ערב טוב לכולם../images/Emo185.gif
ועם כוס שוקו אני בהודעה חדשה. רציתי להמשיך לשרשר אבל אני עומדת לפני משהו חדש, פרוייקט שאני חושבת עליו כבר זמן מה שיהיה מועיל וחיוני להרבה אנשים. ביום שיש אני אפגש עם חבר יקר שיעזור לי בתכנון שלפני הביצוע ואני מרגישה שאני עומדת לפני התחלת משהו חדש מרתקושאני מתפללת להצלחה ועשייה בשמחה אומץ חכמה ואהבה..... אני משתפת אתכם כי אני מרגישה שהכניסה שלי לפה לפורום הזה עם האנשים שפה תורמת לי להיות יותר מודעת למה שקורה איתי,להיות יותר מסודרת בעולם הפיזי כמו גם ברוחני. יש לי חששות קטנות של משהו חדש שמעולם לא עשיתי, ומה יהיה אם אני באמת אצליח ופתאום יהיה הרבה שפע כמו שאני רוצה.....
אני נזכרת במשהו שכתבה אודטה דנין לפני מספר שבועות בטור שלה,על איך לשנות את דרך המחשבה כדי להרוויח הרבה כסף..... הכל בראש. אם אין בראש אז אין. להיות עשיר במחשבה גם אם אין,להכניס תודעת שפע בכל להודות על מה שיש ולעשות את השינויים הפנימיים האלה הקטנים (והענקיים) שיזוזו דברים.. ואולי אני נשמעת לא ברורה אבל מרשה לעצמי להגג פה חופשי..... סידרתי היום עוד אבנים בגינה ועוד עציצים ולאט לאט זה מתחיל להרגיש לי טוב. שמחה על זה שאני מאפשרת לעצמי לחוש ולשנות ולהעביר, על היזע שזה מוציא ממני וההנאה של ליצור את הגינה שלנו כמעט יש מאין. מאחלת לעצמי הצלחה בריאות שמחה ואהבה ולכם אני מאחלת כל מה שאאחל לעצמי..... לילה טוב שלכם במבי
ועם כוס שוקו אני בהודעה חדשה. רציתי להמשיך לשרשר אבל אני עומדת לפני משהו חדש, פרוייקט שאני חושבת עליו כבר זמן מה שיהיה מועיל וחיוני להרבה אנשים. ביום שיש אני אפגש עם חבר יקר שיעזור לי בתכנון שלפני הביצוע ואני מרגישה שאני עומדת לפני התחלת משהו חדש מרתקושאני מתפללת להצלחה ועשייה בשמחה אומץ חכמה ואהבה..... אני משתפת אתכם כי אני מרגישה שהכניסה שלי לפה לפורום הזה עם האנשים שפה תורמת לי להיות יותר מודעת למה שקורה איתי,להיות יותר מסודרת בעולם הפיזי כמו גם ברוחני. יש לי חששות קטנות של משהו חדש שמעולם לא עשיתי, ומה יהיה אם אני באמת אצליח ופתאום יהיה הרבה שפע כמו שאני רוצה.....