כן, זה ראיין, עכשיו תורך
א א י ג ל New member 23/10/02 #33 עכשיו אני רוצה ... טוף ... אני חושבת על דמות ... תשאלו שאלות קדימה !!! ממני : א י ג ל !!! מה זה פה ??? מחנה ריכוז או גטו ???
עכשיו אני רוצה ... טוף ... אני חושבת על דמות ... תשאלו שאלות קדימה !!! ממני : א י ג ל !!! מה זה פה ??? מחנה ריכוז או גטו ???
א איימוש New member 24/10/02 #72 טוב, אז קודם כל אני גאה לכתוב את... התגובה ה-71!!! וכל זה בלי שאפילו ניסנו!!! לתשומת ליבך שיר, אנג´ל וומן. ובחרתי!!!
טוב, אז קודם כל אני גאה לכתוב את... התגובה ה-71!!! וכל זה בלי שאפילו ניסנו!!! לתשומת ליבך שיר, אנג´ל וומן. ובחרתי!!!
A AngeL WomaN New member 25/10/02 #76 ניצול רשרוש..(גנבתי רשרוש מהכפילה!) טוב אז לדעתי זה לא רק סתם רשרוש..זה יהיה הפרויקט הבא שלי ואני מקווה היותר מוצלח..לכל מי שזוכר ניסנו לעשות את הרשרוש הארוך ביותר וזה הולך ובגדוללללללל..אז עכשיו אני חושבת על מישהו/מישהי..! תנחשו
ניצול רשרוש..(גנבתי רשרוש מהכפילה!) טוב אז לדעתי זה לא רק סתם רשרוש..זה יהיה הפרויקט הבא שלי ואני מקווה היותר מוצלח..לכל מי שזוכר ניסנו לעשות את הרשרוש הארוך ביותר וזה הולך ובגדוללללללל..אז עכשיו אני חושבת על מישהו/מישהי..! תנחשו