ערב טוב לכולם

Mוניk

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo39.gif

אני צריכה עזרהההה קיבלתי סידק מחנות צילום של כל התמונות מהונגריה ואני לא מצליחה לעשות הפרדה ולשמור תמונה, תמונה או כמה תמונות יחד או למחוק חלק מהם ואני עצבניתתתתתתת אז הלפפפ מייי נאוווו אפשר לשלוח לי במסרים אופפפ תודה מואההה

Mוניk

New member
הלווווו מה קורה לפורוםםםם

למה השקט הזה? מוזר לי

מוניקי,לא לבכות..../images/Emo14.gif

את פותחת ספריה חדשה בכונן C נניח תקראי לה "הונגריה" את מסמנת בסידיק עצמו ב- COPY את כל התמונות שם..כול כול כול ובימני של העכבר-עושה OPEN כל התמונות יפתחו לך בתוכנת צילום שלך,נקודה. ואז,את עושה SAVE AS בוחרת פורמט JPEG ותמונה תמונה שומרת אילו שלא בא לך-תמחקי,ואל תשמרי רק אל תשכחי לשמור את אהבתך לי על כונן מיוחד בליבך הרך..

תגיד מרקי עוד שאלה ככה על הדרך..

כי אני רואה שאתה מבין בזה.. כל התמונות שאני לוקחת מהנט זה נותן לי לשמור אותם רק כBMP ואני רוצה לשמור אותם כJPEG וזה לא נותן לי את האפשרות לשמור אותם כך בלשונית ההיא שאני שומרת על התמונה אז אני עושה סיבוב שלם בכדי לקבל אותם בפורמט של GPEG אז מה עושים שנות את השמירה??.. אדב אני על וינדווז XP בעברית.

אם זה ככה..

אז תשמרי אותם קודם בתום BMP באיזושהי ספריה אחרי זה-תפתחי את התמונה בתוכנת התמונות שלך,כרגיל ותשמרי מחדש,תחת אותו השם אבל בפורמט JPFG

Mוניk

New member
קקטוססס ממי

עכשיו אני מנסה אבל שכחתי ת'דיסק בכונן מאתמול וזה תקוע לא עולה ולא כלום בא לי לשבור ת'מחשב הזה כבר סאמו אתמול עד שעה 2:00 בלילה אני מנסה זהווווווווו נישבר לי שישאר שם לאאאאאאאאאאא הלמ מי קקטוס מה עושים? ווקשה נו זה פעם ראשונה שלא מצליח לי

למעלה