ערב טוב וקסום
כל שנה שיש "שבוע הספר" אני מביטה בספרים שלי, פעם הייתי "תולעת ספרים" עכשיו לצערי הפכתי לשרשור, מה שאומר שאני קוראת פחות, וחבל לי מאד אבל הבוקר בטרם יצאתי לחנות לבדוק מה לקנות נפל לידי שוב הספר KAMA SUTRA -קאמה סוטרה ספר צבעוני ויפה שקניתי לא מכבר אז אני מביאה לכם פרק דוגמא , האמת היה לי קשה לבחור כי יש בו פרקים לרוב אבל זה פרק עם מתכון מתוך קאמה סוטרה כל הזכויות שמורות כמובן וזה בתרגום אלישע בן מרדכי שיקויים המגבירים את כח הכבר במשגל ערב קסום ערב מופלא מליאור
ערבב מעט פלפל-צ'אבא בחלב מתוק והוסף :מעט שורש האוצלא או זרעי ה סנסויירה או זרעי רוקסבוגינה , תמצית מצמח הבאדיסראםמיץ ה קיוטי והשיריקה. בליל של גבעולי אספרגוס דבש וצמח הדבקון, פרי ה פראמנה ספינוסה חלב מתוק בו בושל אבר מינו של תיש, תערובת של דבש, סוכר וג'יי, בחלקים שווים . כל אחד משיקויים אלו יגביר את כח הגבר לאין שיעור. ביצי אנקור כתושות, ביחד עם חלב מתוק, יתנו לגבר כח לספק נשים רבות. תערובת של פלפל-צ'אבא ודבש , או בשר ציפור טרף ודבש, או צמח הווג'רניאי ואבקת גיר, או גלעין המנגו הכתוש וקליפת עץ הסיאוס, תערובות אלו, הנמשחות על הלינגה, יהפכוהו לגזע עץ שראשו אינו שח ארצה. חשוב לדעת: אין להשתמש בשיקוי, לעורר אהבה או להגביר את כח הגבר למשגל באופן היכול לפגוע בבריאות, או אם השיקוי דורש הריגת חיה או מעשה מכוער. השיקויים הטובים לגבר הם אלו שאינם מזיקים לבריאות ואינם פוגעים בדת ובמסורת
כל שנה שיש "שבוע הספר" אני מביטה בספרים שלי, פעם הייתי "תולעת ספרים" עכשיו לצערי הפכתי לשרשור, מה שאומר שאני קוראת פחות, וחבל לי מאד אבל הבוקר בטרם יצאתי לחנות לבדוק מה לקנות נפל לידי שוב הספר KAMA SUTRA -קאמה סוטרה ספר צבעוני ויפה שקניתי לא מכבר אז אני מביאה לכם פרק דוגמא , האמת היה לי קשה לבחור כי יש בו פרקים לרוב אבל זה פרק עם מתכון מתוך קאמה סוטרה כל הזכויות שמורות כמובן וזה בתרגום אלישע בן מרדכי שיקויים המגבירים את כח הכבר במשגל ערב קסום ערב מופלא מליאור