ערב טוב וקסום

אוהו, בכל פעם שמישהי לא

מתחנחנת לכיוון הגברים מהפורום ההוא, יוצא לו הצ'חצ'ח ומכה במייל שוביניזם פופולארי מאוד בפורומים בסגנון ההוא. נו, מה לעשות? לא נבראתי כדי להיות נחמדה אל זכרים מסוגכם. אין מה לעשות. ושוב אנחנו חוזרים לסגנון שמותר רק לבנים, חס ושלום שאיזו נקבה תענה לכם. אגב, עניין להגיב אליך ואל טיפוסים דומים לך אין לי בכלל, זה לא נכתב למענך, אלא למען כל שאר הצופים שונאי המפוזרת [ויש פה כמה חוץ ממך].

טאKילה

New member
היידה בואוPO לנשקותי../images/Emo13.gif

זה הכי נעים ...
שבוע טוב אנשימים

אלמרה

New member
פעם הבא תבואי בזמן ולא כשאני כבר...

בעולם החלומות בו אני ואת יותר ממתנשקים... קבלי מה שהפסדת:
אלף נשיקות לך יפה'תי

מפוזרת -באמת שלא הבנתי כלום ממה ש

אמרת למעלה ,אני לא מבין מה זה "אוהו "ומי אלה הגברים מהפורום השני אני הייתי בטוח שיש בינינו וויכוח . הוויכוח פתאום הפך למשהו ברבים, כנגד המין הגברי -אז לידעתך הפסקתי ליצג אותם מזמן ,ואם יש לך משהו ספצפי לומר לי אשמח לשמוע ,קללות כמו צ'חצ'ח -הגיעו בעיקבות מה ? [הפוסל במומו פוסל] אני לא שונא אותך בכלל [למרות שאני מתחיל לפתח אנטגוניזם כלפיך]את פתחת תיבת פנדורה בציניות המיותרת ובמקום להתנצל את ממשיכה לזרוע דברי בלע. ולעתיד לבוא אני מבקש ממך לדבר בגובה העינים ולא להביא דוגמאות מפורום \אנשים אחרים . אגב את יודעת מי הן המאהבות שלי ? כי אני לא !

לא, וזה לא ענייני.

דווקא תגובה מכובדת כתבת עכשיו. אני חושבת שאתה יודע מי הפורום ההוא, אבל זה לא העניין. העניין הוא פשוט: מותר לי לחשוב ולהביע את דעתי לגבי כל דבר שהוא, כמו שזו זכותך [אם לא חובתך]. לא תקפתי את בנך........ ענית לי בצורה מכוערת לגבי ילדה חמודה שהייתה אצלי בבית, כי הבעתי את דעתי לגבי חינוך קמא סוטרא לילדים, ולגבי גאוותך המוצהרת בעניין. הסגנון: "תורידי את הטון" הוא סגנון מאצ'ואיסטי שאיננו מקובל עלי. רוצה לנהל ויכוח? אל תשתמש בסגנון מתנשא ובוטה שכזה. לא רוצה לנהל ויכוח? כטוב בעיניך, אל תצפה שאחרי משפט כזה אני אשתוק. אתה מייצג אותם בלי לשים לב. כי שאלה לי אליך [וענה לי בכנות] - לו זכר היה כותב את הדברים, היית אומר לו להוריד ת'טון? [אמרתי בכנות] בוקר אור.

אלמרה

New member
חברים! אולי נכבד זה את זו?

התנצחות כזו נראית לי יותר ענין של מסרים וחבל שהיא מתרחשת בכלל. בואו נשלים עם השונות ונסכים שלא להסכים בכל מאת האחוזים בכל סוגיה? בכל מקרה אני מודיע קבל עם ועדה שאותי אף אחד לא מייצג! אני חריג לאומי ברמה שאפילו אין לי ממש נציג רשמי בכנסת ולא אף טיקון הון בעל חברות ועסקים וקבוצות כדורגל קבל הסמכה לייצג אותי ולא לשלם את שכרר טרחתי.

אני מציע שתקראי שוב את כל השרשור

תחשבי כמה דקות ותגיבי אם זכר ,דראג, או שחור אפרקאי ,אנגלי לבבן או סיני קטן היה מדבר אלי ומשתמש במילים ברור לך ? כל אחד מהם היה מקבל בראש ואל תכניסי לויכוח פשוט ביני לבינך את כל התיסכולים שלך לגבי מעמד האישה זה מיותר ולא נכון ,אני לא הזכרתי בשום מקום את היותך אישה לא קיללתי אותך ולא השתמשתי במילים רדודות כמו הצ'חצ'ח שלך ,ושוב את חוזרת ומטיפה לי על מה שאני עושה בדלת אמותי -וזה לבד חצוף וחורג מכל ידידות באשר היא . בני אגב לא מחונך על ברכי הקמה סוטרא יה צרת אופקים שכמותך ,הילדים של היום קרובים לכל חומר פורנוגרפי בין אם נרצה ובין אם לא מרחק של מקלדת ואני מעדיף להיות מעורב גם בחינוך המיני שלו מאשר הילד ילמד מסרטים כחולים, הם בדיוק כמונו סקרנים לראות ,אבל את עיוורת מרוב ציניות ומלאה רוע לכל דבר שחורג ממה שאת מכירה ,לא חשבת מטר קדימה והגבת כמו שהגבת ואפילו עכשיו את ממשיכה וזה מקומם אותי אף יותר .

