חמודה
קראתי שם קצת ומפלס הבחילה רק עולה ועולה וכל כך כואב לי על שאת בכלל מגיבה שם ומתאמצת כי הם כבר הבינו שאת קוראת וגם המשפחות של כולם קוראים שם, וזה לא מפריע להם להתבטא בצורה הכי בוטה שיש.
גם אני לא חפה מכל אשמה, כי גם לי נשרפים הפיוזים וגם אני מגיבה לפעמים בצורה בוטה, אבל אצלי לפחות זה מתבטא באיזו תגובה אחת לכמה ימים, בעוד שיש שם מגיבים שפשוט מציפים עם אותה השנאה והשטנה, הודעה אחר הודעה, הודעה אחר הודעה, נוגסים בבשר ולא מרפים. כמו כלבי ציד או רוטוויילרים קטלניים. אוקיי. הבנו. קלטנו. למה צריך לחזור שוב ושוב ושוב על אותם דברי בלע?
אז הבנתי שלא יעזור שום דבר. גם כאשר רוצים לאזן את התמונה, בסופו של דבר רק מתעצבנים יותר וכועסים יותר ונפגעים יותר.
עדיף לרפרף כדי לראות אם יש משהו חדש או איזו הודעה נחמדה וזהו. אין טעם להיכנס שם לדו-שיח של הם אומרים כן ואת אומרת לא.
זה לא יעזור לאף אחד, וזה נכון לגבי כל הדיירים.
ברגע שהדיירים הכניסו את עצמם לאקווריום האנושי הזה, אין מה לעשות. הם חשופים, הם פגיעים והם מטרה לחיצים. ככה זה היה בכל עונה ועונה למרות שנראה לי שהעונה הזאת זה קצת קיצוני יותר בגלל שיש אכזבה מהעונה עצמה ואז פוגעים יותר בדיירים למרות שאף אחד מהם לא אשם שהוא לוהק דווקא לעונה הזאת.