ערב טוב אנשים.....

Sודית

New member
ערב טוב אנשים.....

איפה אתם??? עד שאני פה, אין אף אחד??? מגי ושייח שלחתי לכם מייל.... לבדוק ולהודיע לי אם הצליח. סודית בודקת מי נמצא.

magy

New member
סודית....רק מייל???????????

משהו כבד מאד יורד כבר חצי שעה........ כבד מאד................מה זה ??????????? ואת יודעת שחסרים גברים בארץ???????

Sודית

New member
רק זאת אומר.....

אני חושבת שכדאי לך.... סודית מפתיעה...אלאק

שרונהה

New member
אז צריך לייבא גם גברים?????.

ערב טוב לכולם.......... עובדים זרים מייבאים מרומניה, סין, תאילנד, פיליפינים ועוד..... מאיזו ארץ הכי כדאי לייבא גברים???.

B T1

New member
שמעתי סיפור...

שכאשר בלבנון בכוח האום שרתו חיילים מ-פיג´י, נשות נהריה היו מאושרות הרבה יותר.

BT שמיעתך מעולה זרוק את המכשיר

אכן כן. וגם הגיעו כל הז...ת מתל-אביב להרוויח כמה ג´ובות......פתחו משרד במסעדת "פינגווין" מרכז העיר שדרות הגעתון. אחלה חגיגה לגברברים הצפוניים.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מהיכן לייבא גברים ?

שאלה מוזרה, ברור שמהפיליפינים. למה מאיפה חשבת ?

שרונהה

New member
באמת איך לא חשבתי על זה?? שיח?

ואתה....... איך? איך לכל שאלה יש לך תשובה??? האם במעמקי הים אתה מוצא את כל התשובות? האם הדולפינים לוחשים לך אותן?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ת´אמת ואת כל האמת ?

הפעם זה לא רעיון שלי. לפני כ 15 שנה כשאני הייתי מגיע הביתה במקרה הטוב פעמיים בשבוע ואשתי היתה מטופלת בכמה זעטוטים עשיתי חשבון פשוט ואמרתי לה כי במקום לשלם לעוזרת, מטפלת וביביסיטר יהיה הרבה יותר זול לקחת פיליפינית שתגור אצלנו. הוספתי כי הפיליפינית תוכל לסייע גם אם יהיה לה יום קשה/כאב ראש/הילדים שיגעו אותי (מחקי את המיותר). אישתי הנהנה בראשה ואמרה: אין בעיה, אבל במקביל אני מביאה פיליפין.

magy

New member
אז זה מה

שאתה עושה בשעות הפנאי? זאטוטים? אמרו לי שזה באלף ולא בעין..... שגיאה רווחת......

B T1

New member
מה זה משנה אם זה...

זעטוט או זאטוט העיקר שהפיליפינית בסדר.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
במחשבה שניה עושים אותם

לא באלף וגם לא בעין אלא בכלל באמצעות אות אחרת.

magy

New member
לא נותרה לי שום ברירה

אלא להודות .....שאתה צודק..... גם זה קורה לעיתים.....

B T1

New member
אכן שמעתי שיש אנשים...

שכל כך חסכנים שאפילו את הילדים שלהם עושים לבד.

BT יש ברירה במצב הכלכלי של היום?

עבודה עצמית היא הכי זולה. גם אוכל שמכינים בבית יותר טעים ויותר זול. לקנות ילד מוכן מברזיל או רומניה עולה המון. נסיעות וסידורים תיווך ועו"ד.....פשוט חסכון בטירחה......

למעלה