טאKילה

New member
תיזהרו אני תכף מוציאה ת'אקדח

צעצוע... ויורה קפצונים.
אוהבת את שניכם רגועים ונחמדים, יום ראשון, שבוע חדש שיבוא על כולנו בשמחה ועונג. חיבוק
לך חיבוק
לך אמא שלי היתה אומרת אוחייאצ'=אחים לא רבים באמת.

סולטן

שפתחתי את השרשור , כלל לא חשבתי שזה יוביל לכך, לבושתי חשבתי שזה יפה ואולי תשובתך ה"צינית מעט" אלי הובילה למה שהובילה וחשבתי למה? אני כשלעצמי בגיל 13 הייתי די חננה והלכתי לצופים עם בגדי חאקי שתג "שבט דיזנגוף" רקום על השרול מעל , ועניבה צהובה ואחר כך כחולה מעטרת לי את הצוואר ,ולבושתי כי רב גם למדתי נגינה בפסנתר. חננה של ממש , ונכון תגיד שילד של פעם הוא לא ילד של היום,אבל אני חושבת שעדיין גם היום יש ילדים חנונים כמוני, שלא התוודעו עדיין לספר הזה זה לא שאני חושבת ש"קאמה סוטרה" הינו ספר שצריך להיות מוצפן ומוחבא ולהיות סוד ואני לא חושבת שספר "קאמה סוטרה" הוא ספר פורנוגרפי ממש לא לא כל ארוטיקה היא פורנוגרפיה ולא כל פורנוגרפיה היא ארוטיקה ולטעמי "קאמה סוטרה" אינו ספר פורנוגרפיה כלל ועיקר ספר קאמה סוטרה כפי שכתוב במבוא מראה "שתענוגות הגוף הם חלק טבעי והכרחי בחיי האדם" כשם שחייב האדם לפתח ללמד לפתח את מידותיו בתחום המוסר לעשות לעצמו ולביתו הון ולהרבות בנכסים להשכיל ולטהר את רוחו כך הוא חיו להכיר ולפתח את כל תכונה בגופו" .אבל לומר זרקתי את הספר לבני בן ה 13 והוא זרק לי אותו חזרה זה מעט ציניות שלטעמי לא הייתה לעניין וכשבא לידי הספר שנמצא בביתי שנים רבות בחרתי לעיין בו ואודה ולא אבוש שלא כמוך לא זרקתי אותו מידי לאחר כמה דקות ,למרות שגם אני כמו בנך "בן המצוות" מכירה אותו טוב ,והסיבה שלא זרקתי אותו היא לא רק בגלל שאין לי ילד בן 13 או ילד להשליך את הספר לידיו.כי אני חושבת שהספר קאמה סוטרה הוא ספר מופת , ואני שקוראת ספרים לרוב חושבת שהוא כתוב נפלא , ובחרתי להביא קטעים לכאן ואתה בחרת וזו אולי זכותך לומר ולהיות ציני כלפי, אבל הובלת את זה למקומות אחרים ממש , וחבל אז פעם הבאה שתרצה להשליך איזה ספר לזרוק איזה ארגז עשה טובה תשליך אלי ליאור

חחח... יכול להיות שהחבר שלו עד היום

מחפש בהתקף הורמונלי לא מוספר... את הספר שמצאת על הארגזים... וחוץ מזה, אני מוכנה לקבל את ארבעת הארגזים.

ברוררררררר חללית

שנשמח למנוע ממנו את טירחת המכירה נתחלק בארגזים שניים לך שניים לי ליאור

אני ליאור, זהו, ששני ארגזים אני עוד

יכולה לסחוב על הגב... והתשובה היא כן, כמובן... אחרי שנפתח אותם ונבדוק ספר, ספר... וזה יכול לקחת לנו כמה שעות טובות.

וואאוו איזה כף זה, חללית

הספרים ישנים עם נייר צהבהב ריחניים משו, כל ספר עולם ומלועו כמה שעות? אפילו יממה זה יקח , גם נקשקש , כל ספר נלטף נקרא בו מעט אבל הלכו הספרים למכולה... בוקר טוב יום של חלום ליאור

שמים1

New member
חחח חללית ../images/Emo6.gif

אני מדמיינת לעצמי את האיש מנסה לתרגל בעל פה את התנוחות מבלי יכולת לעלעל בדפים ולמצוא את התנוחה המקורית
... ואלי תוך כדי תרגול תיתקע לו הרגל בפה של זוגתו או בכל מקום אחר חחחחחח ובכל אשם סולטנינו .

למעלה