ערב טוב בנות

כרכומית

New member
ואו, תודה

דיאלוג מחזק! כל הכבוד על הכוחות אגב.. איזה כוחות יש בך שמצליחים לענות לבור?

אתמול ישבתי אצל חברה בחנות שלה,

כשאנחנו צוחקים, סורגים ביחד ועושות כייף. נכנסה חברה שלה נוספת תזונאית, ניגשה אלי, ליטפה לי את הבטן (יצאה לי בטן בגלל המחזור כמו של הריון חודש חמישי) ואני אומרת לה אני לא בהריון אני במחזור ותמיד מתנפחת ככה. והיא אומרת לי תבואי אצלי אני אסדר אותך. אמרתי לה לא צריך, אני כבר יודעת הכל. ואני רוצה להגיד לכם ממש לא הרגשתי נעים שנגעו לי בבטן לא המשפחה שלי. אני כל כך מבינה עכשיו את ההריוניות שמתלוננות שזרים ברחוב מלטפים להם את הבטן. ולמה אני מספרת את זה, בדיוק בגלל השאלה שהעלית: לי יש אובדן שליטה כמו שאת קוראת לזה כשאני מגיעה הביתה ולא אכלתי כמה שעות או פיספסתי ארוחה בחוץ בעבודה ואז אני מרגישה שאם לא מתנפלת על המקרר הגז וכל מה שיש במטבח לא יכולה. אבל....... זה לא קורה לי הרבה למזלי אולי פעם פעמים בחודש. ואת רוצה שם חדש - בבקשה - חזירות לשמה.

כרכומית

New member
לא כיף שהרסו לך את הכיף..

אני מקווה שאני לא מזכירה לך באיזו שהיא דרך את ה"תזונאית המלטפת" אני באמת משתדלת לשמור על גבולות בשאלות שלי, ואם משהו הכעיס אותך באיזה אופן, אני מתנצלת. בכל מקרה גם את וגם רוננית קראתם לחלק הזה, חזירות, האם זה שם ניאטרלי ? או שלילי (כי זה לא נשמע מי יודע מה חיובי) וכדי לתקשר בכבוד עם החלק הזה , עדיף לתת לו שם מכובד..
בעצם החלק הזה מגן עלינו... זה מה שהוא יודע ורגיל לעשות. לטווח ארוך הוא מרחיק אותנו מהמטרה, אבל בטווח הקצר, הוא חושב שהוע עושר, סך הכל יש לו כוונה טובה.

ממש לא הרגזת אותי נהפוך הוא -

חזירות זה בדיוק מה שאני מרגישה כשאני מחפשת ארוחת שחיתות בלילה לפעמים ואצלי זה כנראה שם ניטראלי כי במסעדה כשאני הולכת לאכול אני יודעת בדיוק מה אני רוצה ולא חורגת מזה והחריגות קורות לי רק בבית, אפילו אצל אמא שלי כבר לא חורגת מהגבול ששמתי לי.

יעל י

New member
לי קשה למצוא שם חיובי...

שלילי אני יכולה למצוא המון חזירות,בהמתיות וכו'

ליאת 0212

New member
לא חיובי, אבל

אצל זה "החור בבטן". מלא פעמים אני מרגישה רעב שלא נפסק, כאילו יש לי חור בבטן שצריך לסתום.

למעלה