ערב טוב בנות

כרכומית

New member
ערב טוב בנות

מעלה אליכן שאלה.. יש בכולנו את החלק הזה, החלק הזה שאחראי על "אובדן השליטה" מול האוכל, החלק שגורם לנו לאכול למרות שאנחנו לא ממש רוצות לאכול. איך הייתן קוראות לו? (חשוב שזה יהיה שם חיובי או ניאטרלי) קדימה.. יצירתיות

ronanit

New member
אל תצחקו..

בערבית לא תקנית קוראים לזה וואחשיות.... אולי ואחשיזים... בתרגום חופשי.. חזירות (לשם הבדיחה בלבד)

כרכומית

New member
קדימה בנות!!

אתן הרי מכירות את החלק הזה הכי טוב! לשלי אני קוראת בני...
)

לילית462

New member
אני צריכה לחשוב על שם

מעולם לא נתתי לחלקים האלו שבי שמות... לחלקים אחרים דווקא כן. חלקים באישיות לא בגוף ....

לילית462

New member
אולי קשה לי להגדיר את החלק הזה

לפעמים הוא חסר שליטה, חזירי כמו שכתבו פה. ימים אחרים הוא מלא בליטה. כשאני לא בפוקוס הוא לא מאוזן - אוכלת הרבה יותר מידי או צמה ימים שלמים. בקיצור מבולבל אולי אקרא לו יובל ?

כרכומית

New member
הלינק לא הצליח לי

מתוך המאמרים- חוויות מהקליניקה - אכילה ריגשית..

תודה

אקרא זאת בהמשך, כשיהיה לי זמן. לשמחתי, בחודשים האחרונים הבור מתמלא מדברים אחרים ומסתדר יפה גם בלי תוספות מיותרות של מזון... יש לי דו שיח איתו, מאד מוצלח בחודשים האחרונים.
בזכות זה ירדתי 1/2 8 ק"ג ב-4 החודשים האחרונים ונמצאת ב"משקל תקין", עפ"י ה- BMI, שזה אומר 63 ק"ג על גובה 1.63, מבנה רחב, בת 43, לאחר 3 לידות... שרק ימשיך כך

אז ככה...

בור: "אוכל, אני רוצה אוכל!!! עכשיו!!!" אני: "אתה בטוח שאתה חייב? אולי עדיף שאצא החוצה לשתות קפה ולהסתכל על הנוף?..." בור: "לא, רוצה אוכל ועכשיו!!! בעיקר פחמימות, אם לא איכפת לך..." אני: "יקירי, תסלח לי, אבל אני קופצת לחברה, אולי שאחזור אתה תישן ולא תציק לי..." בור: "אוכל! עכשיו! פחמיות! שוקולדדדדד!!!..." אני: "ביי, אני יוצאת לצעוד. ברור לי שאני לא רעבה עכשיו, שזה סתם הצורך שלך להתמלא... אני הולכת להתמלא באנרגיה מהצעידה, הנוף והאוויר הטוב שבחוץ... ביי!" בערב, לאחר ארוחת הערב, לאחר שהילדים כבר נמים ואני בוהה בטלוויזיה להנאתי, הוא שוב מתעורר: "רוצה נישנושים! רוצה נישנושים!" אני: "לא!!!" הבור: "נ-י-ש-נ-ו-ש-י-ם!!!" אני לבעלי: "תביא לי בבקשה את מברשת השיניים (לצחצוח שלפני השינה)"... ובכך אני סותמת לבור את הפה, עד הפעם הבאה...

למעלה