ערב טוב לכולם

אני מאוד אוהבת את

השילובים של אבנים בין הצמחים......ככה אני בונה את שלי לאט לאט (כל פעם מעמיסה כמה אבנים מהואדי בבגאג'(ככה כותבים את זה?) של האוטו....ואוספת בכל הזדמנות....

אחרון ודי לעכשיו........

צריך לחדש את המלאי.... והפעם- לא גינה אלא פרח מהמם

hayapollak

New member
לחוש ולשנות-במבי../images/Emo13.gif

קראתי את ההגיגים שלך ואת הודעתך והתרגשתי בשבילך..... גם לי קורים בזמן האחרון דברים חדשים ומרגשים והשמחה שלך הזכירה לי את התחושות שלי... על כל פנ ים שיהיה לך בהצלחה..... אגב את יודעת אולי - מה מסמלת העבודה בגינה לפי הפאנג שוואי. אני שואלת משום שלנו אין גינה והבן שלי בן 11 מאד אוהב לטפל בגינה (הוא מזל שור..מזל אדמה..) אז הוא שתל לו לבד באדניות בחלון... מציץ כל יום ומשקה.... ושמח על כל פרח חדש..... נראה לי שזה עושה אותו קשור לדברים, אחראי עליהם ומחובר...

שבוע טוב!!!!!!../images/Emo72.gif

קודם כל תודה....יש עם הדברים החדשים גם הרבה עבודה שאני צריכה הרבה אומץ בשבילה...כל מיני דברים שמעולם לא עשיתי..... עם הזמן אשתף אתכם יותר אולי, כשזה ירקום יותר עור וגידים ממה שיש עכשיו. (אני בשלב התכנון ובנית השלד) ובענין הגינה--אני באמת אשמח לדעת מה הפנג שואי ואביבה אומרים על זה,אני פשוט יודעת שאני מרגישה שאני מתקרבת לאדמה, לטבע ולחוקים שלו, ואני מתמלאת כוחות מזה...... ככה אני גם מושפעת מטיולים בטבע ובכלל..... היום טיילנו בצפון, ונסענו בדרכים הלא ככ קונבנציונאליות, והגענו לכנרת המלאה מאוד, ואני לא הפסקתי לשתות ממנה עוד ועוד, ובסוד אגלה לכם פה שגם אוסף האבנים שלי לגינה גדל קצת....ששששששש שלא ישמעו הירוקים..... והבן שלך- תעודדי אותו לעוד, זה נהדר בעיני בעיקר אם זה בא ממנו..(הבן שלי באותו גיל בערך שמח על התוצאות אבל רק מעט מאוד עושה בנתיים) ועכשיו אנחנו הולכים לראות את "מולאן" ככה בלי חדשות ואקטואליה. איזה כייף

hayapollak

New member
הי......./images/Emo72.gif

יפה ותודה.... אשמח גם אני לשמוע מה אומרת אביבה

זה נפלא במבי ../images/Emo42.gif

מודה לך על מה שאת מביאה בצורה כל כך מרגשת ונעימה... המשיכי עוד, כמה שתרצי, אני נהנית מכל רגע...

שבוע טוב hayapollak ../images/Emo13.gif

גינה היא סמל לצמיחה, ליופי, לצבעים, ריחות, צורות, תחושות לטבעי שבנו, לחי, לאמיתי, בלי כל המסכות... זה משהו שהתרחקנו ממנו, ולכן כל כך נעים לחזור ולחוש את זה כל עיסוק בטבע,שהייה בטבע, תורמים לבריאות הפיזית והנפשית שלנו. כשעוסקים בטבע, בצמחיה, בטיפול, וגם בליכלוך... לומדים הרבה מאוד על עצמנו... זה ממלא בתחושות חדשות שאין אפשרות לחוש אותן בשום דרך אחרת, מלמד אותנו "לעבוד קשה" וגם... שצריך סבלנות עד שרואים פירות... יום נעים

hayapollak

New member
לאביבהחיים טובים-שבוע../images/Emo141.gifטוב

תודה תודה על ההסבר. אני אישית בניגוד לבן שלי לוקה ב - חוסר סבלנות...... הפורום שלך - שלכם - נעים אגיע לבקר מדי פעם...

למעלה