיות בגאמ'פ ואת יכולה לקנות חצאית כזו שאולי אח"כ ע"י קיצור תוכלי להשתמש בה כחצאית מיני. אם תקני גיזרה צרה אני מניחה שאצל תופרת או מישהי שמבינה קצת תוכלי לעשות לה שימוש כפול אחרי האירוע. עוד חנויות יש בר"ג כל מיני חנויות "בזאר" (טוב ככה אני קוראת להן) שהמחירים לא בשמיים ואת יכולה לראות כתובות במאמרים למעלה. שיהיה בהצלחה ובשעה טובה.

אווווח כמה שאני אוהבת חצאיות

אין דבר מחמיא מחצאית גזרה A למבנה התפוח הנודע לשמצה (בטן וחזה גדולים ורגליים רזות) לכי לג'אמפ כמובן, אולי תמצאי בזול בחמישים אחוז שלהם היו להם השנה חצאיות מתוקות מאוד עם הדפסים נאים. את יכולה לבדוק בקרייזיליין מצאנו שם פעם אחת חצאית מטמטמת חומה עם מעטפת רשת ואיקסים עליה. אוח כמה שהיא היתה יפה. את יכולה להסתובב בדיזינגוף סנטר, הצד שלא מעל החנות מוזיקה, יש שם כמה חנויות למידות גדולות, מטושקה ומונסון ופיפל ועוד כל מיני שונות ומשונות עם דברים שלא לכולן יש וכמובן את יכולה ללכת על עונות-מתאימלי. ואם את רוצה שאני אבוא איתך רק תגידי

מזל טוב סיגלי... ויש אחלה דברים ב-

אשה אשה או בחנות מיש מש ברמת השרון את יכולה להכנס לקניון רננים ברעננה יש שם את שקוף ויש מלא מעצבים ויש גם חצאיות בהצלחה

למעלה