ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם../images/Emo185.gif

ועם כוס שוקו אני בהודעה חדשה. רציתי להמשיך לשרשר אבל אני עומדת לפני משהו חדש, פרוייקט שאני חושבת עליו כבר זמן מה שיהיה מועיל וחיוני להרבה אנשים. ביום שיש אני אפגש עם חבר יקר שיעזור לי בתכנון שלפני הביצוע ואני מרגישה שאני עומדת לפני התחלת משהו חדש מרתקושאני מתפללת להצלחה ועשייה בשמחה אומץ חכמה ואהבה..... אני משתפת אתכם כי אני מרגישה שהכניסה שלי לפה לפורום הזה עם האנשים שפה תורמת לי להיות יותר מודעת למה שקורה איתי,להיות יותר מסודרת בעולם הפיזי כמו גם ברוחני. יש לי חששות קטנות של משהו חדש שמעולם לא עשיתי, ומה יהיה אם אני באמת אצליח ופתאום יהיה הרבה שפע כמו שאני רוצה.....
אני נזכרת במשהו שכתבה אודטה דנין לפני מספר שבועות בטור שלה,על איך לשנות את דרך המחשבה כדי להרוויח הרבה כסף..... הכל בראש. אם אין בראש אז אין. להיות עשיר במחשבה גם אם אין,להכניס תודעת שפע בכל להודות על מה שיש ולעשות את השינויים הפנימיים האלה הקטנים (והענקיים) שיזוזו דברים.. ואולי אני נשמעת לא ברורה אבל מרשה לעצמי להגג פה חופשי..... סידרתי היום עוד אבנים בגינה ועוד עציצים ולאט לאט זה מתחיל להרגיש לי טוב. שמחה על זה שאני מאפשרת לעצמי לחוש ולשנות ולהעביר, על היזע שזה מוציא ממני וההנאה של ליצור את הגינה שלנו כמעט יש מאין. מאחלת לעצמי הצלחה בריאות שמחה ואהבה ולכם אני מאחלת כל מה שאאחל לעצמי..... לילה טוב שלכם במבי

אביבה'לה

את פה? ככה בלילה יש לך כוח להגיב, לענות , להתיחס...... כל הכבוד!
(מורידה את הכובע.....)

כן, בדיוק שמתי את תמונת במבי

בכניסה לפורום... יש לילות שאני אוהבת להיות בהם, יש בהם קסם וכשאני קוראת אתכם, אני מתמלאת ...יותר טוב משינה

חחיקו

New member
במבי יקרה ../images/Emo39.gif

לו לא היית חוששת - לא היית אמיצה. אני מברך אותך ומאחל לך רק טוב. לא יודע מה זה הולך להיות וגם לא משנה לי. קראתי פעם באיזה ספר משפט יפה (פעם הוא אפילו היה לי כחתימה) "חיינו חולפים במהרה ורק מה שנעשה באהבה נשאר לעד". אם מה שאת הולכת לעשות נעשה ב.. (ציטוט)"שמחה אומץ חכמה ואהבה" - את לא יכולה להיכשל. חתימה נוספת שהייתה לי והחלפתי הייתה:" אז...שיהיה בהצלחה". מאחל לך שכל מה שאת מקווה לו ורוצה בו - יתממש ויתגשם.
שחר

חופשי , לגמרי חופשי

צאי לדרך ממשי את מה שיש לך בראש עם כל כך הרבה "בשמחה אומץ חכמה ואהבה" אי אפשר שלא להצליח אפשרי לעצמך ללא גבול אין גבול למה שאפשר לעשות עבודה בגינה מחברת להרבה מאוד דברים... בהצלחה גדולה שתפי אותנו כשתרצי

יהההההה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

איזה ככיף!!!!!!1 ככ מהר לקבל תגובות כאלה מפרגנות------------------ תודה תודה תודה
תתכבדו!!!!!! יש לכולם.... ו-אביבה-תודה על ששמת אותי שם בכניסה (אייקון של מסמיקה) ואפילו לא הסתרקתי.....

