ערב טוב וחודש טוב

ערב טוב וחודש טוב

חודש אלול התחיל הערב והביא לי בשורות טובות היום ביליתי באנקולוגיה עקב הניתוח בשד וקבלתי בשורות טובות מאד עבורי ריהיו ק ביקורות ללא טיפולים וקרנות וממגרפיה רק לביקורת אחת לשנה זה השקיט את לבי , כי הייתי בחששות לגבי המצב שלי

וגם קבלתי החלטה

ללכת לימוד גישור , כדי לעסוק בזב ולשפר תקשורת זוגית של זוגות וחברים

נסיכה...בהצלחה בלימודים.

כל ביקורת כרוכה בהמון מתח והבשורות באמת טובות.....ככל שמועדי הביקורת מתרחקים זה טוב. החלמה מלאה וטובה.

נסיכתי....לפתוח את המחשב היום ולקרוא אותך

עשית לי את היום...מאוד שמחה לשמוע על הבשורות הטובות...וזה הרבה בזכות המחשבות החיוביות...אני מאוד מאוד מאוד שמחה בשבילך..ובאשר ללמודים..כל הכבוד..לדעתי בחרת אחלה קורס ...שיהיה לך בהצלחה והרבה הרבה..בריאות...אוהבת אותך..

צלליתה

New member
הרבה בריאות ואושר לך נסיכה

לימודים זו דרך נפלאה להעשיר את החיים. מאחלת לך הצלחה רבה בדרכך החדשה.

emmy5

New member
נסיכת הכוכב../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif

emmy5

New member
בוקר טוב, שמתם לב רוב החברים לא התייצבו

אפילו בן לא אמר בוקר טוב...אני אספר לכם מה קרה
המחשב תפוס

אמי

תמונה מדהימה, הבת שלי ואני מאוד נהנינו ממנה זה מזכיר לי את החתולה שלי, שמטיילת על המקלדת ויוצא ג'יבריש

ben 911

New member
מצטער אממי..../images/Emo13.gif

לא תמיד יוצא לי להיות ליד המחשב בשעות הבוקר..למרות שאני מאד משתדל. |נחמה\ גם חופש גדול..הבן הקטן תופס את המחשב חדשות לבקרים.
אבל טוב שהערת לתשומת לבי..אני מודה לך מקרב

לא מדברת בשמה אבל נראה לי ש..

אמי לא התכוונה לבקר אותך אלא לכתוב כותרת שתתאים לתמונה החיננית והמתוקה שהיא צירפה. אמי חייכת אותי תקני אותי אם אני טועה בדבריי לבן כמעט והסתיים לו עוד יום עבודה הגעתי לתובנות ביום הזה לא הצלחתי להתרכז בעבודה ולכן היום עבר בעצלתיים בימים שאני פרודוקטיבית ועושה עבודתי נאמנה , היום עובר מהר יותר מעניין יותר ומספק יותר. מקווה שאכן אחזור בתחילת שבוע הבא עם אנרגיות חיוביות חדשות. סופ"ש קסום לכולנו אורלי

ben 911

New member
כאן אצלנו, הכל יכול להיות.. ציפורה. ../images/Emo13.gif

יפה לך הפרודוקטיזית..

למעלה