ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם ../images/Emo13.gif

בודאי הרגשתם קצת בלגן בפורום ובמפלגה בכלל בימים האחרונים. זה היה מכיוון שבאופן זמני הופסקה פעילותי למען המפלגה לרגל מחלה. אבל עכשיו אני בריא ואני מקווה גם במיטבי
בינתיים בזמן שלא הייתי בסביבה התחיל מו"מ עם נותרי שינוי להצטרף למפלגה וכבר הספיק להתפוצץ. אני מברך על ההתפוצצות. נותרי שינוי לא ראויים להיכלל ברשימה של מפלגתנו לכנסת. אין הם משרתי ציבור נעלים, והדעות שלהם לא מתאימים לרוח תפנית. יום רביעי הוא היום האחרון להגשת הרשימות לכנסת. אני מאד מקווה שבזמן הקצר כל כך שנותר, עוזי יוכל לגייס לפחות עוד שם אחד רציני. ואני עדיין מקווה שאהוד ברק יבין שמקומו אצלנו, בייחוד לאור ההתפתחויות האחרונות מאירן. ובכל אופן, שיהיה לכולנו שבוע של בשורות טובות, שנדע לשמור על החזון שלנו מכל המלעיזים והציניקנים למיניהם.

ואני מקווה שאהוד ברק לא ישנה דעתו

עם אהוד ברק, זו כבר לא תפנית, אלא עוד מפלגה אופורטוניסטית שחיה בשלום עם השחיתות הציבורית.

תשמע ארח

אפילו שבימים האחרונים שומעים יותר ויותר על השחיתויות של צחי הנגבי וגבריאלי, אני מתקשה להשתכנע בקמפיין של תפנית זה נכון שקדימה היא לא אבירת השלטון התקין, אבל השחיתות זה לא הסמל המסחרי שלה וקדימה היא האויב של תפנית לא הליכוד או העבודה אתה מבין? כמו שהיה שינוי נגד שס, והעבודה נגד הליכוד, תפנית צריכה להיות גנד קדימה היא צריכה להיות אלטרנטיבה נוספת במרכז המפה הפוליטית, להילחם עם קדימה על המנדטים שנמצאים שם ונמצאים שם המון מנדטים! נרוויח הרבה יותר אם נלחם בקדימה, מאשר אם ננסה לגרד כמה אשכנזים מהעבודה או שינוי והדרך להילחם בקדימה היא לא השחיתות לפי דעתי הדרך להילחם בקדימה היא לבנות מפלגה רצינית ויסודית שמציעה בצורה ברורה היפרדות, שינוי שיטת הממשל, ומענה לאיום האירני צריך לתקוף את קדימה שהיא לא רצינית, שהיא אוליגרכיה מנומנמת שלא תועיל הרבה למדינת ישראל זה הקו שאני מציע השחיתות לא תעשה את זה הזמן לשנות כיוון. עם זאת, יש עוד זמן עד הבחירות ובאמת בימים האחרונים עולים לכותרות יותר ויותר ענייני שחיתות, ויכול להיות שמצטבר מונמטום למרות שכרגע זה עדיין לא נראה כך ממש. בקיצור נחייה ונראה

למעלה