חג שמח. אינך פוחדת מקורונה?יום חמישי נוסעים לאילת עד יום ראשון
בערב יום ראשון הולכת להצגה מחוברים לחיים מקווה שזה יתקיים לאחר כמה פעמים של דחייה
אני מאד נזהרת.מקווה שיהיה בסדר שמה שתי מסיכות מתרחקת מבני אדם . אני במלון שיש אפשרות להיות בחלק מהאגם לבד לא עם אנשים.חג שמח. אינך פוחדת מקורונה?
תהניאני מאד נזהרת.מקווה שיהיה בסדר שמה שתי מסיכות מתרחקת מבני אדם . אני במלון שיש אפשרות להיות בחלק מהאגם לבד לא עם אנשים.
תודה סבא .אני במלון אגמים יש לנו מהחדר לצאת לאגם לבד בעיקר זה מנוחה בטן גב לא לטיולים.בילוי נעים תקווה.
את חייבת להיזהר טוב טוב באילת.
שתי הבנות של השכנה שלי חזרו מאילת עם קורונה
תחילה השכנה שכרה להן יחידת דיור אבל אחרי זה הן עברו לבית הריק של הסבתא שנפטרה לא מזמן וגם לא רחוק מכאן.
תודה.תהני
ומה עם ארוחות? תאכלי בחדר במגשיות?אני מאד נזהרת.מקווה שיהיה בסדר שמה שתי מסיכות מתרחקת מבני אדם . אני במלון שיש אפשרות להיות בחלק מהאגם לבד לא עם אנשים.
ארוחות רק מי שמחוסן נכנס כמו בכל מקום .לסופר אתה לא נכנס?? לקניות נכנסים ונזהרים תופסים מרחק בכל מקום .הכל פתוח לאן שאתה צריך .אז נזהרים לא מתקהלים הולכת לאן שאין אנשים מסתדרים עם הקורונהומה עם ארוחות? תאכלי בחדר במגשיות?
גם למלון רק מי שמחוסן נכנס, כך שאין כל שוני בין המצבים.ארוחות רק מי שמחוסן נכנס כמו בכל מקום .
הסופרים שאני מכיר הם עם גג מאוד גבוה כך שתחלופת האוויר דומה במקצת לחוץ ואני משתדל ללכת לא בשעות העומס ובכלל רוב קניותיי הן באונליין.לסופר אתה לא נכנס?? לקניות נכנסים ונזהרים תופסים מרחק בכל מקום .
לדעתי, מוציא את החשק לשלם הון תועפות על משהו שצריכים לעשות באופן מחושב, אך זה רק אני.הכל פתוח לאן שאתה צריך .אז נזהרים לא מתקהלים הולכת לאן שאין אנשים מסתדרים עם הקורונה
תודה חג שמח שנה טובה גם לך תודה על האיחפטיות.גם למלון רק מי שמחוסן נכנס, כך שאין כל שוני בין המצבים.
הסופרים שאני מכיר הם עם גג מאוד גבוה כך שתחלופת האוויר דומה במקצת לחוץ ואני משתדל ללכת לא בשעות העומס ובכלל רוב קניותיי הן באונליין.
לדעתי, מוציא את החשק לשלם הון תועפות על משהו שצריכים לעשות באופן מחושב, אך זה רק אני.
בכל אופן, אם את נהנית זה מה שחשוב,
חג שמח ושנה טובה.
אכפתיותתודה חג שמח שנה טובה גם לך תודה על האיחפטיות.
כבר לפני חצי שנה הזמנתי נופש משפחתי בן שבוע לחול המועד סוכות באחד המלונות באילת. (אם מזמינים חצי שנה מראש מקבלים הנחה של כ 60 אחוז).אני מאד נזהרת.מקווה שיהיה בסדר שמה שתי מסיכות מתרחקת מבני אדם . אני במלון שיש אפשרות להיות בחלק מהאגם לבד לא עם אנשים.
אנחנו גם הזמנו לפני כחצי שנה במלון אגמים זה ממש נוח מהחדר יוצאים לאגם אנשים לא מתקרבים לכיוון החדר שלנו אז ממש כאילו לבד נמצאים..כבר לפני חצי שנה הזמנתי נופש משפחתי בן שבוע לחול המועד סוכות באחד המלונות באילת. (אם מזמינים חצי שנה מראש מקבלים הנחה של כ 60 אחוז).
אשתי אחוזת חרדה , לא בטוח שאסע , יכול להיות שאבטל נוכח התחלואה המתעצמת.
בילוי נעים תקווה.יום חמישי נוסעים לאילת עד יום ראשון
בערב יום ראשון הולכת להצגה מחוברים לחיים מקווה שזה יתקיים לאחר כמה פעמים של דחייה
תודה סבא .אני במלון אגמים יש לנו מהחדר לצאת לאגם לבד בעיקר זה מנוחה בטן גב לא לטיולים.בילוי נעים תקווה.
את חייבת להיזהר טוב טוב באילת.
שתי הבנות של השכנה שלי חזרו מאילת עם קורונה
תחילה השכנה שכרה להן יחידת דיור אבל אחרי זה הן עברו לבית הריק של הסבתא שנפטרה לא מזמן וגם לא רחוק מכאן.
אגמים זה טוב.תודה סבא .אני במלון אגמים יש לנו מהחדר לצאת לאגם לבד בעיקר זה מנוחה בטן גב לא לטיולים.
טובלרון בטעם פיתה עם זעתר.
טעמתי כל דבר בנפרדחחחחחח
מה אף פעם לא טעמת את זה?![]()
חחחחחח
מה אף פעם לא טעמת את זה?![]()
אריסה זה של תוניסאים, לא?.פיתה עם זעתר בכייף אם איזה טעם עוד תרצה אולי עם הריסה חחחחחח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.