ערב טוב לכולם

Mוניk

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo39.gif

טוב היום אני אהיה בשקט בלי בלאגנים מבטיחה. רוצה להגיב ותפוז עממה לא מסכים אז אני בשקט נו מעעעעעעעע יס לי ברירה טפי~ יעבור או לא אנא מוש עראפ יאאלה תחזיקו לי אצבעות הייתי ברעיון עבודה היום בקשו ממני להפגין קצת כשרון עממות עבדי שלוש שעות וממש לפני 10 דקות קיבלתי פון ורוצים אותי כבר ביום ראשון. אז ככה מצאתי עבודה בתחום שלי אבל ג'קוב כפרעע התרגל לזה שאני בבית ולא קל לשכנע אותו אז מה עושים? איך משכנעים? הבעיה העיקרית בעבודה הזו שפעמיים שלוש בשבוע זה עד השעות הקטנות של הלילה. (אולי ג'קוב צודק)? טופ טופ עיזבו אני סתאם בדילמה שיהיה לכולם המשך ערב נעים

חן (*_*)

New member
טוב נשמה, את דעתי את מכירה../images/Emo9.gif

אני בדיעה שעבודה מוסיפה לבריאות ולמצב הרוח, והכי הרבה..................למצב הכיס
חוץ מזה, ג'קוב ממילא מגיע בערב, אז כמה הוא יספיק להתגעגע? ואם כן, תשלימו את החסר בלילה חחחחחחחחחחחחחחחח..............

Mוניk

New member
חן מאמי אבלללללל

יש ימים שאני אצטרך לעבוד בלילות זו הבעיה? נו ניראה מה יהיה בנתיים אני בקריז חחח וי וי עד שאני ארגע עכשיו מהיום שבוע הפגנה אל תתתתדבר איתי טופ לא יודעת, לא ראיתי לא בא לי, לא מעניין אותי אל תפנה אלי, דייייייי כואב לי הראש דבר ללמפה לא רוצה לשמוע רד ממני טוב איפה היית? מ'כפת לך? חייגתי 100 פעם למה הפון שלך לא זמין? כיבתי אותו פסדר
קפה,,אלאקקקקקק תכין לעצמך טוב חחחח ניראה לך אני וותרנית לא לא רגע רצינות במחשבה שניה הוא צודק לעבוד בלילות אהההה זה לא ממש מתאים (אגב מצב הכיס פחות מדאיג אותי) מהבחינה הזו מסתפקת במה שיש לי זה אמיתי טוב ניראה לי אני יוותר אולי אמצא משהו מתאים יותר אההההההההההההההההההההה

חן (*_*)

New member
לעבוד בלילות, ממש לא נחמד.........

את תעבדי, וג'קוב יהיה לבד? טוב מאוד לעבוד, ככה קצת למען הנפש והעניין, אבל מתוקה, לא, מצאת החמה...עד צאת הנשמה!

למוניקי ערב טוב

למוניקי
שמחה לשמוע שהראיון עבר בצלחה
ואת לעבודה מעט ומוכנה
ג'קוב קצת לא מסכים
כדי ששם את לא תשגעי את כולם עם מבט תמים
3 פעמים לתוך השעות הקטנות של הלילה בעבודה
את תחסרי לנו המון , וגם ל'גקוב תחסרי כרעיה
תעשי את שיקולייך הנכונים
והמון צלחה בהחלטות ובשיקולים
כשרון יש לך כאן והמון
ואני מודה לך עם מלוא הטון