חחיקו

New member
עוד משפט שאני אוהב

"ריחו של הורד נשאר ביד המגישה אותו". את מבינה, זה בכלל אל בשבילך התגובות המפרגנות...
סתם סתם

חחחחחחחח

המשפט הזה הוא ממש ההיפך של "הפוסל במומו פוסל"....... לא היכרתי. אימצתי. והנה
מה קרה היום לא ישנים? זה בגלל המאדים?

חחיקו

New member
../images/Emo4.gif איזה בעסה שתפוז נתקע בצהריים

ופספסתי את ההודעה הא-ר-ו-כ-ה שלך ... אני רוצה להעלות הודעה - את הסיפור של הדירות של היום. אני מנסח את זה בראש מהצהריים. בטח ייקח לי זמן להקליד אותה. ולא, אף פעם לא ישנים בשעות האלו. עוד חם... אני מקרר את הבית טוב טוב עכשיו ומאוחר יותר, כשאני מסיים לכתוב אני מתקפל לישון. מה איתך ?

במבי

היתכן שזו הסיבה שלפני כמה רגעים התעוררתי מחלום מ-פ-ח-י-ד? (אמאל'ה בחיי מפחיד
)? זה מאדים אשם? נקווה רק שהוא לא יהיה בנסיגה. אגב חלומות מפחידים לא אופיינים לי. לא מבינה על מה ולמה. אבל לענייננו אנו - אני מניחה שהתמונה שהבאת היא מהגינה שלך (טוב זה רק קמצוץ מהגינה כנראה) - ואם כן (וגם אם לא בעצם) הגינה יפה יפה יפה. כמה שאני אוהבת גינות ! וגם לעבוד בהן (מושבניקית שהתעיירה לפני מאתיים שנה אבל זה בדם אהבת האדמה) - אבל (אולי עכשיו תצחקו על השוויץ) היום עשיתי מעשה וקפצתי למשתלה שם קניתי שני עציצים עם צמחים שאוהבים אור ולא שמש, אותם הנחתי על מדף שתליתי במרפסת המטבח שלי. כמה שזה עשה לי טוב שם בפנים בלב - אין לי מילים לתאר בדיוק את התחושה שעוברת בי בכל פעם שאני מסתכלת על העציצים היפהפיים האלה.
ועוד משהו שעשיתי - התחלתי למיין את הספרים שלי (ויש לי לא מעט) ויש שם הרבה ספרים שסתם סתם סתם יושבים על המדפים שבספריה שלי - אני לא טורחת לפתוח אותם כבר שנים. לקחתי חלק מהם לחנות לספרים משומשים ושם בעצם מכרתי 2 מהם ואת השאר השארתי מתנה לציבור הקוראים. כואב לי הלב פשוט לזרוק אותם ככה או להניח אותם ברחוב ככה ... זהו. אז ביי בינתיים

חחיקו

New member
חלום לא טוב - לא כיף

אבל לפני שאת חוזרת לישון, תחשבי על לתרום את הספרים לספרייה. יש ספריות שנודדות ומשאילות ספרים לילדים והן חיות מתרומות. זה מה שאני עשיתי פעם עם חבילת ספרים שהייתה לי. מקווה שהמשך הלילה יעבור יותר טוב. חלומות פז. שחר

חשבתי על הרעיון שהעלית

אשאל בפורום מתנדבים אולי יש להם שם טלפון של אחת הספריות האלה = באזור תל-אביב. TNX שחר

הי ג'וינג'ית

הלואי הלואי שהגינה ההיא היתה שלי......הוצאתי אותה מגוגל כשהקלדתי גני נוי......... מעוררת השראה, נכון? את שלי כשאסיים ואולי אפילו לפני כן אצלם בהזדמנות ואביא הנה..... לגבי המאדים- שמעתי שיש לו אנרגיות מאוד חזקות שעלולות להביא לחוסר שקט לסוגיו ורק צריך לשים לב ואולי להטמיר אותן במשהו חיובי...... וספרים- אני יודעת שאצלנו בספריה מקבלים בשמחה ספרים בתרומה, והם עושים את המיון שלהם וחוסכים לי את המאמץ..... יש גם ספריות של בתי אבות ושל מרכזים קהילתיים ששמחים לקבל תרומות כאלה אז לא נראה לי שתהיה לך בעיה שבת שלום במבי

למעלה