ערב טוב טליה

פנינה101

New member
ערב טוב טליה

הלילה חלמתי שוב שאני עפה. אבל הפעם הייתה משהי "מיתחרה". יש שביל כמו בקיבוץ..מלא דשא, ובתים ליד השביל. אני מתרוממת במעופה מעל השביל לכוון מזרח, שם יש גם עצים. זה הכוון שאני הולכת. לא יודעת מה המטרה בכל אופן הולכים שני בחורים על הדשא "מפריעים" לי ואז אני פשוט מושיטה ידיים למעלה ומתחילה לדאות באוויר משהי באה מולי במעופה, ומעצבנת אותי. מפריעה לי בנתיב שלי מה פתאום היא באה? מי זו בכלל? ואז היא שוב עפה בכוון שלי, אני אומרת לה שזה מפריע לי והיא מפסיקה אני בינתיים מגיעה לעץ, מושיטה ידיים ומגיעה לענפים. בתוך החלום אני שמה לב שזה מוזר שאני מצליחה לעוף הרי במציאות אני לא מצליחה, ועדיין בתוך החלום אני מבינה שאני חולמת כלומר גם פה יש לי מודעות שזה חלום לכן אני כותבת לך שוב על חלום. הרבה פעמים חלמתי על מעוף, דאייה. אני אפילו לא עושה תנועות...אני מושיטה קדימה את שתי הידיים נמתחת, ובכוח הרצון אני מגיעה לאן שאני מעוניינת. זו פעם ראשונה שמופיעה מולי מישהי. זו פעם ראשונה שאני מבקשת שלא תפריע והיא נשמעת לי זו פעם ראשונה שבחלום אני מזהה שזה חלום מה את אומרת? תודה טליה פנינה

Tal_Ya_Tal

New member
כפי שכבר כתבתי לך קודם../images/Emo17.gifפנינה

נראה כאילו את חולמת חלומות קדם זוהרים. פורום חלומות צלולים יכול לענות לך בודאי יותר ממני על ההתנסויות הללו. אני מפנה אותך לקרוא מאמר שכתבתי על כך לפני הרבה שנים (בערך 12) ושוב, אם לשפוט על פי בינתי, הרצון לחופש מופרע על ידי אותם היבטים של ישותך הפנימית אשר חוששים להגביה עוף והם אלו שבאים לידי ביטוי גם ומשתקפים במקום עבודתך. אותו סוג של הפרעה ואת יודעת על מה אני מדברת.
אך יש כאן גם מסר. את יכולה לאותו כח של פחד שמנסה להפריע לך במעופך. L&L TALYA

פנינה101

New member
תודה טליה

קראתי את המאמר אצלי התעופה היא תמיד בחוץ. ואין משתתפים אחרים חוץ מהטבע והעצים והכיף שלהיות עפה תודה טליה שבת שלום

למעלה