השתתף בתור שחקן? אוף זה לא רמז!!! הוא השתתף בעונה 1
P PrideForEver New member 23/10/02 #1 ערב טוב לכולם!!!../images/Emo24.gif רוצים לשחק במשחק הניחושים? כללי המשחק הם כאלה: מישהו (אני אתחיל) חושב על איזושהי דמות מהשבט ואחרים שואלים אותו שאלות הקשורות לדמות ואז מנחשים. וכאשר מישהו מנחש הטור עובר אליו.
ערב טוב לכולם!!!../images/Emo24.gif רוצים לשחק במשחק הניחושים? כללי המשחק הם כאלה: מישהו (אני אתחיל) חושב על איזושהי דמות מהשבט ואחרים שואלים אותו שאלות הקשורות לדמות ואז מנחשים. וכאשר מישהו מנחש הטור עובר אליו.
א איימוש New member 23/10/02 #42 אין תגובה לשאלות שהם לא כן ולא... אבל עכשיו אני נותנת רמז ענק (אוף!!!! ) אבל גם אם הוא לא השתתף הוא היה ברקע, כאילו הוא לא נשכח.
אין תגובה לשאלות שהם לא כן ולא... אבל עכשיו אני נותנת רמז ענק (אוף!!!! ) אבל גם אם הוא לא השתתף הוא היה ברקע, כאילו הוא לא נשכח.
א איימוש New member 23/10/02 #46 כן... אוף!! ידעתי שזה היה רמז ענק! עכשיו אני שמה תמונות שלו למי שתהה איך יכול להיות שיש לו עיניים לבנות. אני שמה את זה בצד כדי שלא יסתיר את ההודעה.
כן... אוף!! ידעתי שזה היה רמז ענק! עכשיו אני שמה תמונות שלו למי שתהה איך יכול להיות שיש לו עיניים לבנות. אני שמה את זה בצד כדי שלא יסתיר את ההודעה.
א איימוש New member 23/10/02 #47 כן! אוף! ידעתי שזה רמז ענק! עכשיו אני שמה שתי תמונות שיסבירו למי שתהה איך יש לזוט עיניים מפחידות... אני שמה את זה בצד כדי שיראו את ההודעה.
כן! אוף! ידעתי שזה רמז ענק! עכשיו אני שמה שתי תמונות שיסבירו למי שתהה איך יש לזוט עיניים מפחידות... אני שמה את זה בצד כדי שיראו את ההודעה.