ערב טוב חג שמח.

תקווה25

Well-known member
יום חמישי נוסעים לאילת עד יום ראשון
בערב יום ראשון הולכת להצגה מחוברים לחיים מקווה שזה יתקיים לאחר כמה פעמים של דחייה

תקווה25

Well-known member
בילוי נעים תקווה.
את חייבת להיזהר טוב טוב באילת.
שתי הבנות של השכנה שלי חזרו מאילת עם קורונה
תחילה השכנה שכרה להן יחידת דיור אבל אחרי זה הן עברו לבית הריק של הסבתא שנפטרה לא מזמן וגם לא רחוק מכאן.
תודה סבא .אני במלון אגמים יש לנו מהחדר לצאת לאגם לבד בעיקר זה מנוחה בטן גב לא לטיולים.
תודה.

תקווה25

Well-known member
ומה עם ארוחות? תאכלי בחדר במגשיות?
ארוחות רק מי שמחוסן נכנס כמו בכל מקום .לסופר אתה לא נכנס?? לקניות נכנסים ונזהרים תופסים מרחק בכל מקום .הכל פתוח לאן שאתה צריך .אז נזהרים לא מתקהלים הולכת לאן שאין אנשים מסתדרים עם הקורונה

דיברגנט חדש

Well-known member
ארוחות רק מי שמחוסן נכנס כמו בכל מקום .
גם למלון רק מי שמחוסן נכנס, כך שאין כל שוני בין המצבים.
לסופר אתה לא נכנס?? לקניות נכנסים ונזהרים תופסים מרחק בכל מקום .
הסופרים שאני מכיר הם עם גג מאוד גבוה כך שתחלופת האוויר דומה במקצת לחוץ ואני משתדל ללכת לא בשעות העומס ובכלל רוב קניותיי הן באונליין.
הכל פתוח לאן שאתה צריך .אז נזהרים לא מתקהלים הולכת לאן שאין אנשים מסתדרים עם הקורונה
לדעתי, מוציא את החשק לשלם הון תועפות על משהו שצריכים לעשות באופן מחושב, אך זה רק אני.
בכל אופן, אם את נהנית זה מה שחשוב,
חג שמח ושנה טובה.

תקווה25

Well-known member
גם למלון רק מי שמחוסן נכנס, כך שאין כל שוני בין המצבים.

הסופרים שאני מכיר הם עם גג מאוד גבוה כך שתחלופת האוויר דומה במקצת לחוץ ואני משתדל ללכת לא בשעות העומס ובכלל רוב קניותיי הן באונליין.

לדעתי, מוציא את החשק לשלם הון תועפות על משהו שצריכים לעשות באופן מחושב, אך זה רק אני.
בכל אופן, אם את נהנית זה מה שחשוב,
חג שמח ושנה טובה.
תודה חג שמח שנה טובה גם לך תודה על האיחפטיות.

שחר 676

Well-known member
אני מאד נזהרת.מקווה שיהיה בסדר שמה שתי מסיכות מתרחקת מבני אדם . אני במלון שיש אפשרות להיות בחלק מהאגם לבד לא עם אנשים.​
כבר לפני חצי שנה הזמנתי נופש משפחתי בן שבוע לחול המועד סוכות באחד המלונות באילת. (אם מזמינים חצי שנה מראש מקבלים הנחה של כ 60 אחוז).

אשתי אחוזת חרדה , לא בטוח שאסע , יכול להיות שאבטל נוכח התחלואה המתעצמת.

נערך לאחרונה ב:

תקווה25

Well-known member
כבר לפני חצי שנה הזמנתי נופש משפחתי בן שבוע לחול המועד סוכות באחד המלונות באילת. (אם מזמינים חצי שנה מראש מקבלים הנחה של כ 60 אחוז).

אשתי אחוזת חרדה , לא בטוח שאסע , יכול להיות שאבטל נוכח התחלואה המתעצמת.
אנחנו גם הזמנו לפני כחצי שנה במלון אגמים זה ממש נוח מהחדר יוצאים לאגם אנשים לא מתקרבים לכיוון החדר שלנו אז ממש כאילו לבד נמצאים..

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יום חמישי נוסעים לאילת עד יום ראשון
בערב יום ראשון הולכת להצגה מחוברים לחיים מקווה שזה יתקיים לאחר כמה פעמים של דחייה
בילוי נעים תקווה.
תחילה השכנה שכרה להן יחידת דיור אבל אחרי זה הן עברו לבית הריק של הסבתא שנפטרה לא מזמן ושגרה לא הרחק מכאן.

נערך לאחרונה ב:

תקווה25

Well-known member
בילוי נעים תקווה.
תחילה השכנה שכרה להן יחידת דיור אבל אחרי זה הן עברו לבית הריק של הסבתא שנפטרה לא מזמן וגם לא רחוק מכאן.
תודה סבא .אני במלון אגמים יש לנו מהחדר לצאת לאגם לבד בעיקר זה מנוחה בטן גב לא לטיולים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אגמים זה טוב.
תקווה, חשבת אולי לנפוש פעם בבית ג'אן?
יש האומרים שבית ג'אן זה ממש חו"ל. |מטוס|
ואם את כבר שם אז תביאי לי בבקשה טובלרון בטעם פיתה עם זעתר. |פנים|

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
😂 פיתה עם זעתר בכייף אם איזה טעם עוד תרצה אולי עם הריסה חחחחחח
אריסה זה של תוניסאים, לא?. |פלפל|
לא כפרה, אני דיברתי דווקא על בית ג'אן העיר הדרוזית שנמצאת על האלפים השוויצרים.
שם הדרוזים והצ'רקסים שרים יודל.
יו הי הי, יו הי, יו הי, יו היהי.|חיוךרחב|

למעלה